Gong Xi Fa Cai Grand

Held og lykke venter i Gong Xi Fa Cai Grand! Rigdommen bugner med 50 gevinstlinjer i grundspillet og 70 gevinstlinjer og højt udbetalende symbolet i Gratis Spin-bonussen! Multiplikatorer kan dukke op og øge dine gevinster med op til 5x! Udløs Præmiebonussen for at vælge en konvolut og indsamle mønter, som kan tildele en præmie-måske endda Grand Prize, hvis du indsamler 4 Røde Mønter! Værdsæt din rejse!

Sådan satser du

Gong Xi Fa Cai Grand har 50 gevinstlinjer i grundspillet og Klassiske Gratis spins, 55 gevinstlinjer i Super Gratis Spins, 60 gevinstlinjer i Gigant Gratis Spins, og 70 gevinstlinjer i Mega Gratis Spins.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det nuværende antal mønter, der spilles med.

Indsatser er fastsat til 50 gevinstlinjer i grundspillet.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i penge.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins til den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

Multiplikator-funktion

Et multiplikator-undersymbol må kun forekomme på udvalgte symboler (Drage, Føniks, Fisk eller Løve) på det første hjul. Hvis et symbol der indeholder et multiplikator-undersymbol på 2x, 3x eller 5x forekommer i en linjegevinst, så multipliceres den gevinst med henholdsvis 2x, 3x eller 5x.

Under grundspillet, hvis der forekommer et multiplikator-undersymbol på hjulene, kan Grand Prize blive tildelt. Hvis et multiplikator-undersymbol forekommer på hjulene under grundspillet eller Gratis Spin-bonussen, så kan Præmiebonussen blive udløst.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 Bonus Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene. Disse symboler findes kun på hjul 1, 3 og 5.

Vælg en mønt for at afsløre Klassisk 3x5 Gratis Spins, Super 4x5 Gratis Spins, Gigant 5x5 Gratis Spins eller Mega 6x5 Gratis Spins.

Hvis Gratis Spin-bonussen udløses, så bliver der tildelt 8 gratis spins.

Klassisk 3x5 Gratis Spins spilles med de samme linjer som det udløsende spin.

Super 4x5 Gratis Spins, Gigant 5x5 Gratis Spins og Mega 6x5 Gratis Spins spilles på henholdsvis 55, 60 og 70 linjer.

Under Gratis Spin-bonussen fjernes de følgende symboler: A, K, Q, J, 10.

Gratis Spin-bonussen udløses, når 3 Bonus Scatter-symboler forekommer hvor som helst på hjulene. Disse symboler findes kun på hjul 1, 3 og 5.

Bonussen kan genudløses flere gange, med op til maksimalt 80 gratis spins pr. bonus.

Hjulene, der anvendes under Gratis Spin-bonussen, er anderledes, end de hjul der anvendes i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Præmiebonus

Præmiebonussen kan udløses efter et hjulspin i ethvert spillet grundspil eller gratis spin, der indeholder 1 eller flere multiplikatorer.

Vælg en rød konvolut for at afsløre og indsamle en Rød Mønt, Blå Ædelsten, Grøn Ædelsten, Lilla Ædelsten eller Aqua Ædelsten. Fortsæt med at vælge røde konvolutter, indtil der er blevet indsamlet 3 matchende ædelsten eller 4 Røde Mønter. Vind præmien svarende til de 3 matchende ædelsten. Vind Grand Prize, når der er blevet indsamlet 4 Røde Mønter.

Præmie

Ædelstenfarve

Maxi

Blå

Stor

Grøn

Lille

Lilla

Mini

Aqua

Der tildeles kun én præmie pr. Præmiebonus. Præmiegevinsterne ganges ikke med andre værdier.

Hver Rød Mønt, der indsamles, inden der tildeles en præmie, øger hver Maxi, Stor, Lille og Mini Præmiebeløb med 25% af grundværdien. Boost-værdier nulstilles, når bonussen slutter.

Indstillinger

Al lyd

  • Slå spillyde on eller off.

Musik

  • Slå musik on eller off.

Lydeffekter

  • Slå lydeffekter on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på gevinstlinjen. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Wild-symboler er wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus Scatter-symbolet.

Bonus Scatter-symboler forekommer på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet og Gratis Spin-bonussen.

Gevinster vises i valuta.

I dette spil er konvolutterne en grafisk animation, som blot anvendes for underholdningens skyld. Chancerne for at opnå et bestemt udfald er derfor ikke lige sandsynlige.

I nogle jurisdiktioner uanset indsatsstørrelse kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonussen plus resultatet, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonussen, afsluttes bonussen omgående uanset resterende antal gratis spins.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 96.10%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller tjenestemærker, der er brugt heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker for IGT, dets partnere eller licensudbydere.

Sidst opdateret 22. november 2022

Seneste opdatering: 27-04-2023