Baccarat Classic

1

Introduktion:

Baccarat Classic er et kortspil som spilles mod huset. Formålet med spillet er at gætte resultatet af spillerens og bankørens kort. Alle hænder vil have en værdi lige med eller lavere end ni, da point med en værdi på 10 tæller som nul og Es tæller som 1. Når den totale værdi af kortene bliver ti eller mere, trækkes ti fra den samlede værdi så kortværdien bliver lig med eller mindre end ni Spil ved at satse på BANKEN, SPILLEREN eller UAFGJORT, du kan kun satse på én af dem.

Lodtrækningsreglerne kan læses i regelsektionen nedenfor. Den vindende hånd er den der er tættest på ni, når hænderne er uddelt.

Kortene trækkes derefter og den vindende hånd modtager sin betaling, i henhold til gevinstoversigten.

Information:

• Der spilles med 6 spil kort med hver 52 kort - uden joker.
  • Kortene blandes før hvert spil.
  • Kulører (spar, hjerter, klør og ruder) har ingen betydning.
  • Spillereglerne og udbetalingerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige eller fiktive penge.
  • Alle kort en værdi på 10, og totale på 10, tæller som nul. For eksempel, hvis der uddeles en 6. og en 7., som giver 13, vil 10 point blive trukket fra og det samlede totale er 3.
  • Penge kan tilføjes med + nær $

Regler:

• Din spilsaldo vises øverst til højre på spilskærmen.
  • Klik på + over $ for at tilføje flere penge på din konto.
  • Vælg din indsats ved at klikke på en chip med den ønskede værdi. Den valgte chip markeres, løftes og har en indikator.
  • Sæt dine spil ved at klikke på hvilken som helst af de tre spilpositioner. Du kan kun spille på ét af de tre valg.
  • RYD SPIL fjerne alle hele indsatsen.
  • FORTRYD fjerner den seneste indsats.
  • Klik på DEAL når du har sat dine spil.
  • Når du har placeret din indsats og har klikke på GIV KORT, trækkes der fire kort, i rækkefølgen: Spiller, bankør, spiller, bankør.
  • I henhold til reglerne om trækning af kort, trækkes der et kort mere til spillerens og/eller bankørens hånd, til et maksimum af seks kort som kan trækkes.
  • Hånden tættest på ni vinder
  • Kortene Q, J og 10 tæller som 9, et A tæller som et og resten af kortene har deres pålydende værdi.
  • Når det samlede antal point for spilleren eller dealerens kort har en pointværdi større end 10, trækkes 10 fra dette tal, så du derefter får en værdi lig med eller mindre end 10. Hvis der for eksempel kommer en sekser og en syver ud, hvilket giver en samlet værdi på 13, bliver 10 point trukket fra, og dermed bliver tre den samlede værdi
  • Hvis de første to kort giver en hånd på 8 eller 9, kaldes det "Natural" og der gives ikke flere kort til den pågældende hånd.
  • I tilfælde af uafgjort, returneres indsatser på bankøren eller spilleren.
  • Alle vindende indsatser på spillerens hånd udbetales med varierende eller lige penge
  • Alle vindende indsatser på bankørens hånd udbetales med lige penge minus 5% provision.
  • Alle vindende tie spil udbetales med odds 9 til 1.
  • Når et spil er spillet, kan du klikke på NYT SPIL, RE-BET eller RE-BETx2.
  • Hvis du klikker på NYT SPIL ryddes bordet og din forrige chip vælges.
  • RE-BET sætter det samme spil, som i den forrige runde og starter automatisk.
  • RE-BETx2 - fordobler indsatsen fra det forrige spil. Din saldo justeres automatisk.

Regler for trækning:

Reglerne for trækning er opdelt i to dele: reglerne angående spillerens hånd og reglerne angående bankørens hånd. Disse er baserede på de første to kort

• Hvis spilleren eller bankøren har en samlet værdi på 8 eller 9, står begge. Denne regel tilsidesætter alle andre regler.
  • Hvis spillerens samlede værdi er 5 eller lavere, trækker spilleren et kort mere, eller står.
  • Hvis spilleren står, trækker spilleren et kort på 5 eller lavere.
Regler for trækning - spillerens hånd
Spillerens point Afgørelse
0, 1, 2, 3, 4, 5 Trækker et kort
6, 7 Står
8, 9 Står (naturlig)

Hvis spilleren trækker et kort, kan du se i oversigten nedenfor om spilleren står eller trækker kort.

Regler for trækning - bankørens hånd
Bankørens hånd Trækker, når spillerens tredie kort er Står, når spillerens tredie kort er
0, 1, 2 Trækker altid et kort
3 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9 8
4 2, 3, 4, 5, 6, 7 0, 1, 8, 9
5 4, 5, 6, 7 0, 1, 2, 3, 8, 9
6 6, 7 0, 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9
7 Står Står
8,9 Står (naturlig) Står (naturlig)

Gevinstoversigt:

Baccarat Classic gevinstoversigt
Spiltype Udbetaling
Spiller Lige penge (1 : 1)
Banker Lige penge minus 5% provision
Uafgjort-indsats 9 : 1
  • Den teoretiske gevinst for spilleren er 95.07%
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Spilhistorik:

• Du kan se detaljeret spilhistorik ved at logge ind på din konto på en PC og vælge menuen "Spilhistorik".

Spil indstillinger

• Lyd kan slås til og fra.

Indbetal penge på din konto

• Du kan også bringe flere penge til spillet fra din saldo, ved at klikke på den.
  • For at indbetale på din konto, skal du klikke på Indbetal og vælge den ønskede indbetalingsmetode. Hvor lang tid, det tager at overføre penge og afgifter, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode. Du kan kun tilføje penge i starten af et nyt spil.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

• For at indbetale på din konto, skal du klikke på din saldo som vises til øverst til højre på skærmen.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i et vindende spil, vil du se det uafsluttede spil når du logger ind igen.
  • Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores kundeservice.