Dawn of Egypt

Uafsluttede spil

• Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

• Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

• Dawn of Egypt er et videoslotspil med 5 hjul og 15 faste gevinstlinjer. Spillet har et WILD-symbol, et SCATTER-symbol, et WILD SCATTER-symbol, 6 HØJTBETALENDE-symboler og 4 ROYALE symboler.
  • WILDS kan lande på alle hjul. Dette symbol kan erstatte alle andre symboler bortset fra SCATTER.
  • SCATTER-symbolet kan vises på alle hjul. 3 eller flere SCATTERS udløser FREE SPINS-funktionen. SCATTERS udbetales hvor som helst og behøver ikke at være på en spillelinje.
  • Når Free Spins starter, kan der tildeles op til 20 Free Spins via Gudernes hjul, enten: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15 eller 20. På hvert enkelt FREE SPIN vælges et tilfældigt HØJTBETALENDE symbol. Alle HØJTBETALENDE symboler med lavere værdi opgraderes til det valgte HØJTBETALENDE symbol.
  • Under FREE SPINS vil SCATTER-symbolet skifte til et WILD SCATTER-symbol. WILD SCATTER fungerer som et WILD-symbol og erstatter alle symboler.
  • Hvis 2 eller flere WILD SCATTERS lander under Free Spins, så vil PYRAMID SPINS udløses. FREE SPINS afbrydes, og PYRAMID SPINS starter. Den valgte symbolopgradering på det udløste spin fastholdes under alle PYRAMID SPINS.
  • Hvert WILD SCATTER, der udløser PYRAMID SPINS, vil give op til 4 PYRAMID SPINS – derfor er det muligt indledningsvist at blive tildelt op til 20 PYRAMID SPINS. PYRAMID SPINS kan genudløses igen og igen. De tilbageværende FREE SPINS vil fortsætte efter dine PYRAMID SPINS afsluttes.
  • Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.23%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.