Lure of Fortune

Spilleregler

• “Lure Of Fortune” er en spillemaskine med 5 kolonner, 5 rækker og en cluster-udbetalingsmekanisme.
  • Clusters består af minimum 4 symboler.
  • Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle vindende symboler bliver ødelagt og forsvinder. Resterende symboler falder ned, hvorefter nye symboler vises for at fylde mellemrummene, hvilket skaber nye muligheder for gevinster. Denne kaskadeproces gentages, indtil der ikke er flere gevinster.
  • Når et spil er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.
  • Gevinster vises i brugerens valuta.
  • Den teoretiske RTP (spillerafkast) i dette spil er 96.10%.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Hvis din saldo falder og bliver lavere end din valgte indsatsstørrelse, så bliver din indsats automatisk reduceret til den højest mulige indsatsstørrelse.
  • Dette spil har varierende gevinstlofter afhængig af tilstanden, der spilles.
  • Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Multiplier Upgrade-regler

• Funktionen er tilgængelig på alle symboler.
  • Hvert symbol har en multiplikator tilknyttet.
  • Multiplikatorer øges tilfældigt i begyndelsen af et spil, eller efter en gevinst.
  • Minimumsmultiplikatoren er x1, og den maksimale er x128, afhængig af spiltilstanden, som der spilles.
  • Funktionen slutter, når der ikke dannes flere gevinster i samme spil.
  • Multiplikatoren, der vises på et symbol, gælder for enhver gevinst på dette symbol.

Bonus Game-regler

• 3 Bonus-symboler i grundspillet udløser bonusspillet.
  • Bonusspillet har 6 kolonner og 9 rækker.
  • Når bonusspillet udløses, vises 5 symboler på den 2. række fra bunden af kolonner 1 til 5 og en værdi som en multiplikator af indsatsen.
  • Kolonne 6 viser en ‘Multiplier Ladder’, som viser multiplikatorer, der er gældende for ethvert symbol på samme række ved afslutningen af bonusspillet.
  • Det er muligt at lande symboler på den nederste række af alle kolonner.
  • Bonusspillet begynder altid med 3 spins.
  • Spins falder, når der ikke landes et symbol.
  • Spins nulstilles, når et symbol lander på den nederste række af kolonne 1 til 6.
  • Kolonne 1 til 5 har følgende funktioner med de beskrevne egenskaber,
    • Fish: Når det lander, viser dette symbol en værdi og bevæger sig en række højere fra den kolonne, den lander på. Hvis et symbol allerede er til stede på den række, skubbes det eksisterende symbol også en række højere.
    • Hammer: Skubber alle symboler på kolonnen, som den lander på, en række højere.
    • Payer: Viser en værdi og tilføjer værdien til alle symboler på kolonnen, som den lander på.
    • Doubler: Fordobler hele symbolværdien for kolonnen, som den lander på.
    • Spawner: Kopierer et symbol og dets værdi fra kolonnen, som den lander på, hvorefter det nye symbol placeres under det tidligere.
  • Kolonne 6 har følgende funktioner med de beskrevne egenskaber,
    • Golden Hammer: Skubber alle symboler på kolonne 1 til 5 en række højere.
    • Payer: Øger multiplikatoren på kolonne 6 med +1.
    • Doubler: Fordobler alle multiplikatorerne på kolonne 6.
    • Bonus: Spintælleren i venstre side nulstilles nu til 4 for resten af bonusspillet.
    • Persistent Hammer: Vælger en tilfældig kolonne og skubber alle symboler på den pågældende kolonne en række højere. Denne funktion er aktiv ved afslutningen af hvert spin, indtil bonusspillet er afsluttet.
    • Persistent Payer: Viser en værdi, som den beholder, indtil bonusspillet er afsluttet, og vælger en tilfældig kolonne mellem hvert spin, som den tilføjer sin værdi til. Denne funktion er aktiv, indtil bonusspillet er afsluttet.
    • Persistent Spawner: Kopierer et symbol og dets værdi fra gitteret og placerer det kopierede symbol en plads lavere. Hvis ingen åbne positioner er til stede under et andet symbol, placeres det kopierede symbol i stedet for én plads højere. Denne funktion er aktiv, indtil bonusspillet er afsluttet.
    • Symboler, som har ramt den øverste række, flyttes ikke af landingsfunktioner. Hvis flere symboler rammer den øverste række på den samme kolonne, sammenlægges deres værdi.

Pick Mode -regler

• Tilstanden ændres i spillet ved at klikke på knappen Tilstand.
  • Knappen Tilstand har 3 forskellige variationer af den samme spilmekanik, som hedder Mellemhøj volatilitet, Høj volatilitet og Ekstrem volatilitet.
  • Mellemhøj volatilitet har,
    • Et gevinstloft på 5,000x den indsats, der er foretaget i spilrunden.
    • Maksimal basisspilmultiplikator er 32x.
  • Høj volatilitet har,
    • Et gevinstloft på 20,000x den indsats, der er foretaget i spilrunden.
    • Maksimal basisspilmultiplikator er 64x.
  • Ekstremt høj volatilitet har,
    • Et gevinstloft på 50,000x den indsats, der er foretaget i spilrunden.
    • Maksimal basisspilmultiplikator er 128x.

Sådan spiller man

• Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.
  • For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.
  • Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.
  • Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Seneste opdatering: 06-11-2023