Blinged

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Blinged er en videospillemaskine med 5 hjul og faste 10 betalingslinjer.

WILD-symbolet erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler. SCATTER-symbolet vises kun på hjul 1, 3 og 5.

På et hvilket som helst spin udløser 2 SCATTER-symboler og 3 SCATTER-symboler på hjulene henholdsvis 1 WIN SPIN og 5 WIN SPINS. WIN SPINS-funktionen er et sæt gratis spins, hvor hvert spin tildeler enten en gevinst eller et RE-SPIN.

+1 WIN SPIN tildeles pr. SCATTER under WIN SPIN-funktionen, op til maks. 20 WIN SPINS.

RE-SPIN udløses, når der ikke vises vinderkombinationer under et WIN SPIN, og RE-SPINS fortsætter med at blive udløst, indtil der findes en vinderkombination. Spillets multiplier øges på det ikke-vindende spin med +1 uden begrænsninger. Når der tildeles en vinderkombination, tages den akkumulerede multiplier med videre til næste WIN SPIN.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

 

  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er  96.25%

Seneste opdatering: 30-07-2020