Fire Forge

Om dette spil

• Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.Måderegler
  • Spillet indeholder 243 måder.
  • En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
  • Mådegevinster begynder fra det yderste venstre hjul og udbetales fra venstre mod højre kun på tilstødende hjul med start på det første slotspil-hjul.Bet-regler
  • Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.
  • Start-bet er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen.
  • Det samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med prisen på de spillede måder.

Regler for udbetaling

• Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet.
  • Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.
  • Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

• Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter.
  • Dette symbol har ikke en udbetaling.
  • Wild-symboler forekommer på hjul 2, 3, 4 og 5 i basisspil og gratis spin.
  • Wild-symboler stables på hjul 3, 4 og 5.

Scatter-symboler

Dette symbol har ikke en udbetaling.

Rolling Reels™-funktion

• Funktionen udløses efter alle mådegevinster.
  • Vindersymboler fjernes fra hjulene, når symbolerne foroven flyttes ind på tomme pladser.
  • Hvis nye vinderkombinationer dannes, udløses funktionen igen.
  • Funktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vinderkombinationer til stede på hjulene.
  • Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.

Jackpots

• 5 eller flere scatter har en chance for at udløse jackpot-funktionen.
  • 1 af 3 jackpots vil blive tildelt.
  • Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.
  • Guld-jackpotten giver 200x det samlede bet.
  • Sølv-jackpot giver 25x samlet bet.
  • Bronze-jackpot giver 5x samlet bet.
  • Jackpots øges med gratis spin-multiplikatoren.
  • Kun 1 jackpot kan tildeles ad gangen.
  • Scatter indkasseres, hvis 5 eller flere vises på hjulene.
  • Den grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Gratis spin-valg

• 1 eller flere scatter på alle 5 hjul udløser gratis spin-valget.
  • 3 gratis spin-funktioner kan vælges.
  • 12 gratis spin med en oprindelig multiplikator på 1x, der forøges med 1x for hvert spin.
  • 6 gratis spin med en oprindelig multiplikator på 3x, der forøges med 3x for hvert spin.
  • 3 gratis spin med en oprindelig multiplikator på 6x, der forøges med 6x for hvert spin.

Gratis spin

• Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • Funktionen indeholder et multiplikatorspor.
  • Gevinst-multiplikatoren øges for hvert spin i træk, når det første spin er gennemført.
  • Gevinsten for hver gratis spin ganges med den nuværende aktive multiplikator.
  • Den maksimale gratis spin-multiplikator er 200x.
  • 1 eller flere scatter på alle 5 hjul genudløser det oprindeligt valgte antal gratis.
  • Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Spilmenu

• Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• Lobby-knap: Afslutter spillet.

• Bank-knap: Viser banksiden.

• Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Spilstyring

• Jetoner: Viser de nuværende saldoer.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• Spin-knap: Starter et hjulspin.

• Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • X-knap: Afslutter spillet.

Bet-indstillinger

• Samlet bet: Viser det samlede bet.
  • Møntstørrelse: Angiver møntværdien.
  • Møntbet: Angiver antallet af mønter, du vil satse.
  • Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.
  • Maks. bet-knap: Indstiller det aktuelle bet til maks. værdi.

Spilindstillinger

• Lyd: Slår spillyd til.
  • Voice-over: Aktiverer stemme hen over lyde.

Yderligere oplysninger

• Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • Dette spil har en UTS på 96,00 %.

Seneste opdatering: 09-03-2021