The Falcon Huntress

Funktion
 1 Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.
 2 Vis indstillinger for indsats.
 3 Vis indstillinger for autospil.
 4 Vis spilleregler.
 5 Vis gevinsttabel.
 6 Spring præsentation over.
 7 Tænder og slukker for lyden.
 8 Afslut spil.
 9 Afslut aktuelle visning.
 10 Start feature (fx gratis spil).
 11 Stop autospil-session.

Bemærk: Videospillemaskinen The Falcon Huntress kaldes The Falcon Huntress, spillet eller blot spil.

1. The Falcon Huntress er et videospil med 5 hjul og 9 spillelinjer. Spillet omfatter de udvidende gevinster, Expanding Win, og et bonusspil med gratis spil og ekstra gratis spil. Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren er 96,1%.

2. En spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.

3. Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.

4. Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.

5. Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen.

6. Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales, når den forekommer i rækkefølge fra yderst til venstre mod højre i kombinationer angivet i gevinsttabellen.

7. Alle gevinster på spillelinjer under en spillerunde tilføjes og vises ved afslutning af spillerunden.

8. Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.

9. Wild-symbolet er et scatter-symbol, og det erstatter alle andre symboler.

10. Den udvidede gevinstfunktion kan forekomme ved ethvert gevinstgivende spin i basisspillet. Ved udvidelse udvides hvert gevinstsymbol for sig. Udvidelse sker kun én gang pr. symbol.

Wild-symbolet udvides aldrig.

Under bonusspillet udvides hver gevinst efter de samme regler som i basisspillet.

11. 3 eller flere scatter-symboler udløser bonusspillet med gratis spil.

12. I bonusspillet udløser 3 eller flere scatter-symboler 10 ekstra spil.

13. Bonusspillet spilles med samme indsats som det spil, der udløste bonusspillet.

14. I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 16-05-2018