Xpander

OM SPILLET

Xpander er en 7x7 gitters spillemaskine med en max gevinst på op til 10.000x. Det er den seneste udgivelse, der tilbyder vores Hoppers™ funktionsspil, inden for denne spilserie er der altid en hoppende multiplikator på gitteret. Dette innovative funktionsspil får virkelig gang i spændingen!

Når spillet starter, vises en multiplikator oven på en tilfældig position på hjulet. Mellem hvert spin hopper denne multiplikator til en ny position.

Hvis multiplikatoren overlapper med en vindende klynge, bliver multiplikatorværdien ganget med gevinstbeløbet. Hver vindende klynge bliver herefter fjernet og baner vejen for flere symboler. Faldene vil fortsætte, indtil der ikke opstår flere gevinstklynger. Indsaml og fordobl symboler for at udvide multiplikatoren til 4x4 i størrelse med en værdi på 128x! Hver gang multiplikatoren vokser, bliver du også tildelt et genspin.

MULTIPLIKATOR

Dette spil har et overliggende MULTIPLIKATOR-symbol, som ganger dine gevinster. Hvis du lander en MULTIPLIKATOR på en vindende klynge, bliver din gevinst ganget med den aktuelle værdi. Multiplikatorens maksimumværdi er 128x.

Disse symboler øger multiplikatorens størrelse og værdi

FORDOBL-SYMBOLER

Fordobl-symboler fordobler den nuværende multiplikatorværdi (op til maksimum 128x). Det er muligt at lande flere fordoblende symboler på samme tid.

VOKSENDE SYMBOLER

Indsaml voksende symboler for at øge størrelsen på multiplikatoren op til 4x4 symboler på gitteret. Hver gang du indsamler 3 voksende symboler, stiger multiplikatorens størrelse. Multiplikator symbolets mulige størrelser er: 2x2, 3x3 og 4x4 symboler. Hver gang multiplikatoren vokser, bliver du også tildelt et genspin!

GRATIS SPINS

Få mindst tre gratis spins-symboler for at udløse gratis spins-funktionsspillet. I dette funktionsspil fastholdes multiplikatorværdien og størrelsen progressivt under resten af de gratis spins. Multiplikatorens maksimumværdi er 4x4 i størrelse med en værdi på 128x!

Når du starter funktionsspillet, får du 5 gratis spins. Land 1UP-symboler for at få ekstra spins og forlæng funktionsspillets længde.

Fordobl-symboler og voksende symboler fungerer på samme måde under gratis spin funktionsspillet som i grundspillet, bortset fra at fremskridtet gemmes mellem runderne.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.25%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild symbolet erstatter alle symboler undtagen gratis spin-symbolet.

MÅDER AT VINDE PÅ

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en vindende kombination.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber GRATIS SPINS er 96.20%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 0,20€ og 100,00€.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2021-06-04

Seneste opdatering: 25-11-2022