Birds of Paradise

Mål med spillet:

Birds of Paradise er en fem-hjuls videospilleautomat med 25 betalingslinier og en bonusrunde med "gratis spil". Bonusrunden med gratis spil udløses når 3 eller flere spredte fuglerede-symboler ses på hjulene fra venstre mod højre. 3, 4 eller 5 spredte fuglerede-symboler udløser henholdsvis 5, 10 eller 25 gratis spil. Yderligere 1 til 3 gratis spin gives for hvert spredt fuglerede-symbol som ses på hjulene i løbet af runden med de gratis spin. Alle gevinster fordobles i løbet runden med de gratis spil.

Det orange fugl-symbol kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte fuglerede-symbol. Gevinsten fordobles når en eller flere orange fugle-symboler optræder i en vindende kombination.

Spilleinformation:

• Du kan satse på op til 20 linier. Betalingslinierne vises under afsnittet om betalingslinier på skærmbilledet med gevinstoversigten (hjælp).

How to play:

• Valg af "LINIER": De 20 linier er automatisk valgt som standard når du åbner spillet. Du kan øge eller reducere antallet af linier ved at klikke på henholdsvis "+" eller "-" under "LINIER" på spilleskærmen. De valgte linier lyser op, mens de ikke-valgte linier forbliver mørke. Du kan også vælge/fravælge linier ved at klikke på et linienummer ud for en linie.
  • Maks. linier: Klik på "MAKS." under "LINIER" for at spille med 20 linier Hvis du ikke har nok midler på din saldo får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Valg af "INDSATS": Når du åbner spillet er der valgt en standardindsats på EUR 0,25 pr. linie for alle 20 linier, hvilket giver en samlet indsats på EUR 5,00. Du kan øge eller reducere indsatsen pr. linie ved at klikke på henholdsvis "+" eller "'-"-knapperne under "INDSATS". Hvis din spilsaldo ryger under den samlede indsats bliver indsats og linier ikke justeret til den næste mulige indsats. Du vil derimod se et pop-op vindue hvor du kan overføre flere midler. Hvis du ikke har penge på din konto vil indskudsmuligheden dukke op.
  • Maks. indsats Hvis du vil spille med EUR 25,00 pr. linie skal du klikke på "MAKS." under "INDSATS". Hvis du ikke har nok midler på din saldo får du ikke tilbudt denne mulighed.
  • Antallet af valgte linier ganges med "Indsats pr. linie" og den samlede indsats vises i "SAMLET INDSATS" nederst på skærmbilledet.
  • "REGLER": Du kan se spillereglerne ved at klikke på "GEVINSTOVERSIGT" nederst til venstre på skærmen og derefter på "REGLER" i gevinstoversigten. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL" i skærmbilledet med "REGLER".
  • "GEVINSTOVERSIGT": For at se gevinstoversigten skal du klikke på "GEVINSTOVERSIGT" i skærmbilledet med spilleregler. For at beregne gevinstbeløbet, skal du gange den respektive gevinst med indsatsen pr. linie. Bemærk at du skal gange den respektive præmie med den samlede indsats for at beregne udbetalingen for de spredte symboler. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "SPIL".
  • Spin: Når hjulene stopper udbetales alle vindende kombinationer på de valgte linier sammen med eventuelle spredte gevinster i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Gevinster vises ved at deres betalingslinier lyser op og symbolerne bliver levende eller, i tilfælde af en spredt gevinst, ved at deres symboler bliver levende. Det samlede gevinstbeløb vises i bunden af hjulene som en besked og "GEVINST"-feltet opdateres med det vundne beløb. De individuelle liniegevinster vises til venstre eller højre for hjulene for hver enkelt vinderlinie.
  • Gentag indsats/skift indsats: Hvis du allerede har valgt en indsats, vil den valgte indsats automatisk blive anvendt til det efterfølgende spin. Du skal bare klikke på "SPIN" for at spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du som tidligere nævnt klikke på henholdsvis "+" og "'-"-knapperne under "INDSATS" eller "LINIER".
  • Kreditter: Den resterende spilsaldo, efter du har placeret en indsats, vises under "KREDIT".
  • Din spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • "AUTO-SPIN": Du kan bruge denne funktion til at vælge mellem de forskellige muligheder for "håndfrit spil". Der er følgende muligheder:
    • Antal spin: Spillet kører automatisk det antal spin, som du vælger i rullemenuen. Du kan vælge et vilkårligt antal spil og spille indtil din saldo ryger uden den samlede indsats.
    • Spin til gevinst er lig med eller overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil gevinstbeløbet er lig med eller større end det beløb som du valgte i rullemenuen.
    • Spin indtil gevinst: Spillet fortsætter automatisk indtil næste gevinst.
    • Spin indtil bonusrunde eller -spil udløses: Spillet fortsætter automatisk indtil næste bonusrunde eller -spil udløses.
    • Spin indtil min saldo overstiger: Spillet fortsætter automatisk indtil saldoen er større end eller lig med det valgte beløb. Husk at din "Spilsaldo" er summen af de beløb, som vises i "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
    • Spin indtil min saldo ryger under: Spillet fortsætter automatisk indtil saldoen er mindre end eller lig med det valgte beløb. Bemærk at "Spilsaldo" betyder summen af beløbene i "KREDITTER" og "SAMLET INDSATS".
    • Spil hurtigere: Med denne mulighed kan du spille hurtigere end normalt ved at reducere pausetiden. Du skal vælge mindst én af de andre muligheder under auto-spin for at spille hurtigere.
  • Om du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan aktivere autospilet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vægæe andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Spilleregler:

• Spil 1 til 20 linier
  • Gevinster udbetales i henhold til gevinstoversigten
  • Betalingsliniegevinster ganges med indsatsen pr. betalingslinie
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Spredte gevinster lægges til betalingslinie-gevinster.
  • Kun højeste gevinst på de valgte betalingslinier kommer til udbetaling
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinier lægges sammen
  • Alle gevinster sker på de valgte linier, med undtagelse af de spredte fuglerede-symboler, som giver gevinst fra venstre mod højre når de ses på hjulene
  • Alle symboler gælder fra venstre mod højre, inklusiv spredte fuglerede-symboler
  • Det orange fugl-symbol kan erstatte alle andre symboler, undtagen det spredte fuglerede-symbol
  • Gevinsten fordobles når en eller flere orange fugle-symboler optræder i en vindende kombination

FREE GAMES FUNKTION

• Bonusrunden med gratis spil udløses når 3 eller flere spredte fuglerede-symboler ses på hjulene fra venstre mod højre
  • 3, 4 eller 5 spredte fuglerede-symboler udløser henholdsvis 5, 10 eller 25 gratis spil
  • Yderligere 1 til 3 gratis spin gives for hvert spredt fuglerede-symbol som ses på hjulene i løbet af runden med de gratis spin.
  • Alle gevinster fordobles i løbet af de gratis spil
  • Alle gratis spil spilles med samme antal linier og samme indsats pr. linie som i det udløsende spil
  • Bonusrunden med gratis spil kan ikke genudløses

Paytable:

Den teoretiske udbetaling til spilleren i dette spil er 93.42%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister forbindelsen midt i et spil, spiller softwaren automatisk spillet færdig for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget ind igen. Hvis der stadig er problemer, skal du kontakte vores 24/7 kundeservice.

Hvis du mister forbindelsen efter en bonusrunde er udløst eller midt i selve bonusrunden, vil programmet automatisk starte bonusrunden eller, hvis bonusrunden var påbegyndt, fortsætte fra det sted hvor du mistede forbindelsen. Når du har afsluttet en bonusomgang, kan du genoptage det samme spil eller vælge et andet.

Tekniske fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Seneste opdatering: 06-07-2022