TNT Bonanza

SPILLEREGLER

GENERELLE REGLER - TNT BONANZA

er en videospillemaskine med 6x5, som udbetaler hvor som helst med Cascading Reels, Random Multipliers og Unlimited Free Spins.
Ændring af satsbeløbet ændrer automatisk gevinststørrelserne, der vises i gevinsttabellen. Disse gevinststørrelser vises i din valgte valuta.
Symboler udbetaler hvor som helst på skærmen. Det samlede antal af samme symbol på skærmen afgør gevinstens værdi. Se udbetalingstabel for flere oplysninger.
Hvis du havde mere end en gevinst på et enkelt træk, vil det samlede beløb fra dine gevinster blive lagt sammen og vist i gevinstfeltet samt tilføjet til din saldo.

HOVEDSPILLETS BRUGERFLADE

Felterne INDSATS og SALDO viser den aktuelle indsatsværdi og saldo.
Tryk for at ændre indsatsværdien.
Tryk på for at spille spillet og starte en tur.
Tryk for at få adgang til hurtigindstillingerne.
Tryk for at slå lydeffekter til eller fra.
Tryk for at slå baggrundsmusik til eller fra.
Tryk for at ændre indsatsen til det maksimale beløb pr. tur.
Klik for at starte autospil med 50 ture som standard uden at gå til indstillingsmenuen.
Tryk for at slå Hurtigspil til eller fra.
Tryk for at åbne menuen med indstillinger for spillet, som indeholder forskellige gameplay-indstillinger.
Tryk for at åbne spillereglerne og udbetalingstabellen.
Tryk for at åbne indsatsindstillingerne, for at ændre indsatsværdien.

MENU FOR SPILINDSTILLINGER

Tryk for at åbne indstillingerne for autospil.
Tryk for at gå til generelle indstillinger.
Tryk for at se din spilhistorik.
Tryk for at afslutte spillet.

INDSTILLINGER FOR AUTOSPIL

Vælg det antal ture, der skal spilles i Autospil.
Tryk på “SPIL” for at starte Autospil-funktionen.
Du kan altid stoppe Autospil manuelt ved at trykke på spilknappen.

GENERELLE INDSTILLINGER

Aktivér “AUTOMATISK JUSTERING AF INDSATSSTØRRELSE” for automatisk at ændre din indsatsstørrelse til den højest mulige indsatsværdi, i tilfælde af at den aktuelle indsatsværdi overstiger din saldo.
Aktivér “VENSTREHÅNDSTILSTAND”, såfremt du er venstrehåndet.
Aktivér “BRUG MELLEMRUMSTASTEN” for at kunne starte en tur ved at trykke på mellemrumstasten.
Vælg "SPROG" for at skifte sprog i spillets brugergrænseflade.

CASCADING REELS

Symboler falder ned på pladserne i stedet for dreje rundt.
Gevinster opnås ved at få 8 eller flere af samme symbol hvor som helst på skærmen.
En gevinstkombination starter kaskadehjulfunktionen.
Gevinstgivende symboler fjernes, de resterende symboler falder ned på den nederste plads.
En ny kaskade begynder at udfylde tomme pladser, hvilket kan give yderligere gevinster.
Kaskade fortsætter, indtil der ikke vises flere gevinstkombinationer som resultat af kaskade. Der er ingen grænse for antal kaskader.

RANDOM MULTIPLIERS

Random Multiplier-symboler kan lande under Free Spins.
Når et multiplier-symbol lander, tager det en tilfældig multiplier-værdi fra 2x til 100x.
Multiplier-symboler forbliver på skærmen indtil slutningen af kaskadesekvensen.
Til sidst i kaskadesekvensen bliver værdierne af alle multiplier-symboler på skærmen lagt sammen, og sekvensens samlede gevinst ganges med den endelige værdi.
Gevinster fra Free Spins Scatter-symboler bliver ikke ganget.

UNLIMITED FREE SPINS

4 eller flere Scatters udløser 10 Free Spins.
I Free Spins udløser 3 eller flere Scatters yderligere 5 Free Spins.
Særlige hjul med Random Multiplier-symboler er i spil under Free Spins-runden.

FREE SPINS

Tryk på knappen "Køb gratis ture" for at købe bonusspillet.
Free spins kan købes for 100x din indsats.
Efter køb af bonusspillet garanteres det, at der lander 4 eller flere Scatters.
Gevinstloft
Dette spil har en maks. gevinstgrænse på 6500x indsatsen.
Når den samlede gevinst når eller overstiger denne grænse, vil enhver aktiv funktion slutte, og 6500x indsatsen tildeles.

VILKÅR OG BETINGELSER

Efter 10 minutters inaktivitet vil spillet automatisk afslutte din session. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dig. Bare genstart spillet, så kan du fortsætte, hvor du slap.
Hvis du bliver frakoblet spillet, eller der sker en funktionsfejl, og du genstarter spillet, vil din saldo blive genindstillet til det beløb, du havde inden afbrydelsen.
I tilfælde af en uenighed, eller hvis saldoen ikke er vendt tilbage din det seneste beløb efter et vist antal dage, vil problemet blive løst ved hjælp af kommunikation med operatørens tekniske supportteam.
I tilfælde af en defekt bliver alle berørte spilsatser og udbetalinger anset for ugyldige, og alle berørte satser bliver refunderet.
Den teoretiske udbetalingsprocent til spilleren er 96.6 %.
Den teoretiske gevinst til spilleren for Buy Free Spins er 96.6%.