California Gold

California Gold er en fem-hjuls spilleautomat med 20 betalingslinier, et bonusspil og en bonusrunde med gratis spin. Bonusrunden med gratis spin udløses, når 3 eller flere spredte guld-symboler ses på hjulene. 10 gratis spil tildeles og i løbet af disse spil bliver alle gevinster tredoblet, undtagen Mad Minor Bonus gevinster, selvom den udløses i løbet af de gratis spin. Runden med de gratis spin kan udløses igen hvis 3 eller flere spredte guld-symboler ses på hjulene. Bonusspillet udløses, når Minearbejder-symbolet ses på hjul 2, 3 og 4 på samme tid.

Minearbejder-symbolet findes kun på hjul 2, 3 og 4 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte guld-symbol. Alle gevinster med minearbejder-symbolet i kombinationen bliver fordoblet.

Information

• Klik på "Gevinstoversigt" for at se betalingslinierne.
  • Du kan satse på op til 20 linier. Betalingslinierne vises under afsnittet om betalingslinier på skærmbilledet med gevinstoversigten (hjælp).

Sådan spiller du

• Valg af "LINIER": De 20 linier er automatisk valgt som standard, når du åbner spillet. Du kan øge eller reducere antallet af linier ved at klikke på henholdsvis "+" eller "-" under "LINIER" på spilleskærmen. De valgte linier lyser op, mens de ikke-valgte linier forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge linier ved at klikke på et linienummer ud for en linie.
  • Maks. linier: Klik på "MAKS." under "LINIER" for at spille med 20 linier. Hvis du ikke har nok midler på din saldo, får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet, er der valgt en standardindsats pr. linie for alle 20 linier. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linie ved at klikke på henholdsvis "+" eller "'-"-knapperne under "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under den samlede indsats, bliver indsats og linier ikke justeret til den næste mulige indsats. Du vil derimod se et pop-op vindue hvor du kan overføre flere midler. Hvis du ikke har penge på din konto, vil indskudsmuligheden dukke op.
  • Antallet af valgte linier ganges med "Indsats pr. linie" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst på skærmbilledet.
  • "REGLER": Du kan se spillereglerne ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på spilleskærmen og derefter på "REGLER" på skærmbilledet med gevinstoversigten. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL" i skærmbilledet med "REGLER".
  • "GEVINSTOVERSIGT": For at se gevinstoversigten skal du klikke på "GEVINSTOVERSIGT" i skærmbilledet med spilleregler. For at beregne gevinstbeløbet, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linie. Bemærk at du skal gange den respektive præmie med den samlede indsats for at beregne udbetalingen for de spredte symboler. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL".
  • Spin: Når hjulene stopper udbetales alle vindende kombinationer på de valgte linier sammen med eventuelle spredte gevinster i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster vises ved, at deres betalingslinier lyser op, og symbolerne bliver levende eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at deres symboler bliver levende. Det samlede gevinstbeløb vises i bunden af hjulene som en besked, og "GEVINST"-feltet opdateres med det vundne beløb. De individuelle liniegevinster vises til venstre eller højre for hjulene for hver enkelt vinderlinie.
  • Gentag indsats/skift indsats: Hvis du allerede har valgt en indsats, vil den valgte indsats automatisk blive anvendt til det efterfølgende spin. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt klikke på henholdsvis "+" og "'-"-knapperne under "INDSATS" eller "LINIER".
  • Kreditter: Den resterende spilsaldo, efter du har placeret en indsats, vises under "KREDIT".
  • Din spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". Der er følgende muligheder:
    • Antal spin: Spillet kører automatisk det antal spin, som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge et vilkårligt antal spil og spille, indtil din saldo ryger under den samlede indsats.
    • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det beløb, som du valgte i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde eller -spil udløses: Spillet fortsætter automatisk, indtil næste bonusrunde eller -spil udløses.
    • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter automatisk, indtil saldoen er større end eller lig med det valgte beløb. Husk at din "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk, indtil saldoen er mindre end eller lig med det valgte beløb. Bemærk at "Spilsaldo" betyder summen af beløbene i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst én af de andre muligheder under auto-spin for at spille hurtigere.
  • For at benytte auto-spin skal du klikke på "Auto-spin" nederst til højre på spilskærmen. Sæt et flueben i felterne ud for de muligheder, du vil spille med, på det følgende skærmbillede. Brug rullemenuen til at vælge dine spilmuligheder. Hvis du ikke har nok midler på din saldo til dine valg, vil du få vist en besked. Klik på "Start" for at starte spillet og aktivere de valgte muligheder. Klik på "Annuller" for at stoppe auto-spin og vende tilbage til normalt spil.
  • Du kan stoppe auto-spin ved at klikke på "STOP SPIN". Hvis et spin er i gang , stopper auto-spin, når det pågældende spin er afsluttet. I øvrige tilfælde stopper auto-spin med det samme.
  • Når du spiller med flere auto-spin muligheder, vil den mulighed, som først opfyldes, blive prioriteret over de øvrige, som derefter bliver ignoreret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle af de andre, før du fortsætter med auto-spin.
  • Bemærk: Auto-spin er ikke muligt, når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på "Spilhistorik" for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "Version" for at se spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "Re-buy" for at overføre flere midler fra din konto.
  • Klik på "Forlad spil" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Spilleregler

• Spil 1 til 20 linier.
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten.
  • Betalingsliniegevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinie.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinie-gevinster.
  • Kun højeste gevinst på de valgte betalingslinier kommer til udbetaling.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinier lægges sammen.
  • Alle gevinster sker på de valgte linier, undtagen det spredte guld-symbol som giver gevinst, når det ses på hjulene.
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, undtagen det spredte guld-symbol, som gælder i alle retninger når det ses på hjulene.
  • Minearbejder-symbolet findes kun på hjul 2, 3 og 4 og kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte guld-symbol.
  • Alle gevinster med minearbejder-symbolet i kombinationen bliver fordoblet.

Spilfunktioner

BONUSRUNDE MED GRATIS SPIL

• En bonusrunde med gratis spin udløses, når 3 eller flere spredte guld-symboler ses på hjulene.
  • 10 gratis spil tildeles, og i løbet af disse spil bliver alle gevinster tredoblet undtagen gevinster med Mad Minor Bonus, selvom det udløses i løbet af runden med de gratis spin.
  • Bonusrunden kan blive udløst igen, når 3 eller flere spredte guld-symboler ses på hjulene og reglerne for tildeling af gratis spin og gevinster er de samme som tidligere nævnt.
  • De gratis spin spilles med samme linier og indsats som det udløsende spil.

BONUSSPIL

• Bonusspillet udløses, når Minearbejder-symbolet ses på hjul 2, 3 og 4 på samme tid.
  • Vælg en af de fire viste miner.
  • Minearbejderen kan samle op til fem guldklumper på sin vej gennem minen.
  • Hver guldklump vejer et vist antal ounces (engelsk måleenhed).
  • Den samlede gevinst i bonusspillet er det tilfældige antal indsamlede ounces ganget med den samlede indsats.
  • Bonusspillet kan blive udløst i løbet af runden med gratis spin.

Gevinstoversigt

Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 93.29%

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, spiller softwaren automatisk spillet færdig for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik", når du er logget ind igen.

Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst Mad Minor Bonusspillet/bonusrunden med gratis spin eller i løbet af disse spil, vil softwaren automatisk starte Mad Minor Bonusspillet/bonusrunde med gratis spin, når du logger ind igen og genoptage spillet fra det sted, hvor du mistede forbindelsen. Når du har afsluttet Mad Minor Bonusspillet/bonusrunden med gratis spin, kan du fortsætte spillet eller vælge et andet spil.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 29-03-2018