Majestic Fortuna

MÅL:

• Majestic Fortuna er et slot-spil med 5 reels og 20 faste betalingslinjer. Spillet har en Respins-funktion, en gratis spins-funktion, en Meerkat-bonusrunde samt jackpots og en Stacked Wild-funktion.
  • Tre, fire eller fem Scatter-symboler udløser hhv. fem, otte og 12 gratis spins.
  • Respins-funktionen udløses, når et Wild-symbol kommer til syne, og dette Wild-symbol bevæger sig nedad og på denne måde tilbyder dig et Respin; dette vil fortsætte, til Wild-symbolet forsvinder ud af syne. Derudover findes der også et udvidende Wild-symbol, som udløses når et Wild-symbol lander bag et aktiveret Wild-symbol, og hele spillets reel forvandles til stacked Wild-symboler, og Respins-funktionen fortsætter.
  • Under Respins-funktionen vil Meerkat-symbolerne stadig indsamles. Hvis tre eller flere Meerkat-symboler indsamles, udløser dette en Meerkat-bonusrunde. Denne bonusrunde spilles på et separat sæt reels, og Meerkat-symbolerne vil placeres tilfældigt; disse tildeler en tilfældig multiplikator for hvert symbol, spilleren lander på
  • Jackpot-gevinster er også mulige i Meerkat-bonusrunden. Chancen for at ramme en lille, stor eller kæmpestor jackpot.
  • Stacked Wild-funktionen spilles efter Meerkat-bonusrunden. Her vil spillere blive tilbudt fem spins med et stacked wild-symbol på ét reel af gangen. Det første spin efter Meerkat-bonusrunden benytter WildReel5, det andet spin benytter WildReel4 osv. − dette giver spilleren mulighed for at indsamle ekstra gevinster.

SÅDAN SPILLER DU:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på knapperne + eller - på hver side af INDSATSMÅLEREN, når du spiller via desktop-udgaven. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på Hamburger-menuen og derefter ændre på indsatsmåleren, når du spiller via mobiludgaven.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis din spilsaldo er utilstrækkelig, vil denne indstilling være deaktiveret, når du spiller via desktop-udgaven.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet, når du spiller via desktop-udgaven. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobiludgaven.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på i'-knappen, der kan findes over indsatspanelet. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke på pilen nedad på skærmbilledet med gevinstoversigten. Når du spiller via mobiludgaven, kan gevinstoversigten findes ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge valgmuligheden 'Gevinstoversigt'-
  • Lydstyrke: Lyd-ikonet afspiller spillets musik. Klik på volumenikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil. For britiske brugere vil autospin-muligheden være i deaktiveret tilstand.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.000 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk, indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.pan>
    • Spin til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

SPILINDSTILLINGER:

• For at gøre brug af spilindstillingerne, skal du klikke på ‘Indstillinger’-knappen nederst på spilskærmen mellem  udbetalingstabellen og lyd-ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem til/fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem til/fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyde.
  • Lynspil: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du vælger denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin, hvis du spiller via desktop-udgaven.
  • Introduktionsskærm: Skift mellem til/fra for at aktivere eller deaktivere spillets introskærm. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

MULIGHEDER I MOBILUDGAVEN:

• Klik på ikonet for hamburger-menuen menu for at gå til muligheder såsom gevinstoversigten, indsatsindstillinger, autospin-, Indstillinger, “i” knappen og for at gå til kassen, når du spiller via mobiludgaven.
  • Klik på Hjemhjem for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på Valgmuligheden gevinstoversigt D11 for at se skærmen med gevinstoversigten.
  • Klik på tilbage knappen D12 for at vende tilbage til spillet.
  • Klik på Volumenikonet lyd  for at slå spillets musik til og fra.
  • Klik på ‘valgmuligheden $’ D13  for at gå til indbetalingsskærmen.
  • Klik hvor som helst på skærmen for at lukke indstillinger.

SPILLEREGLER:

• Majestic Fortuna spilles på 20 fastsatte gevinstlinjer.
  • Du starter spillet ved at klikke på SPIL, med den valgte INDSATS.
  • INDSATSEN kan ændres ved at klikke på '-' og '+'-knapperne.
  • Alle gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Alle symboler udbetales fra venstre til højre, startende på reelet yderst til venstre.
  • Gevinstlinjer ganges med spilindsatsen pr. linje og lægges til øvrige gevinster fra de andre gevinstlinjer.
  • Kun den højeste gevinst på hver af de valgte gevinstlinjer udbetales. Hvis de har samme værdi, vil Wild-gevinsten tælle (f.eks. Wild, Wild, Wild, Wild, King regnes som en Wild-gevinst fremfor en King-gevinst)
  • Wild-symboler erstatter alle symboler, undtagen Meerkat- og Scatter-symboler.
  • Meerkat- og Scatter-symbolerne giver ikke en udbetaling.
  • Meerkat-symbolet vises kun under hovedspillet og ikke i forbindelse med gratis spins-funktionen
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 € eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspillet, gratis spins- eller Respins-funktionerne eller Meerkat-bonusrunden. Gevinster fra den lille og store jackpot vil også blive indregnet i den maksimale gevinst. Yderligere linjegevinster, respins-gevinster, free spin-gevinster, gevinster fra surikatbonusspillet eller gevinster fra den lille eller store jackpot går tabt, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af spillet.
  • Du kan se spilhistorik ved at logge ind på din konto i desktop-versionen og klikke på "Spilhistorik" i hvilket som helst spil.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.
  • Det teoretiske spillerafkast i spillet varierer mellem 95,09 % og 95,25 %, inklusive den kæmpestore jackpot.

FREESPIN BONUSSPIL:

• Alle tre, fire eller fem Scatter-symboler, der vises under hovedspillet og Respins-funktionen udløser hhv. fem, otte og 12 gratis spins.
  • Gratis spil spilles med samme indsats som i det udløsende spil.
  • Alle udbetalinger i forbindelse med gratis spins foretages i overensstemmelse med gevinstoversigten.
  • Under gratis spins-funktionen vil ingen Meerkat-symboler vises.
  • Under gratis spins-funktionen vil ethvert Wild-symbol, der vises, udvide sig og fylde hele spillets reels med Wild-symboler.
  • Udvidende Wilds udløser Respins-funktionen og bevæger sig nedad i spillet reels på samme måde som i Respins-funktionen.
  • Hvis Wild-symbolet lander bag et uventet Wild-symbol, vil spillets reels fyldes med Wilds, og Respins-funktionen fortsættes.
  • Gratis spins- og Respins-funktionerne kan udløses igen under gratis spins-funktionen.

RE-SPIN FUNKTION:

• Når et Wild-symbol vises, og alle gevinster er evalueret ifm. det første spin, vil Wild-symbolet flyttes én plads ned på spillets reel, og Respins-funktionen udløses.
  • Hvis et Wild-symbol vises under Respins-funktionen, vil det pågældende Wild-symbol opføre sig på samme måde og flyttes én plads ned med hvert Respin.
  • Hvis et Wild-symbol lander bag det aktiverede Wild-symbol under Respins-funktione, vil hele spillets reel konverteres til Stacked Wild-symboler (af stacks med tre Wild-symboler), og Respins-funktionen fortsættes, samtidig med at Wild-symbolerne bevæger sig nedad.
  • Respins gentages, indtil der ikke vises flere Wild-symboler på spillets reels.
  • Denne Respin-funktion tildeles både i hovedspillet og under gratis spin-funktionen.
  • Både Meerkat-bonusrunden og gratis spin-funktionen kan vindes under Respins-funktionem.
  • Respins spilles med samme indsats som det spil, der udløste funktionen.

MEERKAT-BONUSRUNDE:

• Meerkat-bonusrunden kan kun aktiveres, når tre eller flere Meerkat-symboler indsamles under den samme Respins-funktion.
  • Hvis et Meerkat-symbol vises under Respins-funktionen, vil dette "indsamles".
  • Hvis Respins-funktionen ender med færre end tre Meerkat-symboler, vil antallet af Meerkat-symboler bliev nulstillet.
  • Kun ét Meerkat-symbol kan indsamles fra hvert reel. Så alt i alt kan der indsamles fem symboler fra fem reels.
  • Meerkat-bonusrunden spilles med 15 uafhængelige sæt af reels; disse spinner individuelt.
  • Hvis en spiller indsamler flere end tre Meerkat-symboler under én enkelt Respins-funktion, vil Meerkat-bonusrunden blive udløst. De indsamlede Meerkat-symboler vil blive placeret tilfældigt på spillets reels.
  • Indledningsvis vil der blive tildelt tre spins i Meerkat-bonusrunden, men hvis nye Meerkat-symboler tilføjes, vil antallet af spins øges til tre igen. Bonusrunden vil fortsætte, indtil spilleren ikke har flere spins tilbage, eller når hele gitteret er udfyldt.
  • Hvis der landes på et Meerkat-symbol i en bonusrunde, vil præmien for hver gang øges med 10 x-200 x værdien af indsatsen pr. linje.
  • Jackpots kan vindes i forbindelse med Meerkat-bonusrunden:
  • Hvis en hel række fra venstre til højre er fyldt med Meerkat-symboler, Derefter tildeles den lille jackpot.
  • Hvis to hele rækker fra venstre til højre er fyldt med Meerkat-symboler, Derefter tildeles den store jackpot.
  • Hvis tre hele rækker fra venstre til højre er fyldt med Meerkat-symboler, Derefter tildeles den kæmpestore jackpot.
  • Lille jackpot: Dette er en fast jackpot, og præmien er 20 x den samlede indsats.
  • Major Jackpot: Dette er en fast jackpot, og præmien er 100 x den samlede indsats.
  • Stor jackpot: Dette er en progressiv jackpot. Når indsatsen er indbetalt, vil en del af indsatsen blive føjet til jackpot-beløbet. Det maksimale gevinstbeløb for en kæmpestor jackpot er 250.000 EUR eller det tilsvarende beløb i din valuta.
  • Spillere kan kun vinde en jackpot i Meerkat-bonusrunden, og der kan kun vindes én jackpot af gangen.

STACKED WILD-FUNKTION:

• Staked Wild-funktionen udløses sammen med Meerkat-bonusrunden og spilles, efter Meerkat-bonusrunden er spillet færdig.
  • Staked Wild-funktionen spilles med den samme indsats som det spil, der udløste funktionen.
  • Alle udbetalinger i Stacked Wild-funktionen foretages i overensstemmelse med gevinstoversigten.
  • Spilleren tildeles fem spins i Stacked Wild-funktionen. Herunder består hvert spin af ét Stacked Wild (stack med tre Wild-symboler) på ét reel af gangen.
  • Stack Wilds bevæger sig fra højre mod venstre på spillets reels. (eks. vil Stacked Wilds i det første spin forekomme på det femte reel, på det fjerde reel under det andet spin osv.)
  • Under Stacked Wild-funktionen, vil Meerkat- eller Scatter-symboler ikke vises, og Respins-funktionen vil ikke kunne udløses.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmesideformat.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorikken kan kun ses for spil med rigtige penge.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du bliver afbrudt midt i hovedspillet, vil du kunne se resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogs', når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusrunden, bliver du bedt om at spille den færdig, når du logger på igen. Når bonusrunden er spillet færdig, kan du fortsætte med at spille, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på knappen 'Indbetal' nederst på spillets skærm for at foretage en indbetaling, hvis du spiller via desktop-udgaven.
  • Gå til kassen $ og foretag en indbetaling, hvis du spiller via mobiludgaven.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 29-09-2022