Fortunium

Generelt

• Din indsats er afhængig af antal mønter og spillet møntstørrelse.
  • En bet-multiplikator på 10 gælder for hvert spin. For eksempel: møntbet på 25 pr. spin x betmultiplikator på 10 = samlet møntbet på 250.
  • Du kan konvertere dit bet-beløb i mønter til jetoner ved at gange antallet af satsede mønter i alt med den møntværdi, du satser. For eksempel: samlet møntbet på 250 x 0,50 møntværdi = samlet jetonbet på 125.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination.
  • Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.
  • Kun én almindelig vinderkombination udbetales pr. payline, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  • Kun én scatter-vinderkombination udbetales pr. spin, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
  • Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Hvis du har en vinderkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Almindelige symboler

• Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv payline.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
  • Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr. payline eksklusive Win Booster™.
  • Alle almindelige symboler danner en symbolstabel.

Wild Symbol

f1

• Dette symbol danner sin egen vinderkombination.
  • Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.

Scatter Symbol

f2

• Dette symbol behøver ikke at optræde på en aktiveret payline for at give gevinst.
  • Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • Scatter-udbetalinger afhænger af dit samlede bet, eksklusive Win Booster™.

Mysterie symbol

f3

• Mysterie-symboler forvandler sig til andre symboler.
  • Mystery-symbolet kan skabe en symbolstabel med høje, lave eller wild-symboler.
  • Der er ingen udbetaling for Mysterie-symbolkombinationer.
  • Denne funktion er tilgængelig under gratis spin.
  • Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.

Win Booster™ funktionen

f4

• Du kan aktivere eller deaktivere denne funktion i det almindelige spil.
  • Du kan vælge at øge dit bet og forbedre dine Mystery-symboler.
  • Det ekstra bet beregnes som halvdelen af dit aktuelle bet.
  • Mysterie-symboler forvandler sig til andre symboler.
  • Mystery-symbolet kan skabe en symbolstabel med høje eller wild-symboler.

Gratis Spin

f5

• Mystery Reels™-funktionen er tilgængelig under gratis spin.
  • Mystery Reels™ dukker kun op på hjul 2, 3 eller 4.
  • Mystery Reels™ indeholder Mystery-symboler, der kan skabe symbolstabler.
  • Under gratis spin giver hvert scatter-symbolet på hjulene et gratis spin.
  • Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.
  • Gevinster udbetales automatisk under gratis spin.

Udbetalingstabelresultater

• Registrerer din gevinststatus ved at fremhæve kombinationer, du har vundet.
  • Når du vinder alle kombinationer for det samme symbol, fremhæves det.
  • Resultater markeres permanent på udbetalingstabellen, selv efter du afslutter spillet.
  • Almindelige spil-gevinster registreres som resultater.
  • Wild-symboler, der erstatter gevinster, registreres ikke som resultater.
  • Gratis spin registreres ikke som resultater.

Autospil

Autospil giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk, uden at du behøver at interagere med spillet.

• Autospil spiller med det sidste bet, du valgte, så du skal vælge et bet, før du starter autospil.
  • Hvert spil har forskellige indstillinger og autospil-indstillinger. Nogle af disse er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du spiller.
  • Antallet af tilbageværende spin i din Autospil-session vises i spillet.

Sådan starter du autospil:

• Vælg en indsats.
  • Tryk på spin eller tryk på autospil og hold nede. I nogle spil starter dette sessionen, som så kører, indtil du trykker på stop.
  • Vælg dine autospil-indstillinger.
  • Tryk på Start autospil eller spil.
  • Tryk på Stop for at afslutte autospil. Tryk denne knap har ikke indflydelse på spinresultatet.

Autospil-indstillinger

Indstillinger for autospil varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Antal spin

Vælg det antal spin, du vil spille.

Bet-indstillinger

Vælg det bet, du vil spille om.

Indtil stop

Få sessionen til at spille, indtil du vælger at stoppe. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Gevinstgrænse eller Hvis gevinsten er på mindst

Stop sessionen, hvis gevinsten øges og overstiger det valgte beløb.

Tabsgrænse eller Hvis beløbet falder med

Stop sessionen, hvis din saldo reduceres og falder under det valgte beløb.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

For at slå hurtigt spin til i et spil:

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Hurtigt spin.

For at deaktivere hurtigt spin tryk på Hurtigt spin igen.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Ændring af mit bet-beløb

Din indsats er afhængig af antal mønter og spillet møntstørrelse.

1. Tryk på Bet.
  2. Tryk på Møntværdi-skyderen hen på den ønskede møntværdi.
  3. Tryk på og træk mønter pr. linje-måleren for at vælge møntantallet.

Du kan også bruge en af Hurtig-bet-mulighederne til at vælge dit samlede bet.

Maks indsats placerer det maksimale væddemål tilladt. Afhængigt af spillet kan dette konvertere møntværdien og antallet af mønter til den maksimalt tilladte indsats.

Måske kan du ikke satse mønter på denne maskine.

Seneste opdatering: 30-07-2018