Monopoly Heights

BASISSPIL

WILD erstatter alle symboler undtagen scatter-symboler. WILD vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5.

HOTEL er et scatter-symbol. Land mindst 1 HOTEL-symbol for at få en chance for at vinde Jackpots. HOTEL vises kun på hjul 1 og 5 i basisspillet.

Kun højeste vinder udbetales for hver gevinstkombination. Alle udbetalinger for hjulkombinationer skal forekomme på et tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre. Gevinster på flere kombinationer lægges sammen. Udbetalingstabellen afspejler den aktuelle indsats-konfiguration.

UDVIDENDE HJUL-FUNKTION

Når den udvidende hjul-funktion udløses, vil alle symboler på skærmen låse sig på plads og forblive låst i funktionens varighed. En ny række føjes derefter til toppen af hjul-sættet. Antallet af kombinationer vil stige i overensstemmelse hermed.

Den nye række af symboler vil spinne. Hvis nogen nye MR. MONOPOLY-symboler lander for at skabe nye vindende kombinationer eller forbedre eksisterende vindende kombinationer, vil denne række af symboler låses på plads, og en ny række vil blive føjet til toppen af hjul-sættet.

Gevinster evalueres, efter at funktionen er afsluttet. Enhver ny række af symboler vil automatisk spinne under denne funktion. Hver udvidelse bruger et nyt sæt hjul. Vinderkombinationer for disse hjul er identiske med basisspillet, bortset fra at WILD ikke vises på hjul 1 under nogen udvidelse, WILD ikke vises på hjul 5 i den 2. eller 3. udvidende række, og WILD ikke vises på hjul 4 den 3. udvidende række.

JACKPOT-FUNKTION

Land HOTEL på både hjul 1 and hjul 5 for at udløse Jackpot-funktionen.

Landing af HOTEL på enten hjul 1 ELLER hjul 5 kan tilfældigt udløse Jackpot-funktionen.

Jackpot-funktionen er ikke tilgængelig på alle spin, der udløser funktionen for udvidelsehjul.

Under Jackpot-funktionen vises et vælgerfelt med 32 bonuskort at vælge imellem.

Valgene viser MINI, LILLE, STOR eller KÆMPE og fylder 1 plads under den tilsvarende jackpot-måler.

Spilleren vælger, indtil alle pladser er fyldt til 1 jackpot i henhold til nedenstående tabel, og der tildeles den værdi, som vises på den tilsvarende måler.

Jackpot Antal pladser Gevinst
KÆMPE 8 2500 x total indsats
STOR 5 125 x total indsats
LILLE 4 25 x total indsats
MINI 3 10 x total indsats

HJULKOMBINATIONER

Vinderkombinationer må kun indeholde ét symbol fra hvert tilstødende hjul, startende ved hjulet yderst til venstre.

Lignende symboler eller deres stedfortrædere på et enkelt hjul er ikke en del af den samme vinderkombination, men kan skabe andre vinderkombinationer.

JURIDISK

Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige € 250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.

Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 95,85 %. Dette afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af mange spil. Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.

The MONOPOLY name and logo, the distinctive design of the game board, the four corner squares, the MR. MONOPOLY name and character as well as each of the distinctive elements of the board and the playing pieces are trademarks of Hasbro for its property trading game and game equipment. ©1935, 2019 Hasbro. All rights reserved. Used with permission.

Die Benutzeroberfläche des Spiels und seiner iniduellen Komponenten entspricht dem Marktauftritt von Scientific Games Corp. und ihrer Tochterunternehmen. TM und © 2019 Scientific Games Corp. und Tochterunternehmen. Alle Rechte vorbehalten.

Seneste opdatering: 12-02-2020