Monopoly Big Event

Monopoly Big Event™

Et af Hasbros mest ikoniske spil er lige blevet større med Monopoly Big Event!

Denne eksklusive spillemaskine fra Barcrest, der er leveret af SG Digital, har et 5x3 20 rækkehjulsspil med tre spændende bonusspil, som spillerne kan få adgang til ved at få være med i Big Event-bonus.

Vælg et samfundskassekort for at øge dine gratis spins eller garanterede gevinster, eller vælg dit chancekort for at få et valg af jokere eller adgang til gratis spins.

Monopoly Big Event Big Bet-spil

Under Big Bet-spillet anvendes en progressiv gevinstmultiplikator til gevinsterne på hvert spin.

Startende fra x1 forøges multiplikatoren med 1 for hvert spin op til maksimalt x5.

Ved starten af Super Bet-spillet vil et hjul spinde for at afsløre en af de tre følgende bonusfunktioner:

·         Progressiv gevinstmultiplikator

En gevinstmultiplikator anvendes til gevinsterne på hvert spin.

Startende fra x1 forøges multiplikatoren med 1 for hvert spin op til maksimalt x5.

·         Episke spins

En gevinstmultiplikator på x5 anvendes for hvert spin

·         Big Event med vedvarende jokere

Big Event-bonussymbolet er en joker og vil fortsætte i 5 spins. 3 eller flere big event-symboler inden for synsvidde ved slutningen af de 5 spins udløser big event-bonussen.

Monopoly Big Event-bonus

·         3 Big Event-symboler aktiverer big event-bonussen.

·         4 Big Event-symboler aktiverer big event-bonussen med husforhåndsvisning.

·         5 Big Event-symboler aktiverer big event-bonussen med hotelforhåndsvisning.

Big Event-symboler skal vises på hjul 1, 3 og 5, undtagen i Big Bet-spillet, mens vedvarende jokere er aktive.

Husforhåndsvisningen afslører chancekortpositionerne for de tre huse.

Hotelforhåndsvisningen afslører chancekortpositionerne for de tre hoteller.

Samfundskasse- og chancekort vælges skiftevis.

Samfundskasse

Samfundskassekort indeholder antal gratis spins og garanterede gevinster. Disse er akkumulerende. Chance

Chancekort vendes om for at afsløre bonusikoner. Afsløring af 3 af samme ikon vil udløse den tilsvarende bonus med antallet af gratis spins og garanterede gevinster, der er indsamlet op til det tidspunkt.

Monopoly Big Event-jokere

Vedvarende jokere

Enhver joker, der lander inden for synsvidde, vil fortsætte i bonussens varighed.

Dansende jokere

Et hjul vil blive valgt tilfældigt ved hvert spin til at blive joker.

I fængsel-symbolet, hvor som helst i synsvidde under Big Event-bonus, eliminerer det nuværende laveste betalingssymbol fra gevinstkortet.

Bedste strategi for Monopoly Big Event

Under forhåndsvisning:

Vælg 2 af de afslørede hussymboler, og vælg derefter tilfældigt efter et andet symbol end et hus.

Under forhåndsvisning:

Vælg 2 af de afslørede hotelpositioner, vælg derefter tilfældigt efter et andet symbol end et hotelsymbol. Fortsæt med at vælge, indtil 2 terningesymboler og 2 hussymboler er fundet.

Vælg derefter et hotelsymbol.

Garanterede gevinster

Garanterede gevinster angiver det mindste antal gevinster, der er tilgængelige under bonussen.

Tælleren for garanterede gevinster sænkes for hvert vindende spin under gratis spins.

Ved afslutningen af gratis spins, hvis der er garanteres gevinster tilbage, vil de blive spillet på et separat hjulsæt.

Hver garanteret gevinst svarer til spin på 1 af pengehjulene, og den markerede præmie på midterpositionen på hvert aktivt hjul tildeles spilleren.

Garanterede gevinster tildeles på midterpositionen af hvert aktivt hjul.

I standardspillet er garanterede gevinster et multiplum af den samlede indsats.

I Big Bet-spillet er garanterede gevinster altid et multiplum af 1,00

Regler

-         Alle gevinstlinjesymboler skal vises på en spillet række og på hjul, der står i rækkefølge, begyndende med det yderste venstre hjul.

-         Kun den største gevinst udbetales på hver spillet række.

-         Alle rækkegevinster ganges med indsatsen pr. række.

-         Gevinster, der opstår på alle valgte rækker, føjes til det samlede beløb.

-         Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil. I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af hinanden.

-         Chancerne for at nå et bestemt resultat er altid de samme ved begyndelsen af et spil.

-         Ved den bedste strategi er den forventede tilbagebetaling for dette spil 96.00%.

-         Ved den bedste strategi er den forventede tilbagebetaling for dette spil 99.00% ved spil af Big Bet -spillet.

-         Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.

The MONOPOLY name and logo, the distinctive design of the game board, the four corner squares, the MR. MONOPOLY name and character as well as each of the distinctive elements of the board and the playing pieces are trademarks of Hasbro for its property trading game and game equipment.