Tsai Shen 10K Ways

Hjælpefil

TSAI SHEN 10K WAYS™

TSAI SHEN 10K Ways™ er et 10K Ways™ spillemaskinespil med op til 10.000 måder at vinde på.

Spillet har 6 hjul. Der er 4 rækker på hjul 1 og 6; og 5 rækker (inklusive det øverste hjul) på hjul 2, 3, 4 og 5.

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren er: 96,05%

Regler

WILD

• WILD erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER.
  • WILD forekommer kun på det øverste hjul.

SCATTER

• 6 eller flere SCATTER-symboler udløser bonus-genspin.

LYKKEBONUS

• Hvert spillet spil bidrager til møntstakken.
  • Møntstakke indsamles separat per indsatsniveau.
  • Hvis en møntstak fyldes helt op i et spil, så udløses Lykkebonussen.
  • Der er også en tilfældig chance for at udløse Lykkebonussen i ethvert spil.
  • Møntstakken tømmes, når Lykkebonussen bliver udløst.
  • Der vises 15 mønter.
  • Fortsæt med at vælge mønter for at afsløre møntpræmier.
  • Den første møntpræmie der afsløres tre gange, bliver tildelt til spilleren, hvorefter Lykkebonussen slutter.
  • Møntpræmierne er:
    • Mini-Præmie: 10 x samlet indsats.
    • Lille Præmie: 25 x samlet indsats.
    • Stor Præmie: 100 x samlet indsats.
    • Enorm Præmie: 1000 x samlet indsats.
    • 10K-Bonus: 10.000 x samlet indsats.
  • Lykkebonussen spilles med samme indsats som det udløsende spin.

BONUS-GENSPIN

• Bonus-genspin udløses, når der lander 6 eller flere SCATTER-symboler på hjulene.
  • 3 genspin tildelt.
  • Alle SCATTER-symboler fastholdes, og alle resterende positioner spinner.
  • Hvis der lander nye SCATTER-symboler, fastholdes de, og genspin-tælleren nulstilles til 3.
  • Genspins afsluttes, når der ikke er flere genspins, eller alle synlige placeringer på hjulene er fyldt med SCATTER-symboler.
  • Når genspin er blevet fuldført, så tildeler hvert SCATTER-symbol en præmie.
  • Præmieintervallet er 1 til 2.000 x den samlede indsats.
  • 2.000x og 250x præmier forekommer kun én gang per funktion.
  • Bonus-genspin spilles med samme indsats som det udløsende spin.
  • WILD-symboler forekommer ikke under bonus-genspin.
  • De symboludbetalinger der er vist i udbetalingstabellen, tildeles ikke under bonus-genspin.

SPILLEREGLER

• Spilleren skal vælge størrelsen på den samlede indsats for at spille 10.000 måder.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • De præmier, der vises oven over SCATTER-symbolerne, er allerede blevet ganget med det samlede indsatsbeløb.
  • Højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til.
  • Kun positioner med vindersymbolet bruges til at afgøre gevinsten for det symbol.
  • Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler venstre mod højre på efterfølgende hjul.
  • WILD erstatter alle andre symboler undtagen SCATTER.
  • WILD forekommer kun på det øverste hjul.
  • Det øverste hjul tilføjer et symbol til det hjul, som det står ovenover, enten hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Hvert vindende symbol (undtagen SCATTER) eksploderer og erstattes af symboler, der falder ned fra toppen af hjulene og fra højre på det øverste hjul.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Sådan Spilles Spillet

Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.

Spin-Knap

Placerer en indsats og spinner hjulene.

Knappen Menu

• Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, konfigurere indstillinger for autospil samt justere spilindstillinger.
  • Som standard åbnes infosiderne.

Saldomåler

Viser spillerens aktuelle saldo.

Samlet Indsats-Måler

Viser den samlede indsats, der spilles.

Gevinstmåler

Viser det aktuelle gevinstbeløb.

Knappen Info

Viser infosiderne.

Knappen Retur til spil

Gå tilbage til grundspillet.

Knappen Hjem

Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.

Knappen Autospil (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.

Knappen Stop autospil (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

Stopper autospil. Det resterende antal autospilrunder vises over knappen.

Knappen Indsatsindstillinger

Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.

Knappen Spilindstillinger

Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende:

• Tænd og sluk for lyde
  • Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes)

Knappen Lyd

Tænder og slukker for lyde.

Bonusmåler

Viser Bonusbeløbet.

Genvejstaster

• Mellemrumstast Tryk på mellemrumstasten starter en spillerunde.

Autospil (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

• Giver mulighed for automatisk at spille et forudbestemt antal spil efter hinanden. Valgmuligheder for ture er fra 10 ture til 100 ture.

Dette er spillereglerne version 5, dateret 30/5/2023.