Feline Fury

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Feline Fury er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 gevinstlinjer, der udbetaler fra venstre mod højre.

Feline Fury har fire katte som symboler med høj udbetaling og 4 tilsvarende kulører som symboler med lav udbetaling. Scatter-symbolet er den gyldne gral, og kronesymbolet er Wild. Wild-symbolet erstatter ethvert andet hjulsymbol undtagen Scatter-symbolet, for at hjælpe med at skabe vinderkombinationer.

På tilfældige spins i Feline Wild kan alle forekomster af 1, 2, 3 eller alle 4 kattesymboler blive til Wild. Dette kan også udløse op til 5 Fury Reels helt tilfældigt. Fury Reels er ikke garanteret, hver gang Feline Wild udløses, men kan kun forekomme i løbet af Feline Wild-funktionen. Eventuelle Feline Wilds, der lander på Fury Reels, udvides til at lave et fuldt hjul med Feline Wilds. Hvis en anden Feline Wild lander på Fury Reel, anvender de en x2 Multiplier til den udvidede Wild. Hvis en tredje Feline Wild lander på Fury Reel, anvender de en x3 Multiplier til den udvidede Wild. Hvor to eller flere forskellige Feline Wilds lander på et Fury Reel, udvides det højeste betalende symbol. Hvor der er mere end én Multiplier på vindende linjer, vil de blive tilføjet sammen til vinderkombinationerne, hvor det er relevant. Disse Wild-symboler erstatter ethvert hjulsymbol undtagen Scatter-symbolet, for at hjælpe med at skabe vinderkombinationer.

Hvis der forekommer et Scatter-symbol på hjul 1, 3 og 5, udløses Free Spins. 5 Free Spins tildeles fra start. I Free Spins skal du samle 12 af hver kulør for at gøre det tilsvarende kattesymbol til en Feline Wild under resten af Free Spins og få 3 ekstra Free Spins. Dette starter med at samle 12 Klør til Mystic Cat, derefter 12 Ruder til Captain Cat, derefter 12 Hjerter til Fat Cat Merchant og til sidst 12 Spar til Cat-at-Arms, i den rækkefølge.

Under Free Spins-runden kan Fury Reels-funktionen udløses tilfældigt, når den første Feline Wild er udløst. Feline Wilds, der lander på Fury Reels, opfører sig på samme måde som basisspillet. Hver Scatter, der lander under Free Spins, tilføjer endnu et Free Spin til det samlede antal.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.20%

Seneste opdatering: 17-09-2020