Total Eclipse

Spil

Hjulformat 5x3

Gevinstlinjer: 10

Antal normale symboler: 9

Bonus-Symboler: "Eclipse" (Standard-, Bronze-, Sølv-, Guldversion)

Wild-symbol: "Star"

Samlet antal symboler: 11

RTP: 96,04 %

Minimum indsats: 1,00 kr

Maksimal indsats: 100,00 kr

Spilleregler

Der gives gevinst for identiske symboler, der vises på tilstødende hjul fra venstre mod højre, begyndende med det første hjul fra venstre.

Gevinster beregnes kun på betalte gevinstlinjer. Gevinster på forskellige gevinstlinjer bliver lagt sammen. Hvis der er flere muligheder for at fortolke en gevinst på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst på hver linje, der bliver betalt.

Gevinster betales i henhold til gevinsttabellen.

Wild-symbol

"Star"er et Wild-symbol.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen ”Eclipse”-symbolerne.

Bonus-Symboler: "Eclipse"

Få 5 ”Eclipse”-symboler i et enkelt spin for at aktivere ”Eclipse Spin”-funktionen!

”Eclipse”-symboler vurderes kun, når spillet er i ”Eclipse”-tilstanden.

Eclipse Spins

5 ”Eclipse”-symboler udløser ”Eclipse Spin”-funktionen.

Spilleren tildeles 3 Respins.

De symboler, der udløste funktionen, forbliver på deres positioner.

Under funktionen holdes alle ”Eclipse”-symboler fast på deres positioner.

Ved starten af funktionen omdannes hjulene til 15 individuelle hjul.

De individuelle hjul har kun ”Eclipse”-symboler og tomme pladser. Tomme pladser repræsenteres af nedtonede almindelige symboler. Tomme pladser vurderes ikke.

Funktionens mål er at indsamle så mange ”Eclipse”-symboler som muligt med så høje gevinstværdier som muligt.

Hvis (mindst) et ”Eclipse”-symbol fremkommer under et Respin, nulstilles antallet af tilbageværende Respins til 3.

Ved afslutningen af respins lægges alle synlige værdier af ”Eclipse”-symbolerne sammen og registreres som en gevinst.

Værdierne, der vises på ”Eclipse”-symbolerne, er multipla af den samlede indsats. Mulige multipla er: x1, x2, x3, x4, x5, x10, x15, x20, x50.

Derudover er der BRONZE-, SØLV- og GULD-versioner af ”Eclipse”-symbolerne.

BRONZE har en værdi på x100, SØLV har en værdi på x200 og GULD har en værdi på x500.

Hvis ”Eclipse”-symboler indsamles fra alle 15 positioner, afsluttes funktionen tidligt, og spilleren tildeles TOTAL ECLIPSE hovedpræmien på x5000.

Betjening

Følgende tabel viser alle spillets knapper, og beskriver deres funktioner:

Klik for at påbegynde en spilrunde med den valgte indsats. Indsatsen vil blive trukket fra SALDOEN, hjulene drejer og stopper ved spillets afslutning.

Klik for at stoppe hjulene hurtigere. Denne funktion kan også udløses ved at klikke på hjulene.

Klik for at vælge den maksimale indsats.

Klik for at åbne menuen. Dér befinder sig:

• Gevinsttabel
  • Spilleregler
  • Spilleindstillinger
  • Autoplay-indstillinger

Klik for at angive indsatsen.

Klik for at åbne menuen med autoplay-indstillingerne.

Stopper det automatiske spil.

Klik for at tænde eller slukke for spillets lyde.

Klik for at vælge eller fravælge fuldskærmsvisningen.

Forlad spillet.

Gå til kassen.

Spilleindstillinger

Hurtigt spil: Hurtigt spil er aktiveret eller deaktiveret. Hvis hurtigt spil er aktiveret, drejer hjulene hurtigere.

Mellemrumstast for at dreje: Mellemrumstast funktionen er aktiveret eller deaktiveret. Hvis aktiveret, vil et tryk på mellemrumstasten starte et spil med den valgte indsats.

Start automatisk gratis spil i autoplay: Gratis spil, der er vundet i en autoplay-serie, bliver spillet automatisk uden bekræftelse fra spilleren.

Autospil-muligheder

Hvis automatisk spil (Autospil) er aktiv, spilles spillemaskinen automatisk i et valgt antal spins.

Alle spins i Autospil-tilstanden spilles med den indsats, der blev valgt ved starten af Autospil-serien. Indsatsen kan ikke ændres, mens serien er aktiv.

Følgende muligheder er tilgængelige for at konfigurere Autospil-serier:

Antal automatiske spins: Vælg det ønskede antal automatiske spins.

Stop ved hver gevinst: Autospil stopper så snart en gevinst er opnået.

Stop ved gratis spil: Autospil stopper, hvis der vindes gratis spil.

Stop ved en enkelt gevinst højere end: Autospil stopper, hvis en gevinst er opnået, der matcher eller overstiger den valgte grænse.

Stop hvis saldoen reduceres med: Autospil stopper, hvis saldoen reduceres med den valgte grænse under Autospil-sessionen.

Stop hvis saldoen vokser med: Autospil stopper, hvis saldoen vokser med den valgte grænse under Autospil-sessionen.

Åbn spil-sessioner

Alle åbne sessi0oner, der ikke er afsluttet af spilleren plus alle fremtidige transaktioner for disse spil afsluttes efter en vis tid, som er defineret af den ansvarlige person i de respektive områder.

.COM

30 dage

Italien

7 dage

Spanien

7 dage

Danmark

90 dage

Sverige

90 dage

Rumænien

30 dage

Portugal

90 dage

Udbetalingsforventning / Return To Player (RTP)

Dette spil har en udbetalingskvota (RTP) på 96,04 %.

RTP angiver den langsigtede teoretiske udbetaling for spillet.

Fejlfunktion annullerer alle spil og gevinster.

Version: 1.0.42

Server version: 1.0.0

Seneste opdatering: 29-12-2022