Ascension Rise to Riches

Om dette spil

l Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker. l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter.
  • lWild-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, når de lander i en paylinekombination. l Wild-symboler er wild-symboler.

Epic Strike™-symbol

• l3 eller flere Epic Strike™-symboler, der forekommer hvor som helst på skærmen, udbetales. l Kun det højest betalende antal af Epic Strike™-symboler udbetales. l Epic Strike™-symboludbetalinger beregnes ved at gange med samlet bet.
  • lEpic Strike™-symbolgevinster tilføjes til linjegevinster. l Epic Strike™-symboler kan ikke erstattes af wild-symbolerne. l Epic Strike™-symbolet er et scatter-symbol.

Gratis spin

• l Gratis spin-symbolet er et scatter-symbol.

3 gratis spin-symboler udbetaler og udløser et spin af gratis spin-hjulet.

• l Hjulet spinner en gang og giver en enkelt monet, der indeholder et antal gratis spin og en multiplikator.
  • l Alle linjegevinster og gratis spin-symbolgevinster under gratis spin vil blive ganget med hjulmultiplikatoren.
  • l Under gratis spin, ganges Epic Strike™-symbolgevinsterne ikke med hjulmultiplikatoren. l Gratis spin kan genudløses.
  • l Genudløsning giver flere gratis spin svarende til antallet, der oprindeligt blev tildelt på samme multiplikatorniveau. l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • l Gratis spin-symboler forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
  • l Gratis spin-symboludbetalinger beregnes ved at gange med samlet bet. l Gratis spin-symbolgevinster tilføjes til linjegevinster. l Gratis spin-symboler kan ikke erstattes af wild-symbolerne. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Gratis spin bliver spillet automatisk.

Payline-regler

• l Spillet indeholder 20 paylines.
  • l Antallet af spillede paylines er fast.
  • l En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje

på hjulene.

• l En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline. l Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

• l Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet.
  • l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • l Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster og scattergevinster i et spin.

Konsol

l Feltet Saldo viser dine saldoer. l Feltet Bet viser dit samlede bet-beløb pr. spin. l Feltet Gevinst viser dine seneste gevinster.

Spilmenu

• l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

• l Autospil-knap: Viser autospil-indstillingerne.

Lyd: Slår spillyd til.

• l Luk-knap: Lukker spilmenuen. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Bet-regler

l Start-bet er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen. l Det samlede bet bygger på det startbet, der blev placeret på hver spillet payline. l Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.

Bet-indstillinger

• lSamlet bet: Angiver den aktuelle bet-værdi. l Møntstørrelse: Angiver møntværdien. l Mønter per linje: Angiver antallet af mønter, du vil satse per linje. l Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.
  • lMaks. bet-knap: Indstiller det aktuelle bet til maks. værdi. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.

• l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Bet: Viser det nuværende samlede bet. l Gevinst: Viser den seneste gevinst. l Hjælpeknap: Viser hjælp og yderligere information. l Knappen Gevinsthistorik: Viser information om gevinsthistorik. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Afslutknap: Afslutter spillet.

Yderligere oplysninger

• l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Udbytte til spiller

• l Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • l Dette spil har en UTS på 96,24 %. l Værdien er fastlagt og ændres ikke.

Spilindstillinger

l Knappen Funktionsskærm: Aktiverer visning af funktionsskærmen. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Seneste opdatering: 20-09-2021