Aurora Wilds

Spiludbetalinger

• Gevinster udbetalt på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises, når hjulene stopper.
  • Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Linjeudbetalinger

• Gevinster, der udbetales for en payline, afhænger af symbolerne vist på payline, når hjulene stopper.
  • Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med bet pr. linje.
  • Satset bet per linje kan beregnes ved at dividere det samlede bet i jetoner med antallet af spillede linjer.
  • For at en kombination af almindelige symboler kan udgøre en vindede linjekombination, skal følgende kriterier være opfyldt:
    • Symbolerne skal være ved siden af hinanden på en payline fra venstre til højre eller fra højre til venstre.
    • Payline-gevinstkombinationer udbetales fra venstre til højre. En payline-gevinstkombination skal starte med payline-positionen længst til venstre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.
    • Payline-gevinstkombinationer udbetales fra højre til venstre. En payline-gevinstkombination skal starte med payline-positionen længst til højre og fortsætte med tilstødende positioner på paylinen.

Re-spin-udbetalinger

• Alle udbetalinger og regler er de samme som det udløsende spin.
  • Disse re-spin spilles med samme bet som i runden, der aktiverer re-spin.

Jackpothjul-udbetalinger

• Gevinster udbetales for Jackpothjulet afhænger af symbolet, der vises under markøren, når Jackpothjulet stopper.
  • Jackpot-gevinster beregnes ved at gange jackpot-udbetalingen med det samlede bet.
  • Jackpothjulet spilles med samme bet som i runden, der aktiverede Jackpothjulet.

Spilleregler

• Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

• Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Regler for wild-symbol

1

1. Wild-symbolet er et wild-symbol.
  2. Wild-symbolet kan erstatte alle symboler undtagen Jackpotudløser-symbolet.
  3. Wild-symbolet forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.

Regler for funktionen Re-spin

1. En eller flere Wild-symboler, der forekommer på hjulene 2, 3 eller 4, aktiverer Re-spin-funktionen.
  2. Under Re-spin-funktionen, kan Wild-symbolet udvides til at dække hele hjulet og låses fast, imens de andre hjul re-spinner.
  3. Hvis et nyt Wild-symbol lander under re-spin, udvides det og låses i lighed med alle tidligere udvidede Wild-symboler til endnu et re-spin.
  4. Re-spin-funktionen slutter, når ingen nye Wild-symboler forekommer under re-spin.
  5. Op til 2 ekstra Wild-symboler kan forekomme efter et Wild-symbol aktiver et re-spin, hvilket udløser et ekstra re-spin, med op til max. 3 re-spin.
  6. Disse re-spin spilles med samme bet som i runden, der aktiverer re-spin.

Jackpothjul-regler

2

1. 3 Jackpotudløser-symboler spredt på skærmen giver en enkelt spin på Jackpothulet.
  2. Jackpothjulet giver 1 af 4 jackpots.
  3. Jackpotudløser-symbolet kan kun forekomme på hjul 2, 3, and 4.
  4. Jackpotudløsere kan forekomme over alle symboler undtagen wild.

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination i hver retning på hver linje.
  2. Linje-vinderkombinationer udbetales fra venstre-mod-højre eller højre-mod-venstre. Så mindst ét af symbolerne skal vises på første slothjul for vinderkombinationer fra venstre, eller p sidste slothjul for vinderkombinationer fra højre. En symbolkombination, der starter fra et andet slothjul, giver ikke gevinst. Disse symboler skal være ved siden af hinanden på en linje.
  3. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination fra venstre pr. payline.
  4. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination fra højre pr. payline.
  5. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en payline i den ene eller anden retning, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
  6. Linjegevinster beregnes ved at gange linjekombinationsudbetalingen med linje-bet. Linje-bet er det samlede bet divideret med antallet af spillede linjer.
  7. Jackpot-gevinster beregnes ved at gange jackpot-udbetalingen med det samlede bet.
  8. Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination.
  9. Antallet af vundne jetoner afhænger af linje-bet. Linje-bet er det samlede bet divideret med antallet af spillede linjer.
  10. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ikoner

Nedenfor ses ikonerne, der bruges spillet igennem, og beskrivelser af dem.

Ikoner

Beskrivelser

3 1

Hovedmenu

4

Tilbage

4

Dekrement

5

Inkrement

4

Bet

31

Hurtigt spin

32

Dæmp/ Fjern dæmp

4

Ansvarligt spil

4

Spillerbeskyttelse

4

Loyalitet

4

Spilhistorik

4

Transaktionshistorik

4

Bank

4

Indstillinger

4

Udbetalingstabel/ Information

4

Hjælpefiler

4

Lobby

4

Kassér

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

• Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination. Udbetalingen afhænger af de fremkomne vinderkombinationer.

Sådan spiller du:

• Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
  • Sådan vælger du dit bet-beløb:
    • Skrivebordets indstillingspanel
      • Åbn Menuen ved at klikke på 3 1ikonet..
      • Klik på Bet4ikonet..
      • Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.
      • Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.
      • Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.
    • DSkrivebordets konsolbjælke
      • Tryk på bet-området.
      • Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.
      • Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.
      • Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.
    • Mobil
      • Åbn Bet-panelet ved at trykke på 4-ikonet.
      • Tryk på den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.
      • Swipe op eller ned i Bet-panelet for at se flere valgmuligheder.
      • Tryk sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.
  • Tryk på Spin for at dreje hjulene. Du kan også trykk på hjulene for at spinne (kun mobil). Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan du trykke på mellemrumstast for at spinne (kun computer).
  • Når hjulene stopper, fremhæves gevinsterne, hvis du har en vindende kombination. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst-feltet.
  • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Autospil

• Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
  • Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
  • Autospil stopper, hvis du udløser jackpot-funktionen.

Indstillinger

• Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Computer

1. Åbn Menuen ved at klikke på3 1 -ikonet..
  2. Klik på Indstillinger4 ikonet.

Mobil

1. Åbn Menuen ved at trykke på3 1 -ikonet..
  2. Tryk på Indstillinger 4ikonet..

Du kan vælge, hvad du vil tænde og slukke for.

• Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved start (kun på mobil).
  • Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.
  • Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • Spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og -sekvenser.
  • Bagrundsmusik styrer baggrundsmusikken.
  • Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast (kun computer).

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • Spillyde og Baggrundsmusik er kun aktiverede, hvis Alle lyde er slået TIL

Udbytte til spiller (UTS)

• Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede antal penge, som spillerne har satset i et bestemt spil, og som er udbetalt som gevinster i tidens løb. UTS er fast og ændres ikke..
  • Dette spil har en UTS på 96.20%.

Seneste opdatering: 10-09-2019