Deadwood xNudge

Gevinstoversigt

PRÆMIE

HUNTER WILD

Et 4 rækker højt Wild-symbol findes på hjul 2, 3 og 4 og vil altid skubbe til fuldt synligt.

For hvert trin Hunter Wild skubber øges gevinstmultiplikatoren med 1.

Flere Wild-multiplikatorer føjes til hinanden for en samlet Wild-multiplikator.

Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter og Badge.

Gunslinger Spins: Når man lander en ekstra Wild stiger gangekvotienten med 1.

SHOOT OUT

Hvis Sheriff Badge-symboler lander på hjul 1 og hjul 5 i hovedspillet startes Shoot Out-funktionen.

Alle symboler med lav gevinst på de midterste 3 hjul fungerer som Wild-symboler.

FREESPINS

Hvis der lander tre Scatters, tildeles en Freespin-runde efter spillerens valg.

Spilleren kan vælge enten 8 Gunslinger Spins eller 8 Hunter Spins.

GUNSLINGER SPINS

Hunter Wilds giver en ubegrænset gevinstmultiplikator, der fastholdes under hele funktionen. For hvert trin Hunter Wild skubbes, øges multiplikatoren med 1.

Sheriff Badge-symboler kan lande på hjul 1 og 5. Hver gang Sheriff badge lander, giver det +1 spin.

Hvis begge Sheriff Badge-symboler lander i et spin, opgraderes funktionen til Shoot Out Gunslinger Spins med Sheriff Badge-symbolerne låst på plads.

HUNTER SPINS

Det garanteres, at mindst 1 Hunter Wild lander for hver spin.

Sheriff Badge-symboler kan lande på hjul 1 og 5. Hver gang Sheriff badge lander, giver det +1 spin.

Hvis begge Sheriff Badge-symboler lander i et spin, opgraderes funktionen til Shoot Out Hunter Spins med Sheriff Badge-symbolerne låst på plads.

SHOOT OUT FREESPINS

Funktionen kan udløses ved at 2 Sheriff Badge-symboler + 3 Scatters lander i hovedspillet eller ved at 2 Sheriff Badge-symboler lander i et af de to Freespins.

Landing i hovedspillet giver 10 spins i den tilstand, som spilleren vælger: Shoot Out Gunslinger Spins eller Shoot Out Hunter Spins.

Under funktionen er Sheriff Badge-symbolerne låst fast, og udløser derved Shoot Out-funktionen på hvert spin, alle symboler med lav gevinst på de midterste hjul fungerer som Wilds.

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet. Kun den højeste gevinst pr. indsats udbetales.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

• Deadwood xNudge er en video-slot med 4 features; Hunter Wilds, Shoot Out, Gunslinger Spins og Hunter Spins.
  • Videoslot med 13 symboler, 5 ruller og 3-4-4-4-3 rækker.
  • 576 måder at vinde på (se udbetalingstabel for mere info).
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,02 % - 96,03 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil 96.0%, da den maksimale gevinst er begrænset til 100.000 NOK.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Freespin-funktionskøb er 96,06 % - 96,11 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for Shoot Out Freespin-funktionskøb er 96,08 % - 96,12 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 13950 gange indsatsen (1:10000000000 runder).
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Scatter og Badge.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Shoot Out Freespin mode: Når Sheriff Badge-symboler ikke er låst længere, kan Sheriff Badge-symbolet forekomme på hjulene.
  • Optimalt udbytte for spilleren opnås ved at vælge Hunter Spins-bonustilstand.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 09-05-2023