DAD

1

D-A-D er en fem-hjuls jackpot-spilleautomat med 35 betalingslinjer og en bonusrunde med gratis spil. Når joker-symbolet ses på hjulene vil det erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte Molly-symbol. 3 eller flere spredte symboler udløser bonusrunden med gratis spil. Det samme antal gratis spil, som blev tildelt i starten af bonusrunden, kan blive genudløst i bonusrunden. Jackpotten kan blive udløst tilfældigt i alle spil med rigtige penge.

Information

Spillereglerne og gevinsterne er identiske uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.

Sådan spiller du

• Du kan se indsatsgrænserne i spilskærmens titelbjælke.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats, som viser den samlede indsats. Du kan øge eller reducere indsatsen med ◄ og ► til henholdsvis venstre og højre for "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under den samlede indsats, vil indsatsen ikke blive justeret til den næste mulige indsats.
  • LINJER kan ændres med ◄ og ►knapperne til venstre og højre for "LINJER".
  • Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje" og den samlede indsats vises i "INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • Maks. indsats: Klik på "MAKS. INDSATS" for at spille med den maksimale indsats. Hvis spillerens kontosaldo er mindre end "Maks. indsats" og spilleren forsøger at placere den maksimale indsats og derefter klikker på "SPIN", vil spilleren se en besked "Ikke tilstrækkelige midler til at placere en indsats i dette spil". Spilleren skal derfor placere en mindre indsats for at spille videre.
  • REGLER: Du kan se skærmbilledet med spillereglerne hvis du klikker på "REGLER". Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "Tilbage til spil" nederst på siden.
  • "GEVINSTOVERSIGT": Du kan se skærmbilledet med gevinstoversigten hvis du klikker på "GEVINSTOVERSIGT" på skærmbilledet med regler. Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "Tilbage til spil".
  • Spin: Klik på "Spin" for at starte spillet. Når hjulene stopper bliver alle vindende kombinationer på de valgte hjul, plus eventuelle spredte gevinster, udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Alle vindende symboler bliver oplyst og kommer til live. Den samlede gevinst vises i ticker-beskeden nederst på hjulene og som en gevinst-besked. De symboler som optræder i en vindende kombination vil lyse op og blive levende.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige valgte linjer lægges alle til den samlede gevinst.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Hvis du allerede har placeret en indsats, vil denne indsats automatisk blive overført til det efterfølgende spil, forudsat at du har tilstrækkelige midler. Den valgte indsats er fast for alle betalingslinjer og en spiller kan vælge at øge eller reducere indsatsen med ◄ og ► knapperne.
  • Saldo: Din tilbageværende kontosaldo, efter du har placeret den ønskede indsats, vises i "SAMLET KREDIT".
  • INDSATS: Det beløb som du vil satse i et spil vises i "INDSATS".
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje.
  • Det højeste gevinstbeløb kommer til udbetaling på hver valgt betalingslinje.
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats og føjes til spilsaldoen.
  • Bonusrundegevinster lægges til spilsaldoen.
  • Alle symboler giver gevinst, hvis rækkefølgen går fra hjulet placeret længst til venstre mod højre, undtagen de spredte Molly-symboler, som giver gevinst når de ses på hjulene.
  • AUTO-SPIN: Du kan bruge denne funktion til at vælge et antal spins i "håndfrit" spil.
  • Antallet af spins som er tilgængelige i denne funktion er 5, 10, 20, 50, 100.
  • Auto-spin funktionen stopper automatisk når runden med gratis spins er færdig.
  • Hvis du vil benytte dig af auto-spin funktionen skal du klikke på "AUTO-SPIN" nederst på spilskærmen. Når vinduet med "AUTO-SPIN" åbner, skal du vælge det antal spins som du vil spille med. SPIN-knappen vil skifte til en STOP-knap og antallet af tilbageværende spil i auto-spin vil blive vist i "AUTO-SPIN"-knappen.
  • Klik på "STOP" for at stoppe "AUTO-SPIN". Hvis et spil er i gang vil "AUTO-SPIN" stoppe når det aktuelle spil er færdigt. I øvrige tilfælde vil "AUTO-SPIN" stoppe med det samme og det normale spil vender tilbage.
  • Bemærk: "AUTO-SPIN" er ikke tilgængelig når du spiller med fiktive penge.
  • Klik på spilhistorik for at se dine tidligere spil.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at se detaljerede oplysninger om spillet som en webside.
  • Klik på "HJEM" for at komme tilbage til siden med spilvalg
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til din konto.
  • Spillereglerne er de samme uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.
  • Tekniske fejl annullerer alle spil og gevinster.

NO FUEL LEFT FOR THE PILIGRIMS

2

3

Når tre eller flere spredte Molly-symboler ses på hjulene udløses NO FUEL LEFT FOR THE PILIGRIMS bonusspillet og de spredte gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten for det spredte symbol. Vælg en landevej for at samle Molly-ikoner .

• Saml Molly-ikoner og øg antallet af gratis spil og multiplikatorer.
  • Saml benzindunke for at finde flere Molly-symboler før du løber tør for benzin.

4

• Call Of The Wild-vejen fører til flest gratis spil.
  • Riskin' It All-vejen giver et mindre antal gratis spil og multiplikatorer.
  • The DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK-vejen fører til et højere antal multiplikatorer.
  • Alle gratis spins spilles med den samme indsats som i det udløsende spin.
  • Det samme antal gratis spil som oprindeligt blev tildelt kan blive genudløst i løbet af de gratis spins når tre eller flere spredte Molly-symboler ses på hjulene. Multiplikatoren vil være den samme som i det udløsende spil.
  • Gevinstbeløbet føjes til dine kreditter efter hvert vindende spin. Efter afslutningen på runden med gratis spins vil du se et resume af dine samlede gevinster i de gratis spins i ticker-området.

Joker-symbol

5

• Joker-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte Molly-symbol.
  • Når joker-symbolet ses fra venstre mod højre på det første hjul og fortsætter på en valgt linje til et ikke-spredt symbol bliver den højeste gevinst udbetalt.
  • Joker-symbolet findes på alle hjulene.

Gevinstoversigt

7
6

8

Klik på "GEVINSTOVERSIGT" for at komme til skærmbilledet med gevinstoversigten. Der findes 3 skærmbilleder med gevinstoversigter som du kan komme til via sideknapperne.
Klik på "Tilbage til spil" for at komme tilbage til spillet.
Klik på "Regler" for at komme til reglerne.
Klik på "Jackpot-regler" for at komme til jackpot-reglerne.

Jackpot-regler

DEN DANSKE JACKPOT

• 'JACKPOT': Du kan se skærmbilledet med "JACKPOT" hvis du klikker på "JACKPOT-REGLER" i hovedspillet, hovedreglerne og de individuelle sider med regler for gevinstoversigten.
  • Du kan komme tilbage til spillet hvis du klikker på "Tilbage til spil".
  • Progressive jackpots kan vindes tilfældigt i alle spil om rigtige penge.
  • Progressive jackpot-gevinster er som angivet.
  • Den STORE progressive jackpot starter ved 750.000 kr.
  • Den LILLE progressive jackpot starter ved 10.000 kr.
  • Kun indsatser med rigtige penge bidrager til jackpot-beløbene.
  • Gratis spil kan ikke vinde jackpots.
  • Alle indsatser kan vinde jackpotten.
  • Jo større indsats i hvert spil, desto bedre bliver dine chancer for at vinde jackpotten.
  • Din jackpot-gevinst krediteres din konto med det samme.
  • Du kan ramme begge jackpots på samme tid.
  • Begge jackpots (den store og lille) vokser progressivt når indsatser placeres.
  • Ved hvert spin føjer huset et mindre beløb til de to løbende jackpots.
  • Begge jackpots kan vindes uanset om du rammer en gevinstgivende kombination eller en kombination uden gevinst og uanset indsatsbeløbet.
  • Hvis en jackpot bliver udløst i løbet af grundspillet som på samme tid udløser en runde med gratis spins, bliver jackpot-gevinsten vist efter runden med de gratis spins.
  • Det aktuelle beløb for hvert jackpot-niveau vises nederst i skærmbilledet. Hver jackpot bliver sat tilbage til den individuelle grundværdi når en spiller har ramt den pågældende jackpot. Tilbagestillingsværdien for begge jackpots vises i det følgende:
    • Den store jackpot: Kr. 750.000
    • Den lille jackpot: Kr. 10.000

Skærmbillede med jackpot-regler:

9

REGLER

10

Hvis du klikker på "REGLER" i hovedspillet vil spillet føre dig til skærmbilledet med spillereglerne. Klik på "Tilbage til spil" for at komme tilbage til spillet.

Den teoretiske gevinstprocent til spilleren i dette spil er 95.003%.

Betalingslinjer

11

Sådan laver du indskud til din Konto

Sådan laver du indskud til din konto
For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier'"-menuen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (Play Anywhere-versionen) eller klikke på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen). Du kan også lave indskud til din konto ved at klikke på "RE-BUY" i spillet og derefter klikke på "Indskyd nu". Overførselstiden og gebyrer varierer alt afhængig af hvilken indskudsmulighed du vælger.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg rammer min indsatsgrænse?

Hvis din spilsaldo ryger under minimumindsatsen, vil "Buy-in" -vinduet automatisk dukke op. For at lave indskud til din konto, skal du klikke på "INDSKYD" i "Cashier"-menuen i lobbyen (Play Anywhere-versionen) eller på "INDSKYD" i "Cashier" i venstre side af lobbyen og derefter vælge den ønskede indskudsmulighed (download-versionen), eller klikke på "Indskyd nu" i "Buy-in"-vinduet i et spil.

Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i det normale spil eller i jackpot-spillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Når du logger ind igen kan du se resultatet hvis du klikker på "Spilhistorik".
Hvis du mister forbindelsen når joker-symbolet ses på hjulene og før symbolet udvider sig, vil joker-symbolet forvandle alle symboler under det til joker-symboler når du logger ind igen.
Hvis du mister forbindelsen efter at have udløst eller midt i runden med gratis spins, vil softwaren automatisk starte de gratis spins, hvis de ikke allerede var startet, eller fortsætte fra det sted hvor du mistede forbindelsen når du logger ind igen

Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores 24/7 kundeservice.

Seneste opdatering: 15-05-2018