Cash Pump

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Cash Pump er et videoslotspil med 12 hjul. Du kan spille på alle 4 områder: øverst til venstre, øverst til højre, nederst til venstre og nederst til højre. Hvert spilområde har 5 faste betalingslinjer, så der i alt er 20 faste betalingslinjer.

WILD-symboler vises kun på det midterste hjul af hvert spilområde og kan erstatte alle symboler bortset fra SCATTER.

STACKED WILDS-funktionen udløses, når WILD-symboler fylder et af midterhjulene. Alle WILD-symboler kopieres derefter til de tilsvarende positioner i alle andre spilområder, så enhver gevinst ganges med enten x1, x2, x3 eller x4.

SCATTER-symboler vises kun på det midterste hjul af hvert spilområde. 1 SCATTER-symbol på hvert spilområde (4 i alt) udløser 7 FREE SPINS.

Under FREE SPINS indsamles alle SCATTER-symboler på ethvert spilområde. Hver gang der indsamles 4 SCATTER-symboler, tildeles yderligere 5 FREE SPINS, og de tilgængelige multiplikatorer for STACKED WILDS øges. Den første multiplikator øges med 1 (fra x1 til x2 osv.); den anden multiplikator øges altid med 2 (fra x2 til x4 osv.); den tredje multiplikator øges altid med 3 (fra x3 til x6 osv.); den fjerde multiplikator øges altid med 4 (fra x4 til x8 osv.). Der er ubegrænsede multiplikatorer, indtil funktionen er ovre.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.86%.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 16-10-2019