Millionaire Mystery Box

Introduktion til spillet

Millionaire Mystery Box er en spillemaskine med fem hjul og 243 måder at vinde på.

Sådan spilles spillet

• Vælg din indsats ved at klikke med venstre og højre piletaster på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsatsdisplayet.

• Alle udbetalinger ganges med indsatsen i det enkelte spin.

Auto-spil

• For at opsætte Auto-spil skal du trykke på Auto-knappen. Dette vil vise Auto-spil panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, sætte en tabsgrænse eller sætte en gevinstgrænse. Når en tabsgrænse indstilles, kan spilleren vælge Start for at påbegynde automatisk spil.

• Når Auto-spil er slået til, vil knappen Spil ændre sig til en Stop-knap. De resterende Auto-spil vil blive vist på Stop-knappen. Spilleren kan annullere Auto-spil ved at klikke på Stop-knappen. Auto-spil stopper automatisk, hvis en af grænserne nåes eller der opstår en situation, som kræver handling fra spilleren.

Start spin

• Tryk på Spil-knappen for at starte spin med den viste indsats.

• De 5 hjul vil dreje rundt og derefter stoppe og vise resultatet.

Gevinstsymboler

• Alle gevinster begynder ved venstre hjul og udbetaler fra venstre til højre på hinanden følgende hjul,

• undtagen Scatter.

• Højeste gevinst udbetales per vinderkombination. Alle vindende kombinationer lægges sammen. Se

• UDBETALINGER for yderligere information.

x2 WILD

• Wild vises på hjul 2, 3 og 4 og erstatter alle symboler undtagen Scatter.

• Alle gevinster fordobles for hver Wild.

MYSTERY BOX™

• Mystery Box vises på hjul 2, 3 og 4.
  • Mystery Box åbnes for at afsløre et andet symbol.

• Når 2 eller 3 Mystery Box-symboler vises, bliver de alle til det samme symbol.

• Alle gevinster bestemmes, når Mystery Box-symbolerne er blevet til andre symboler.

Satsningsfunktion

• Hver gevinst aktiverer GAMBLE-knappen.

• Tryk på GAMBLE for muligheden for KVIT ELLER DOBBELT op til 5 gange med hver gevinst.

• Scatter Få 3, 4 eller 5 Millionaire Scatters for at vinde henholdsvis 7, 12 eller 20 gatis spins. Scatter betaler enhver.

Gratis spins

• En multiplikatorstige med 12 trin aktiveres.

• Udløsning med 3, 4 eller 5 Scatters starter multiplikatorstigen på henholdsvis trin 1, 2 eller 3.

• Alle gevinster multipliceres med den fremhævede multiplikator.

• Hver Scatter, der forekommer i Gratis spins, sender multiplikatorstigen 1 trin opad.

• Hvert trin tildeler et ekstra gratis spin undtagen trin 4, 8 og 12, som tildeler yderligere 3 gratis spins.

• Gratis spins, fortsat Hver Scatter på trin 12 giver et ekstra gratis spin.

• Den indsats, der blev brugt til at udløse de gratis spins vil blive anvendt under varigheden af de gratis spins.

• Ved slutningen af de Gratis Spins, vises den samlede gevinst for disse spins. Eventuelle gevinster krediteres til spillerens konto, og almindeligt spil genoptages herefter.

Generelle oplysninger

• Dette spil har en tilbagebetalingsprocent på 96,642 %.

• Ufuldstændige spil bortfalder efter 90 dage, og vil blive doneret til velgørenhed.

• Systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 19-11-2019