Bounty Hunt

Bounty Hunt – Help File

1 Bounty Hunt

Bounty Hunt er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en SIGTEKORN-WILDS

FUNKTION og GRATISSPIL FUNKTION som øger dine gevinster.

Under regulære spil er målet at opnå en vindende kombination af symboler på enhver af

de 25 linier. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende

kombination af opnåede symboler.

Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95,538%

2 Spilleregler

2.1 Spilleregler

Spil 1 til 25 rækker.

Udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten.

Alle gevinster sker på valgte linjer.

Gevinster på vinderrækker ganges med det beløb, der er satset pr. vinderrække.

Højeste gevinst kun på hver valgte vinderlinje.

Symboler udbetales fra venstre mod højre på aktive linjer.

Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingsrækker lægges sammen.

WILD, BOSSEN BAG TREMMER, DR FURY BAG TREMMER og HANK BLADE BAG

TREMMER erstatter alle symboler undtagen EFTERSØGT.

EFTERSØGT dukker kun op på 3. hjul.

Funktionsfejl ugyldiggøre alle udbetalinger og spil.

2.2 Sigtekorn-wilds

På hvert spin vil SIGTEKORNET vises og låse sig fast på et tilfældigt symbol på skærmen.

Mål et symbol med DUSØRJÆGER fast, forvandles et symbol på hver af de ikke-låste hjul

til WILD.

Mål på et symbol med BOSSEN, DR FURY eller HANK BLADE, forvandles det og alle ens

symboler til WILD.

Mål på et GRANAT-symbol, forvandles det og alle symboler på det låste hjul til WILD.

Mål på et PISTOL-symbol, forvandles det og et andet tilfældigt symbol til WILD.

Mål på et ES, KONGE, DRONNING, KNÆGT eller TI, forvandles det til SYMBOL WILD.

Bounty Hunt – Help File

Mål på en BOSSEN BAG TREMMER, DR FURY BAG TREMMER eller HANK BLADE

BAG TREMMER, forvandles det og alle symboler på det låste hjul til WILD.

2.3 Gratisspil Funktion

Mål på det EFTERSØGTE symbol, udløser det 10 GRATIS SPIN.

Under GRATIS SPIN vil et forbryder symbol mål (BOSSEN, DR FURY, HANK BLADE)

præsenteres.

Mål på det symbol, forvandles alle ens symboler til henholdsvis wild BOSSEN BAG

TREMMER, DR FURY BAG TREMMER eller HANK BLADE BAG TREMMER i de

resterende GRATIS SPIN.

Nye forbrydersymboler (BOSSEN, DR FURY, HANK BLADE) præsenteres så, indtil alle

forbrydere er blevet forvandlet til wild forbrydersymboler bag tremmer (BOSSEN BAG

TREMMER, DR FURY BAG TREMMER, HANK BLADE BAG TREMMER).

Gratis Spin kan ikke blive genudløst.

Gratis spil bliver spillet på de samme rækker og med samme indsats som det udløsende

spil.

3 Sådan spilles

Den (<) / (>)-knapperne justere satset per linje og Linje op eller ned.

Spin: Drejer hjulene.

Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal

ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 100 ture. Den 'Indtil Feature' knap spiller

kontinuerligt, indtil GRATISSPIL FUNKTION.

Når du spiller i en britisk jurisdiktion, er en britisk-specifik dialog anvendes, hvor et spin

optælling af 1 til 100 skal vælges, et samlet autoplay session tab grænse, med valgfrie

indstillinger for en enkelt sejr grænse og aflysning på funktionen trigger (dvs. GRATISSPIL

FUNKTION)

Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer.

Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:

Saldo: Viser din samlede saldo

Indsats: Viser det satset beløb pr. linje, der skal spilles

Raekker: Viser det antal linjer, der spilles

Gevinst: Viser det beløb, du har vundet i turen

Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb. Den består af Bet multipliceret med

mængden af linjer bliver spillet.

Seneste opdatering: 07-02-2019