Machina

Om spillet

Machina er en 6 tromle videospillemaskine indeholdende et variabelt antal af rækker I hver kolonne på hvert spin, gevinstgivendelinjer, Free-spins og Bonus Jackpots.

Den teoretiske udbetaling er for hver af de tilgængelige spilmuligheder som følgende:

Hovedspillet: 96.59%

Køb Free-spins med 10 iværksættende spins: 97.20%

Køb Free-spins med 12 iværksættende spins: 97.27%

Køb Free-spins med 15 iværksættende spins: 97.32%

Køb Free-spins med 18 iværksættende spins: 97.42%

Spilegenskaber

WILD-symboler er wild og erstatter alle andre symboler undtangen BONUSUDLØSER- og BONUSAKKUMULERINGS-SYMBOL.

Free-spins

3 eller flere BONUSUDLØSER-symboler i enhver position iværksætter Free-spins.

6 BONUSUDLØSER-symboler tildeler 18 free-spins.

5 BONUSUDLØSER-symboler tildeler 15 free-spins.

4 BONUSUDLØSER-symboler tildeler 12 free-spins.

3 BONUSUDLØSER-symboler tildeler 10 iværksættende free-spins.

I løbet af Free-spins, BONUSAKKUMULERINGS-symboler er indsamlet til en BONUSAKKUMULERINGS-tæller. Når en spiller akkumulerer det følgende antal af BONUSAKKUMULERINGS-symboler, forekommer en begivenhed ifølge listen nedenfor:

4 symboler: ALLE PINK-DAME-symboler på tromlerne omdannes til CYBORG-symboler og vil være vist som CYBORG-symboler på alle free-spins efter det spin, der overskrider grænseværdien. 2 ekstra Free-Spins tildeles.

4 mere symboler (8 i alt): ALLE PINK-DAME-symboler og BLÅ-MAND-symboler på tromlerne omdannes til CYBORG-symboler og vil være vist som CYBORG-symboler på alle free-spins efter det spin, der overskrider grænseværdien. 2 ekstra Free-Spins tildeles.

5 mere symboler (13 i alt): ALLE PINK-DAME-symboler og BLÅ-MAND-symboler og TURKIS-DAME-symboler på tromlerne omdannes til CYBORG-symboler og vil være vist som CYBORG-symboler på alle free-spins efter det spin, der overskrider grænseværdien. 2 ekstra Free-Spins tildeles.

5 mere symboler (18 i alt): ALLE PINK-DAME-symboler og BLÅ-MAND-symboler, TURKIS-DAME-symboler og LILLA-MAND-symboler på tromlerne omdannes til CYBORG-symboler og vil være vist som CYBORG-symboler på alle free-spins efter det spin, der overskrider grænseværdien. 2 ekstra Free-Spins tildeles.

For hver yderligere 5 symboler: 2 ekstra Free-Spins tildeles.

Free-Spins slutter, når der ikke er flere Free-Spins.

BONUS JACKPOTS

Spillet har 3 Bonus-Jackpot-niveauer: Sølv, guld og platin. Når en spiller vinder en Bonus Jackpot, tildeles han eller hun værdien, som er vist på brugerfladen for det niveau af bonus jackpot være vundet, som på det tidspunkt den er vundet. For hver indsats, der er placeret, vil hver Bonus Jackpots værdi forøges i overensstemmelse med den totale indsamlet, som er placeret. Værdien af hver Bonus Jackpot er gemt mellem forskellige sessioner for en enkelt spiller og gemt hver for sig for hver spiller.

Hvis en kombination af 16 eller flere CYBORG-symboler og symboler, der matcher CYBORG-symboler lander på et spin, vinder spilleren Platin-niveaus Bonus Jackpot;

Hvis en kombination af 12 eller flere CYBORG-symboler og symboler, der matcher CYBORG-symboler lander på et spin, vinder spilleren Guld-niveaus Bonus Jackpot;

Hvis en kombination af 10 eller flere CYBORG-symboler og symboler, der matcher CYBORG-symboler lander på et spin, vinder spilleren Sølv-niveaus Bonus Jackpot.

Kun det højeste vindende niveau baseret på den iværksættende seedningsværdi af jackpotten er betalt.

I det tilfælde, at en Bonus Jackpot er udløst i løbet af FREE-SPINS BONUS udløst af HYPERBONUS-vælgeren, vil indsatsen, der bruges til bestemme Bonus Jackpot værdierne, er det indsatsen, der var vist på brugerfladen straks før åbningen af HYPERBONUS-VÆLGEREN.

KØB FREE-SPINS

En spiller kan vælge en af 4 indsatsmuligheder for at gå ind i en Free-spins bonus direkte ved at trykke “KØB”-knappen på brugerfladen og vælge den ønskede Free-spins mulighed. En spiller kan vælge at udløse en Free-spins bonus med 10, 12, 15 eller 18 iværksættende spins og indsatsen, der er krævet for mulighed, er vist ved muligheden. Udbetalingerne i forbindelse med Free-Spins er baseret på den indsats, der er sat på hovedbrugerfladen, når KØB FREE-SPINS-knappen trykkes på.

Ways betalinger

For gevinstgivende linjer er gevinstkombinationer udbetalt for symboler forekommende i enhver position i sammenhængende kolonner fra venstre til højre, hvoraf det hjul længst til venstre er det begyndende. Kun den højeste matchende kombination for hvert symbol tildeles. Den totale udbetalingssum fra gevinstgivende linjer er summen af hvert forskelligt symbol, der har en gevinstkombination.

Seneste opdatering: 06-08-2020