Raging Bison

SPILLEREGLER
Få de 5 hjul til at spinne, når du har 243 forskellige muligheder for at vinde, mens du strejfer ødemarker og ørkener ud over civilisationens grænser.
Hold også godt øje med kaktusser, da dette WILD-symbol kan hjælpe dig med at opnå store gevinster, når det erstatter alle andre symboler, undtagen SCATTER-symbolet.
Når du lander 3, 4 eller 5 bisonokser, er der tale om spillets Scatter-symboler, som udløser 8, 15 eller 20 gratis spins hver især.
Hver kaktus WILD-SYMBOL dukker op på hjulene 2,3 eller 4, og de multiplicerer den samlede gevinst i det spin med enten 2x eller 3x.
I forbindelse med GRATIS SPINS, hvis du lander 2, 3, 4 eller 5 bisonokser, som er SCATTERSYMBOLET,
udløser du yderligere 5, 8, 15 eller 20 GRATIS SPINS.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 94.26%
Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet.
Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.
Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.
Kun en GEVINSTKOMBINATIONS højeste gevinst udbetales.
Gevinster på forskellige BETALINGSMÅDER tilføjes.
Udbetalinger er blevet multipliceret ifølge den aktuelle aktive indsats.
GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med gevinstmulighederne og indsatsen i det udløsende spil.
Du opnår gevinster ved at lande identiske symboler på tre eller flere hjul ved siden af hinanden, og de tælles fra venstre mod højre.
Når du lander flere vindende symboler på et hjul, bliver den gevinst multipliceret.
Alle gevinster betaler fra venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst per BETALINGSLINJE udbetales.
Gevinster på forskellige BETALINGSLINJER bliver tilføjet.
Udbetalinger er blevet multiplicerede med den nuværende aktive indsats.
Scatter-gevinster tildeles for symboler, der dukker op på enhver position på hjulene.
Scatter-gevinster og ekstra gevinster for bonuspræmier bliver tilføjede til gevinsterne for betalingslinjer.
GRATIS SPINS
3, 4 eller 5 Scatter-symboler udløser 8, 15 eller 20 gratis spins hver især.
I forbindelse med gratis spins vil hvert WILD-SYMBOL, der dukker op på hjulene 2, 3 eller 4 multiplicere den samlede gevinst i det spin med enten 2x eller 3x.
Gratis spins spilles med den samme indsatsværdi, som det spin, der udløste dem.
I forbindelse med gratis spins bliver der givet 5, 8, 15 eller 20 ekstra gratis spins, når der landes enten 2, 3, 4, eller 5 Scatter-symboler på hjulene.

SÆRLIGE SYMBOLER
WILD-SYMBOL
Erstatter alle andre symboler undtagen Scatter-symboler
Dukker op på hjul 2, 3 eller 4.
SCATTER-SYMBOL
Kun i løbet af gratis spins, hvis der vises 2 Scatter-symboler på ethvert af hjulene, udløser
det 5 flere gratis spins.
Hvis der dukker 3, 4 eller 5 Scatter-symboler op i forbindelse med gratis spins, udløser de
enten 8, 15 eller 20 gratis gratis spins.

GENERELLE INDSTILLINGER
INTROSKÆRM (valgfri)
Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.
SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)
Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS-tasten.
SPILLELYDE
Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun
LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.
BAGGRUNDSLYDE (valgfri)
Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF(FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.
MOBIL
FLYTBAR KLIKFUNKTION
For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skærmen.
KLIK HVOR SOM HELST
SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.
UDBETALINGSTABEL
Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her.
SPILLEREGLER
Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.
INDSTILLINGER FOR INDSATS
MAKS INDSATS
Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas
dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.
SUPERSTAKE (valgfri)
Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,
SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde
gevinstkombinationer!
AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)
STOP VED BONUS (valgfri)
Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan
funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk oggrundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.
Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)
Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.
SAMLEDE SPINS
Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.
TABSGRÆNSE: Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger
den fastsatte tabsgrænse.
ENKELTE GEVINSTGRÆNSE: Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.
Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.
Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for
indsats kan variere mellem retsområder.

Seneste opdatering: 01-12-2021