African Quest

Spilleregler

Se sektionerne herunder for at få mere at vide om spillets regler.

Generelle regler

1. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Regler for wild-symbol

1. Wild-symbolet er et wild-symbol.
  2. Wild-symbolet kan erstatte ethvert symbol, undtagen scatter-symbolet.
  3. Under gratis spin, når et wild lander, tildeles en tilfældig multiplikator, som gælder for alle måde-gevinster. I tilfælde af, at flere wilds lander, tildeles produktet af de vundne tilfældige multiplikatorer til alle måde-gevinster.

Regler for scatter-symbol

1. 3, 4 eller 5 scatter-symboler, uanset placering, udløser henholdsvis 2, 10 eller 20 gratis spin.
  2. Under gratis spin tildeler 2 eller flere scatter-symboler, uanset placering, yderligere gratis spin.
  3. Scatter-gevinster tilføjes måde-gevinster.
  4. Scatter-symbolet kan ikke erstattes af wild-symbolet.

Regler for gratis spin

1. Du får mulighed for tre gratis spin-funktioner ved adgang til gratis spin. Antallet af tildelte gratis spin, og de mulige værdier for de tilfældige multiplikatorer, står beskrevet forneden.
  • 3 scatter-symboler
    • Funktion 1: 5 gratis spin tildelt med tilfældige multiplikatorer på 3X eller 4X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 3, 5, 10 eller 15 ekstra gratis spin.
    • Funktion 2: 8 gratis spin tildelt med multiplikatorer på 2X eller 3X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 5, 8, 15 eller 20 ekstra gratis spin.
    • Funktion 3: 12 gratis spin tildelt med multiplikatorer på 1X eller 2X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 6, 12, 25 eller 40 ekstra gratis spin.
  • 4 scatter-symboler
    • Funktion 1: 10 gratis spin tildelt med tilfældige multiplikatorer på 3X eller 4X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 3, 5, 10 eller 15 ekstra gratis spin.
    • Funktion 2: 15 gratis spin tildelt med multiplikatorer på 2X eller 3X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 5, 8, 15 eller 20 ekstra gratis spin.
    • Funktion 3: 25 gratis spin tildelt med multiplikatorer på 1X eller 2X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 6, 12, 25 eller 40 ekstra gratis spin.
  • 5 scatter-symboler
    • Funktion 1: 15 gratis spin tildelt med tilfældige multiplikatorer på 3X eller 4X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 3, 5, 10 eller 15 ekstra gratis spin.
    • Funktion 2: 20 gratis spin tildelt med multiplikatorer på 2X eller 3X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 5, 8, 15 eller 20 ekstra gratis spin.
    • Funktion 3: 40 gratis spin tildelt med multiplikatorer på 1X eller 2X. Under gratis spin tildeler 2, 3, 4 eller 5 scatter-symboler henholdsvis 6, 12, 25 eller 40 ekstra gratis spin.
  1. Under gratis spin, svarer de spillede bets til det spin, der aktiverede gratis spin.

Betalte re-spin

1. Ved slutningen af hvert spin i grundspillet kan du vælge re-spin lige så mange gange, du vil, så du får chancen for at fuldende en gevinst.
  2. Du kan re-spinne et hjul ad gangen.
  3. Hvert re-spin koster ekstra.
  4. Der udbetales kun de gevinster, som involverer de hjul, der blev kørt igen.
  5. Hvis du ændrer dit bet efter et spin, bliver re-spin slået fra, indtil du drejer igen.
  6. Re-spin er kun aktive i grundspillet efter det første spin.
  7. Re-spin er inaktive ved første spin i fuldførelsen af en funktion.
  8. Re-spin er ikke tilgængelig under AutoPlay.

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Regler for betting og udbetaling

1. Der udbetales kun gevinster for den højeste kombination.
  2. Vinderkombinationer udbetales fra venstre til højre. Der skal derfor være et symbol på det første hjul for gevinstkombinationer fra venstre. En symbolkombination, der starter fra et andet hjul, giver ikke gevinst.
  3. Bet-multiplikatoren er samlet bet divideret med 10.
  4. Måde-gevinster beregnes ved at gange kombinationsudbetalingen med gevinstmultiplikatoren.
  5. Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver kombination.

Spiludbetalinger

Gevinster udbetalt på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises, når hjulene stopper.

Alle udbetalingstabeller viser det antal credits, der er vundet for hver vindende kombination.

Måde-udbetalinger

Måde-gevinster beregnes ved at gange symbolkombinationsudbetalingen med gevinstmultiplikatoren og betmultiplikatoren. Disse oplysninger vises under gevinstrapporten over hjulene.

En vinderkombination skal starte med hjulet længst til venstre og fortsætte på tilstødende hjul.

Gevinstmultiplikatoren i grundspillet er lig med 1.

Under gratis spin stammer gevinstmultiplikatoren fra de tilfældige multiplikatorer i hjulområdet.

Udbetaling for gratis spin

1. En spiller vælger en af tre gratis spin-funktioner i starten af gratis spin. Antallet af gratis spin og mulige værdier for de tilfældige multiplikatorer afhænger af antallet af scatter-symboler, der lander på den valgte gratis spin-funktion.
  2. Gratis spin udløses, når 3, 4 eller 5 scatter-symboler viser sig på hjulet.
  3. Gratis spin udløses under gratis spin, når 3, 4 eller 5 scatter-symboler viser sig på hjulet.
  4. Under gratis spin tildeles du yderligere gratis spin, når 2 scatter-symboler viser sig på hjulene. Antallet af tildelte gratis spin afhænger af den valgte gratis spinfunktion.
  5. Under gratis spin, svarer de spillede bets til det spin, der aktiverede gratis spin.

Ikoner

Nedenfor ses ikonerne, der bruges spillet igennem, og beskrivelser af dem.

Ikoner

Beskrivelser

Hovedmenu

Tilbage

Dekrement

Inkrement

Bet

Hurtigt spin

Dæmp / Fjern dæmp

Ansvarligt spil

Spillerbeskyttelse

Loyalitet

Spilhistorik

Transaktionshistorik

Bank

Indstillinger

Udbetalingstabel / Information

Hjælpefiler

Lobby

Kassér

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.

Såden spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne danner vinderkombinationer. Udbetalingen afhænger af de dannede vinderkombinationer.

Sådan spiller du:

1. Din saldo bliver vist i credits og er tilgængelig på konsolbjælken.
  2. Sådan vælger du dit bet-beløb:

Skrivebordets indstillingspanel

1.     Åbn Menuen ved at klikke på     -ikonet.

2.     Klik på Bet    -ikonet.

3.     Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

4.     Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

5.     Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

Computerens konsolbjælke

1.     Tryk på bet-området.

2.     Vælg den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

3.     Rul op eller ned med musehjulet, eller brug rullebjælken for at se flere valgmuligheder.

4.     Klik på sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

Mobil

1.     Åbn Bet-panelet ved at trykke på   -ikonet.

2.     Tryk på den ønskede værdi blandt de synlige valgmuligheder.

3.     Swipe op eller ned i Bet-panelet for at se flere valgmuligheder.

4.     Tryk sats maks. for at satse det maksimalt tilladte beløb.

1. Klik eller tryk på spin for at dreje hjulene. Hvis det er aktiveret i Indstillinger, kan du trykke på mellemrumstast for at spinne (kun computer).
  2. Hvis du har en vinderkombination, når hjulene stopper, bliver gevinsten markeret. Du får udbetalt den gevinst, der vises i gevinst-boksen.
  3. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Udbytte til spiller (UTS)

Retur til spiller (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede mængde penge, der er satset af spillere i et specifikt spil, som bliver udbetalt som gevinster over tid. RTP er fastlagt og ændrer sig ikke.

Spillets UTS er 96,02 %.

Re-spin UTS er 0,50 % højere (96,52 %).

Autospil

Du kan spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge Autospil.

Om Autospil

• Autospil og nogle af de relaterede muligheder er måske ikke til rådighed i det spil, du spiller.
  • Du skal angive din indsats, inden du starter en Autospil-session, da Autospil spiller med den senest angivne indsats.
  • Autospil kan stoppes når som helst. Dette påvirker spinnets resultatet.
  • Autospil stopper, hvis du udløser en funktion.
  • Re-spin er ikke tilgængelig under Autospil.

Indstillinger

Panelet Indstillinger giver adgang til flere spilindstillinger.

Computer

1.      Åbn Menuen ved at klikke på      -ikonet.

2.      Klik på Indstillinger  -ikonet.

Mobil

1.      Åbn Menuen ved at trykke på      -ikonet.

2.      Tryk på Indstillinger             -ikonet.

Du kan vælge, hvad du vil tænde og slukke for.

• Introskærm viser introskærmen, når spillet starter.
  • Vis vejledning ved start (kun på mobil).
  • Hurtigt spin øger spinhastigheden på slothjulet.
  • Alle lyde styrer alle lyde, både spil- og baggrundslyde.
  • Spillyde styrer konsol- og spinlyde, såvel som lyde for gevinstkombinationer og sekvenser.
  • Bagrundsmusik styrer baggrundsmusikken.
  • Mellemrum for at spinne lader dig spinne hjulet med tastaturets mellemrumstast (kun computer).

Bemærk:

• Nogle af disse indstillinger vil muligvis ikke være tilgængelige for dig.
  • Spillyde og Baggrundsmusik er kun aktiverede, hvis Alle lyde er slået TIL

Seneste opdatering: 12-02-2020