Reel Empire

1. Introduktion

Reel Empire er en spillemaskine med 5 x 3 hjul og 20 linjer, der giver gevinst fra venstre mod højre. På hjulene er der mønter, der kan indsamles til et banner over hvert hjul. Når et banner er fyldt, bliver hele hjulet forvandlet til wilds i et antal spins (der svarer til antallet af indsamlede mønter for det hjul).

Dette er et Party Pots-spil, der er forbundet til Core-jackpotten (CJB). 7% af den samlede udbetalingsprocent går til CJB.

2. Sådan spiller du

• Vælg din indsats: I venstre side af skærmen kan spilleren vælge sin indsats ved at trykke på knapperne + og -. Den valgte indsats vises under Samlet indsats.
  • Hver gang der trykkes på SPIL, drejer hjulene og lander på vilkårlige positioner. Der gives gevinst for tre, fire eller fem ens symboler
  • Der gives gevinst fra hjulet længst til venstre mod højre (hjul 1-5) og kun i rækkefølge.
  • Alle gevinster på forskellige gevinstlinjer vises og gives til spilleren.
  • Det er muligt at få møntsymboler på normale spins. Men antallet af mønter, der skal bruges til at fylde et banner, varierer fra hjul til hjul. På både hjul 1 og 5 skal der bruges to mønter for at give et wild-hjul. På hjul 2 og 4 skal der bruges fire mønter. På det midterste hjul skal der bruges seks mønter for at give et wild-hjul.
  • Når banneret er fyldt med mønter, bliver det tilhørende hjul forvandlet til et wild-hjul.
  • Et traditionelt romersk skjold dækker hjulet. Når spilleren bruger en kredit ved at trykke på SPIL, bliver skjoldet fjernet og viser wild-hjulet, der drejer på det pågældende hjul. Nogle af disse wilds har multiplikatorer.
  • Når hjulene stopper, ganges gevinster på alle linjer, der indeholder wilds med multiplikatorer, med den viste multiplikator. Det pågældende hjul forbliver et wild-hjul, indtil alle mønterne på banneret over hjulet er brugt.
  • Der er 12 indsatser i spillet med hver sin spilstatus. Hver indsats har sin egen hjulstatus på hjulene og tilhørende beløb. Hvis spilleren skifter indsats, vises spillerens status fra sidst, vedkommende forlod den.

3. Core-jackpot

Bemærk, at spillet er forbundet til Core-jackpotten. Spillet har en udbetalingsprocent på 7% for Core-jackpotten. Det er et bonusspil på syv niveauer, der kan udløse syv progressive, globale jackpots, som stiger på baggrund af ETHVERT indhold fra Core Gaming, som er udviklet til at blive tilsluttet dette system. Det har navnet "Party Pots".

Under alle spins i spillet kan der affyres en fyrværkeriraket fra Party Pots-området nederst på skærmen. Hvis den eksploderer, er Party Pots-spillet blevet aktiveret.

På hvert niveau (Party) bliver spilleren bedt om at vælge mellem 26 stjerner. Spilleren kan få følgende:

• CASH – et pengebeløb, som føjes til den samlede gevinst.
  • JACKPOT – vind det aktuelle progressive beløb på det pågældende Party-niveau.
  • COLLECT – Party-eventen slutter.
  • TICKET – få tre VIP-billetter og bliv opgraderet til det næste Party-niveau.

Det er muligt at blive opgraderet til alle syv Party-niveauer. Party-eventen slutter først, når spilleren får vist "COLLECT".

Det er kun muligt at vinde en progressiv pulje under valget på det pågældende Party-niveau.

Progressive Party Pots:  For hvert almindeligt spin på hjulene føjes en del af indsatsen til hver pulje. De syv progressive puljer er:

• House Party Pot: minimum 50
  • Pool Party Pot: minimum 100
  • Club Party Pot: minimum 200
  • Beach Party Pot: minimum 500
  • Boat Party Pot: minimum 1.000
  • Concert Party Pot: minimum 5.000
  • Vegas Party Pot: minimum 15.000

De progressive Party Pots har et fast minimumbeløb, som gradvist øges med en procentdel af spillets indsatser, indtil den pågældende jackpot bliver vundet. Når en Party Pot bliver vundet, nulstilles den til minimumbeløbet og begynder at vokse igen.

De progressive Party Pots er kun tilgængelige, når der spilles om penge.

En vunden progressiv Party Pot hverken bidrager til eller påvirkes af den daglige grænse for samlede gevinster.

Alle spillere bidrager med 0,1% af hver enkelt indsats til hver af spillets progressive puljer (0,7% i alt).

Gevinster fra progressive Party Pots-puljer rundes ned til to decimaler.

Alle spillere kan vinde progressive Party Pots i ethvert spil.

To spillere kan ikke vinde Party Pots på samme tid. Den pågældende Party Pot er låst, når den bliver vundet. Det betyder, at der ikke kan være andre indsatser på den, og at kun én spiller ad gangen kan vinde den.

Hvis et spil ikke svarer, eller der opstår et problem under trækningen, gentager spillet den afbrudte trækning og viser resultatet til spilleren, når spillet åbnes næste gang.

I tilfælde af problemer med udstyr eller planlagte/utilsigtede afbrydelser bliver parametre for Party Pots (herunder værdien af puljer og procentvise stigninger) gendannet helt med identiske parametre efter en genstart.

Ved systemfejl annulleres alle gevinster og spil.

4. Knapper

• Hvis du trykker på ikonet med den roterende pil ved siden af SPIL-knappen, starter autoplay.
  • Trykker du på "menu" i højre side af skærmen i grundspillet, får du info om gevinsttabellen. Du kan trykke på pilene i venstre og højre side og få oplysninger om spillet. Når du trykker på "X", kommer du tilbage til grundspillet.
  • På skærmbilledet med gevinsttabellen kan du slå lyd til eller fra via knappen med indstillinger til venstre for gevinsttabellen. På en kompatibel enhed kan du også slå vibration til eller fra. Som standard vil begge funktioner være slået til, når spillet åbnes.
  • Knapperne + og - ved "Samlet indsats" bruges til at justere spillerens samlede indsats på hvert spin.

5. Gevinsttabel

• Spilleren får kun den højeste gevinst pr. indsatslinje.
  • Linjegevinster udbetales kun fra venstre mod højre.
  • Justeres indsatsen, ændres gevinsterne i gevinsttabellen automatisk.

6. Gendannelse af spil

• Hvis et spil om penge afbrydes (dvs. startes, men ikke afsluttes på grund af f.eks. forbindelsesproblemer eller utilsigtet lukning af browser), vil det afhængigt af tilstanden inden afbrydelsen enten starte ved det senest afsluttede spin eller vise udfaldet af det spil, som allerede er i gang.
  • Gevinster indsættes på spillerens konto og er præcis samme beløb som før spilafbrydelsen.
  • Alle resultater er bestemt på forhånd.

7. Generelle oplysninger

• Spillet har en udbetalingsprocent på 79,48% til 95,39% afhængigt af spillerens fremskridt. Inklusive Cores "Party Pots"-jackpot.
  • Alle gevinster i decimaltal afkortes til to decimaler.
  • Den maksimale, teoretiske gevinst på ét spin er 130.000 gange indsatsen.
  • Beløb angives i spillerens egen foretrukne valuta.
  • Ved systemfejl annulleres alle gevinster og alle spil.
  • Pga. spillets høje produktionsværdi kan der opleves kompatibilitetsproblemer på mindre god hardware, og i visse tilfælde kan du ikke spille.

8. Ophavsret

• © 2019 CORE Gaming Limited. Alle rettigheder forbeholdes.
  • Uautoriseret kopiering af billeder eller indhold er på ingen måde tilladt.

Seneste opdatering: 04-05-2020