Jinse Dao Dragon

UDBETALINGER

Alle ANY WAY™-gevinster ganges med den samlede indsats. Kun højeste vinder udbetales for hver vindende kombination. ANY WAY™-udbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Alle gevinster på flere linjer lægges sammen. Gevinstoversigten afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

UDVIDENDE HJUL-FUNKTION

Hvis der vises 1 eller 2 LYSENDE KUGLE-symboler på hjul 1, vil LYSENDE KUGLE-symbolerne blive skubbet op eller ned, før hjulene evalueres, så de udfylder alle 3 positioner på det pågældende hjul.

3 LYSENDE KUGLE-symboler på hjul 1 udløser funktionen Udvidende hjul, og der tilføjes op til 3 rækker over hjul 2–5. LYSENDE KUGLE-symboler på hjul 2–5 viser en præmieværdi på 1x - 20x den samlede indsats eller en jackpot. Under denne funktion tildeler hvert LYSENDE KUGLE-symbol på sideordnede hjul, startende ved hjul 2, den præmie, der vises på det. De præmieværdier, der vises på LYSENDE KUGLE-symboler, er allerede blevet ganget med den samlede indsats.

Mini-jackpot kan kun tildeles på LYSENDE KUGLE-symboler på hjul 4 og 5. SMÅ og STORE jackpots kan kun tildeles på LYSENDE KUGLE-symboler på hjul 5. MINI, SMÅ eller STORE tildeler den værdi, der vises i den tilsvarende måler.

ANY WAY™-udbetalinger evalueres ikke under funktionen Udvidende hjul.

FUNKTIONEN UDVIDENDE HJUL – ANDEN CHANCE

Funktionen Udvidende hjul kan udløses tilfældigt på et spin i et basisspil, hvis hjul 2 indeholder mindst ét LYSENDE KUGLE-symbol, og der ikke er nogen lignende symboler på hjul 1 og 2.

Hvis funktionen udløses, før hjulene evalueres, vil alle 3 positioner på hjul 1 være fyldt med LYSENDE KUGLE-symboler.

HJULBONUS

3 spredte YIN-YANG-symboler på hjulene 3, 4 og 5, udløser Hjulbonussen.

Der tildeles 1 spin med hjulet. Hjulet giver enten en gratis spin-bonus eller en jackpot. Størrelsen af felterne på bonushjulet har ingen sammenhæng med chancen for at vinde et felt

Præmietype

Præmier

Jackpot

MEGA, STOR, LILLE eller MINI giver den værdi, der vises i den tilsvarende måler

Gratis spins-bonus

5 – 20 gratis spins

GRATIS SPINS-BONUS

Hvis funktionen Udvidende hjul udløses under Gratis spins-bonussen, tilføjes op til 5 rækker over hjul 2–5. Funktionen Udvidende hjul kan ikke udløses via Anden chance under Gratis spins-bonussen.

Der bruges et andet sæt hjul under Gratis spins-bonussen.

Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med basisspillet. Bortset fra at YIN-YANG og MAJOR ikke vises under Gratis spins- bonussen.

Under gratis spins-bonussen forbliver den samlede indsats den samme som det spin, der udløste bonussen.

ANY WAY™-GEVINSTER

Vinderkombinationer må kun indeholde ét symbol fra hver tilstødende hjul, der starter med den yderst til venstre. Ens symboler på et enkelt hjul er ikke en del af den samme vinderkombination, men kan skabe andre vinderkombinationer. Kun højeste vinder udbetales for hver vindende kombination.

243 måder, udbetalinger ganges med den samlede indsats. 243 måder, udbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

JURIDISK MEDDELELSE

Spillets udseende og stemning, samt de enkelte komponenter og visninger, er et varemærke, som tilhører Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og ©2019, 2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 28-05-2020