Divine Riches Helios

Om dette spil

 Velkommen til Divine Riches Helios.
 Dette er et videoslot med 5 hjul og 4 rækker.
 Dette spil har 30 linjer.
 Den byder på lynende bonus, gratis spins med Hand of Helios-funktionen og begge veje-betalinger på Helios-symboler.

Generel

 Gevinst på en linje betaler, hvis det samme symbol dukker op i rækkefølge på tilstødende hjul, fra positionen længst til venstre til positionen længst til højre i henhold til GEVINSTSTABEL.
 Helios-symboler i en vindende kombination på tilstødende hjul betaler fra venstre mod højre, begyndende med hjulet længst til venstre og højre mod venstre, begyndende med hjulet længst til højre.
 Kun den højeste gevinst pr. linje fra begge veje udbetales.
 Samtidige gevinster på forskellige linjer tilføjes.
 Udskiftning af vilde symboler giver den højest mulige vinderkombination på en linje i henhold til GEVINSTTABELLEN.
 Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Free Spins-symboler.

Brandende bonusudløser

 Nogle symboler på hjulene i basisspillet har en bonustoken knyttet til dem.
 Hver gang et bonustoken lander, er der en chance for at udløse Blazing Bonus-funktionen.
 Det grafiske indsamlingsområde i spillet er udelukkende til visuelle underholdningsformål og påvirker som sådan ikke chancen for at tildele Blazing Bonus-funktionen.
 Blazing Bonus-funktionen kan ikke udløses på et spin, der udløser Free Spins-funktionen.
 Blazing Bonus-funktionen kan ikke udløses under Free Spins-funktionen.

Brandende bonus

 I alt er der 12 valgbare varer.
 Hvis du trykker på et valgbart punkt, vises et symbol.
 Der er 4 typer symboler: Divine, Mega, Major og Big.

 Hvert symbol svarer til én pengepræmie: 5000x indsats, 200x indsats, 40x indsats og 15x indsats.
 Afsløring af 3 af det samme symbol giver den tilsvarende pengepræmie i henhold til GEVINSTTABELLEN.
 Blazing Bonus-funktionen slutter, når en præmie er blevet uddelt.

Gratis spins

 Hvis 3, 4 eller 5 gratis spins-symboler er landet hvor som helst på hjulene, tildeles der henholdsvis 8, 12 eller 16 gratis spins.
 Gratis spins inkluderer Hand of Helios-funktionen
 Efter hvert spin vil alle Helios-symboler, der landede, blive samlet.
 Når 12 Helios-symboler er blevet indsamlet, vil Hand of Helios-funktionen blive tildelt.
 Alle Helios-symboler, der blev indsamlet ud over de 12 påkrævede, tæller med i den næste Hand of Helios-funktion.
 Gratis spins slutter, når der ikke er flere gratis spins tilbage.
 Den sidste indsats, der er placeret i spillet, bruges som Free Spins-indsatsbeløbet.

Helios' hånd

 Eventuelle gevinster vil blive udbetalt, før Hand of Helios-funktionen tildeles.
 Hand of Helios-funktionen vil opgradere et symbol til det næste mere værdifulde symbol i henhold til GEVINSTSOVERSIGT.
 Opgraderede symboler forbliver opgraderet i løbet af gratis spins.
 Hver gang Hand of Helios-funktionen udløses, tildeles +2 gratis spins.
 Når alle opgraderbare symboler er blevet opgraderet til Helios-symboler, vil der ikke blive indsamlet flere Helios-symboler.

Spilvilkår Oversættelser

 Følgende liste gælder kun på et andet sprog end engelsk
 DIVINE RICHES HELIOS - DIVINE RICHES HELIOS
 HELIOS - HELIOS
 WILD / WILDS - WILD / WILDS
 HAND OF HELIOS - HAND OF HELIOS
 BLAZING BONUS - BLAZING BONUS
 GRATIS SPINS - GRATIS SPINS

 STOR - STOR
 MAJOR - MAJOR
 MEGA - MEGA
 DIVINE - DIVINE
 STOR GEVIND - STOR VINDER
 MEGA WIN - MEGA WIN
 EPIC WIN - EPIC WIN
 KUN FOR VINDEN - KUN FOR VINDEN

Spilkontrol

 Indstillinger for automatisk afspilning: Vælg et antal spins til automatisk afspilning ved at vælge en værdi. Start og stop Autoplay ved at trykke på spin-knappen.
 Saldofelt: Viser den aktuelle kontosaldo.
 Indsatsfelt: Viser den aktuelle indsatsstørrelse.
 Indstillinger for indsats: Skift indsatsstørrelsen ved at vælge en værdi.
 Spin-knap: Start spillet med den aktuelle indsatsstørrelse som vist i indsatsfeltet. Hvis du klikker eller trykker hvor som helst på hjulene under et spin, vises resultaterne af dit spin hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
 Vinderfelt: Viser lønnen i en vindende runde.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

 Avancerede indstillinger: Naviger til siderne for ansvarligt spil.
 Avancerede indstillinger: Åbn menuen Avancerede indstillinger.
 Avancerede indstillinger: Slå Quick Spin til eller fra.
 Banking: Naviger til Banking-siderne.
 Lobby: Naviger tilbage til lobbyen.
 Menu-knap: Viser yderligere spilmuligheder.
 Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilleregler.
 Lydindstillinger: Slå lyd til eller fra.
 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Værdier afspejler det gennemsnitlige forventede afkast og ændres ikke.
 Samlet RTP: 96,05 %.
 Værdier beregnes indledningsvis ved at dividere de samlede mulige udbetalinger med de samlede mulige resultater, der er tilgængelige i spillet.

Yderligere Information

 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.

Seneste opdatering: 14-06-2022