Revolution Patriot's Fortune

INTRODUKTION

RTP: 95.40%

Bliv en del af Revolutionen i denne 5x3 spillemaskine med 20 gevinstlinjer. Opbyg en patriots formue under Gratis Spins med Brændende Hjul og Generalens Udvidende Wild-symbol for at vinde STORT!

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.

Joker

• Wild-symbolet (General) udvider sig for at dække alle 3 hjulpositioner, og kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).

GRATISSPIL

• 3 eller flere Bonus Scatter-symboler, hvor som helst på hjulene, tildeler gratis spins-featuren
  • Efter en startpræmie er blevet tildelt, bliver spilleren tildelt 15 Gratis Spins afhængigt af antallet af synlige scatter-symboler.
  • Under Gratis spins udvider alle synlige wild-symboler sig til alle 3 hjulpositioner og aktiverer Brændende Hjul; alle royale symboler brænder og dette fortsætter indtil der ikke forekommer nogen synlige royale symboler.
  • Gratis Spins kan blive genudløst under Gratis Spins-featuren.

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Featuresymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Gratisspil spilles på samme antal linjer og med samme indsats per linje/samlet indsats som i det udløsende spil (20 linjer er altid aktive).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£

Seneste opdatering: 12-06-2020