Trail Blazer

SPILLEREGLER

I begyndelsen af bonussen vælges tre symboler tilfældigt til bonussen. Et halvt overskyet/halvt solskinssymbol kan vises på det 5. hjul under bonussen. Kun de valgte symboler og halvt-af-hvert-symbolet vises på hjulene under bonussen. Hvis halvt-af-hvert-symbolet lander efter et spin, spinner det igen og viser enten et solsymbol eller et overskyet-symbol.

SÅDAN SPILLER MAN

• Placer din indsats ved at vælge et SAMLET INDSATSBELØB
  • Tryk på SPIN knappen for at få hjulene til at spinne. Spin knappen skifter til en stopknap, når hjulene begynder at spinne. Tryk på STOP knappen for at stoppe hjulene med det samme.
  • For at spille uden at trykke på SPIN hver gang, tryk på AUTOSPIL knappen og indstil betingelserne for autospil. Bekræft derefter. Spin knappen skifter til en STOP knap, som du kan trykke på for at stoppe autospil.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN GEVINSTLINJE

Hvis tre eller flere identiske symboler er opstillet som vist i GEVINSTLINJE sektionen, har du lavet en vindende kombination.

For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, tæl antallet af identiske symboler, der er i rækkefølge fra venstre. I GEVINSTTABELLEN finder du symbolet og præmiebeløbet for enten 2x, 3x, 4x eller 5x. Kun den højeste gevinst pr. linje udbetales.

For at udregne den samlede gevinst, skal du udregne og lægge alle linjegevinster sammen.

Under AUTOSPIL vises gevinster ikke inpiduelt. Alle gevinster tilføjes samtidigt og tildeles straks.

I tilfælde af en bonus spin runde tilføjes det samlede gevinstbeløb fra bonus til det aktiverende spin.

TB-symbol udbetaler ved 2 x identiske symboler.

SPILPANEL

• SALDO: Viser din kontosaldo i din hjemvaluta
  • SAMLET GEVINST: Viser gevinsten for den aktuelle udbetaling.
  • BONUS: Viser antallet af bonussymboler akkumuleret pr. indsats
  • INDSATS: Viser det aktuelle indsatsbeløb. Tryk på - eller + for at mindske eller øge den samlede indsats.
  • AUTOSPIL: Du kan vælge at spille spillet uden at trykke på spin knappen hver gang. Klik på autospil knappen og sæt de betingelser du ønsker, tryk herefter bekræft.
  • SPIN: Tryk på knappen for at starte en spilrunde. Mens hjulene spinner bliver knappen til en stop knap. Tryk på stop knappen og hjulene stopper.

SPILLEMENU

Menuknappen har følgende muligheder:

• START: Afslutter spillet og går til startsiden.
  • LYD: Slå lyden fra eller til.
  • AUTOSPIL: Du kan vælge at spille spillet uden at trykke på spin knappen hver gang. Klik på autospil knappen og sæt de betingelser du ønsker, tryk herefter bekræft.
  • SPILLETS REGLER: Åbner spillets regler og information.
  • FULD SKÆRM: Hvis denne funktion er aktiveret, kan du slå fuld skærm til eller fra.
  • SPILHISTORIK: Hvis denne funktion er aktiveret, kan du gennemgå tidligere spilrunder.
  • LUK: Lukker menuen.

TILFÆLDIGHED

Hjulene spinner på fair vis med lige chance for at stoppe på enhver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator.

SPIL GENOPRETNING

Hvis dit spil afbrydes mens det spilles, bliver dine fremskridt gemt, så du kan genspille den afbrudte session eller springe over genspillet, når spillet er genindlæst. Uanset hvad, så vil din gevinst blive tildelt og tilføjet til din saldo straks.

Ufuldstændige spil bliver løst automatisk efter 2 dage. Gevinster fra automatisk løsning bliver udbetalt til spillerens konto.

JURA

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Kun den højeste gevinst på hver linje bliver udbetalt.

Alle gevinstlinjer giver gevinst fra venstre mod højre.

Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96.05%.

På grund af de høje produktionsværdier af dette spil kan hardware af lavere kvalitet løbe ind i præstations- og kompatibilitetsproblemer.

Under visse omstændigheder kan du muligvis ikke spille spillet.

SALDO: 1.056,88 kr.

Seneste opdatering: 20-01-2022