Fat Stacks Miami Cash

Introduktion

1. Vi introducerer FatStacks™ Miami Cash™ - vores hotte 6x4 online spillemaskine med den helt nye FatStacks™-mekanik, der skaber flere måder at vinde på, og den innovative LuxPots™ Præmiestige-mekanik, der tilbyder ekstra pengepræmier!

Trin 1: Kom i gang

• Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen af tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  • Tryk på "SPIN" for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene spinner og stopper til sidst tilfældigt.
  • En gevinst er matchende sammenhængende symboler, uanset størrelse, fra venstre til højre, startende fra det yderste venstre hjul, der former en sekvens af 2 (afhængigt af symbolet), 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • Kun den højeste gevinst tildeles pr. gevinstkombination.

Wild-symbol

• Wild-symbolet kan forekomme hvor som helst på hjul 2, 3, 4, 5 og 6 og kan hjælpe med at skabe gevinster ved at erstatte andre symboler undtagen LuxPots™-symboler og Modifikator-symboler.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke er flere vindende kombinationer, og der ikke er flere FatStacks™ mulige.
  • Vindende LuxPots™-symboler kan ikke skabe strømme.

FatStacks™

• Alle spins kan have op til 1.000.000 måder at vinde på.
  • En gevinst er matchende sammenhængende symboler, uanset størrelse, fra venstre til højre, startende fra det yderste venstre hjul, der former en sekvens af 2 (afhængigt af symbolet), 3, 4, 5 eller 6 matchende symboler.
  • 2 til 3 identiske enkelte symboler på samme hjul konsolideres til et dobbelt eller et tredobbelt symbol (et FatStack™) for at skabe flere måder at vinde på.
  • 3 identiske enkelte symboler danner den maksimale FatStack™ størrelse, et tredobbelt symbol. Hvis der er andre identiske symboler på hjulet, så dannes der en ny FatStack™.
  • Symboler, der konsolideres til en FatStack™, vil falde gennem forskellige symboler nedenfor og ind i det første identiske symbol, de møder. Dette udløser en strøm for at udfylde de tomme positioner på hjulet.
  • Der kan dannes 1 til 3 FatStacks™ på forskellige positioner inden for samme hjul.
  • LuxPots™ kan ikke danne FatStacks™.

LuxPots™-symboler

• Almindelige LuxPots™ kan forekomme hvor som helst på hjulene under et spin eller en strøm og op til 4 gange på det samme hjul.
  • Bonus LuxPots™ kan forekomme hvor som helst på hjulene under spinnet eller en strøm i grundspillet og op til 4 gange per spilrunde.
  • 3 eller flere LuxPots™ hvor som helst på hjulene tildeler en kontantpræmie i overensstemmelse med Præmiestigen.
  • 10 LuxPots™ i en spilrunde er maksimummet og vil tildele en toppræmie.
  • LuxPots™ indsamles indtil strømme er færdige og udbetales i slutningen af spinnet, efter at alle andre gevinster er tildelt, og alle Modifikatorer er anvendt.

Modifikator-symboler (Modifikatorer)

• Modifikatorer kan forekomme hvor som helst på hjulene (med undtagelse af Platinum-opgraderingen), ændre Præmiestigen, og forvandles til almindelige LuxPots™.
  • Blanding - garanterer at forøge din nuværende Præmiestige-værdi ved at bytte med en tilfældigt valgt højere Præmiestige-værdi. Hvis Præmiestigen bliver modificeret før Blandingen forekommer, så vil den nye højere værdi blive taget fra disse opgraderede værdier. Forekommer kun i grundspillet.
  • Opgradering - opgraderer alle Præmiestige-værdier til trinet ovenfor. En ny højere værdi vil blive tilføjet for 10 LuxPots™. I grundspillet flyttes Bonus Chance-mærkatet et trin ned. Forekommer i grundspillet og i Gratis Spil. I Gratis Spil kan den kun lande én gang pr. Gratis Spil-session.
  • Transformering - forvandler et tilfældigt antal symboler (i det mindste sig selv) på hjulene, bortset fra LuxPots™ og andre Modifikatorer, til almindelige LuxPots™, Opgradering-modifikator og/eller Blanding-modifikator i grundspillet og til almindelige LuxPots™ i Gratis Spil.
  • Fusionering - fusionerer to tilstødende trin på Præmiestigen for at arve gevinstværdien af det højere trin med minimums- og maksimumsintervallet på LuxPots™ for at nå det. Forekommer kun i Gratis Spil og kun én gang pr. Gratis Spil-session.
  • Platin-opgradering - opgraderer Præmiestigen til dén med højere værdier i starten af Gratis Spil. Det kan kun blive vundet i Gratis Spil-valget. Der kan maksimalt vindes 2 i enhver valg-session.
  • Hvis Fusioneringen sker før Opgraderingen i Gratis Spil, så vil trinet under det fusionerede trin i opgraderingen arve værdien før fusioneringen af trinet ovenfor.
  • Modifikatorer ændrer først Præmiestigen, når alle strømme er udført, og der ikke er flere vindende kombinationer på skærmen.
  • Der kan kun vises én Modifikator af hver type på hjulene under et grundspil spin eller en Gratis Spil-session (bortset fra Transformér-modifikatoren, der kan forekomme på hjulene på hvert spin i Gratis Spil).
  • Præmiestige-modifikationer nulstilles i begyndelsen af hvert spin i grundspillet.

Gratis Spil

• Udløsning af Gratis Spil-bonussen kræver mindst 1 synligt Bonus LuxPots™-symbol og for det samlede antal synlige LuxPots™-symboler i slutningen af et spin, for at nå eller overstige værdien af Præmiestigen, der indeholder Bonus Chance-mærkatet.
  • Bonus Chance-mærkatets startposition er altid på LuxPots™ 7 trinet.
  • For hvert efterfølgende Bonus LuxPots™-symbol flyttes Bonus Chance-mærkatet et trin ned, indtil Bonussen udløses.
  • Gratis Spil starter med Gratis Spil-valget.
  • I Gratis Spil-valget skal du trykke på hver knap, indtil du får 3 matchende værdier, der bestemmer antallet af Gratis Spil.
  • I Gratis Spil vil alle modifikationer til Præmiestigen fra Opgradering-, Fusionering-, og/eller Platin-opgradering-modifikatorer fortsætte indtil slutningen af Gratis Spil.
  • Gratis Spil fortsætter, indtil alle Gratis Spil er brugt, hvorefter spilleren tildeles beløbet af de akkumulerede bonusgevinster.
  • Gratis Spil kan ikke genudløses naturligt.

Gratis Spil bonuskøb (afhængig af operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan blive aktiveret under grundspillet.
  • Når aktiveret, garanterer det adgang til bonussen.
  • Bonuskøbet består af 3 muligheder, der varierer i volatilitet, antal Gratis Spil, funktioner og pris.
    • X-Plosive Gratis Spil
    • DeLux Gratis Spil
    • DoubleLux™ Gratis Spil
  • DoubleLux™ aktiverede Bonuskøb vil tildele spilleren en anden chances Gratis Spil-session, hvis deres gevinst fra den første runde ikke opfylder de annoncerede betingelser. DoubleLux™ kan kun tildele én ekstra chance pr. køb.
  • I DoubleLux™ Gratis Spil, selv i tilfælde af genudløsning, vil eventuelle ændringer til Præmiestigen fortsætte, indtil DoubleLux™ Gratis Spil slutter.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, der starter hvert spin automatisk. (Tilgængeligheden af Autospil er underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav.)
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, et spin efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antallet af "Autospil"-indsatser, som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende, afhængig af jurisdiktion)
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter på SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper midlertidigt, hvis du aktiverer en bonusrunde, herunder Gratis Spins, og genoptages, når du vender tilbage til hovedspillet.
  • Autospil stopper, hvis du når en fastsat Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor relevant).
  • Du kan stoppe Autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilleregler

• Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • Basisindsatsen defineres som det beløb, der kræves for at starte en almindelig spillerunde. Dette omfatter ikke ekstra indsatser såsom sideindsatser, indsatser under spillet eller bonuskøb.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • Spilhistorik-fremviseren viser en gengivelse af resultatet på skærmen. Nogle grafiske og gameplay elementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke spillets resultat.
  • Under Demospil er demo-saldoen begrænset til maksimum 1.000,00 (eller tilsvarende i anden valuta).

Gældende fra dato

Dag/måned/år:
 v1.0

Seneste opdatering: 24-01-2024