The Wildos

Spilleregler (2.1.2023)

Bemærk: The Wildos computerspil emaskinen omtales som The Wildos, spil et el er spil.

Th

En spilrue Wildos er en 3x5-computerspil emaskine med 15 faste gevinstlinjer. Spil et byder på multiplikator-wilds og et bonuss med gratis spins, genudløsere og Sticky multiplikator-wilds. Den teoretiske tilbagebetaling til spil er er 94,18%.

nde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte indsatsniveau.

Autospil spil er automatisk spil et i det antal runder, som blev valgt på autospilsiden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.

Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel en.

Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.

Kun den største gevinst pr. gevinstlinje udbetales set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til gevinsttabel en.

Multiplikator-wild-symbolerne erstatter al e andre symboler med undtagelse af Scatter-symbolet og kan dukke op hvor som helst på hjul 2, 3 og 4.

Al e multiplikator-wild-symboler har en multiplikatorværdi, som kan være 1x, 2x, 3x, 4x el er 5x.

En gevinst på en gevinstlinje, som inkluderer ét el er flere multiplikator-wild-symboler, vil blive ganget med disses multiplikatorer. Eksempelvis vil et multiplikator-wild-symbol med en multiplikator på 2x og en med en multiplikator på 3x give en samlet multiplikator på 6x for den pågældende gevinst.

Den maksimale, samlede multiplikator fra multiplikator-wild-symboler, som danner en del af en enkelt gevinstlinje, x125 (5x5x5).

3 Scatter-symboler, som lander hvor som helst på hjulene i grundspil et, vil udløse bonusspil et, der består af 8 gratis spin I bonusspil et er al e wilds sticky og vil afsløre en ny, vilkårlig multiplikatorværdi ved hvert gevinstgivende, gratis sp

Hver gang et nyt wild-symbol lander på hjulene, bliver det også markeret i måleren under det pågældende hjul. Hv gang en måler fyldes, bliver spil eren belønnet med 3 ekstra, gratis spins - op til maksimalt 9 ekstra, gratis spins pr. bonusspil.

Bonusspil et gennemføres med det samme indsatsniveau som det spin, der udløste bonusspil et.

Ingen indsatser kan ændres under en spilrunde.

I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige.

Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens afslutning.

Den maksimale, samlede indsatsmultiplikator for én spilrunde er 6250x. Hvis man når denne grænse, bliver spilrunden afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Køb af en funktion kan blive gennemført til en pris, som svarer til størrelsen af den aktuel e indsats ganget op. Et køb star et spin med et slutresultat, der udløser bonusspil et. Den teoretiske udbetaling er 94,44%. Al e slutresultater af et funktionskøb udbetales i henhold til gevinsttabel en og i forhold til indsatsstørrelsen. Køb af funktion-funktionaliteten er muligvis ikke tilgængelig i al e lande.

 

Seneste opdatering: 29-03-2023