Action Bank

Spilregler

Introduktion til spillet

Action Bank er en ny slot-maskine med fem hjul, frispin og Big Bank Bonus.

Sådan spilles det

Vælg din indsats -
Hvis du ønsker at justere dette, trykkes på knapperne INDSATS/LINJE "+" og "-" for at øge eller reducere størrelsen på din indsats pr. linje.

Gevinstlinjer

Standardvalget af gevinstlinjer er 20.

Start spillet

Tryk på SPIN for at starte spillet.

Udbetalingstabel

Alle linjegevinstbeløb er vist i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.
Disse kan ses ved at trykke på HJÆLP.

Bonusrunde med frispin

Hvert hjul med et "O"-tabssymbol giver dig chancen for at forvandle det til scatter-symbolet "bankboks".
5 scatter-symboler af typen "bankboks" belønnes med en række frispins.

Spræng banken-bonus

Vælg en bankboks for at afsløre en safir, en diamant eller en rubin.
Fortsæt med at vælge ædelsten, indtil du har 3 ens – og vind den pågældende multiplikatorværdi.
Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

Det teoretiske gennemsnitlige afkast til spiller (RTP) er 95.16%.

Seneste opdatering: 12-10-2018