POP

Introduktion til spillet

Pop er en fire-hjuls video slot med 256 måder at vinde på.

Sådan spiller du

Vælg din indsats ved at klikke på venstre og højre pileknap på indsatsen. Indsatsværdien vises i indsatsvisningen.

Alle udbetalinger ganges med indsatsen for hvert enkelt spin.

Automatisk afspilning

For at indstille Auto play skal du trykke på Auto-knappen. Dette viser Auto play-panelet, som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spins, indstille en tabsgrænse eller indstille en win-grænse. Når en tabsgrænse er indstillet, kan afspilleren vælge Start for at starte automatisk afspilning.

Når Auto play er slået til, skifter Play-knappen til en Stop-knap. De resterende automatiske afspilninger vises i Stop-knappen. Afspilleren kan annullere automatisk afspilning ved at klikke på Stop-knappen. Automatisk afspilning stopper automatisk, hvis nogen af de indstillede grænser er nået, eller der sker noget, der kræver spillerintervention.

Automatisk afspilning er muligvis ikke tilgængelig i din jurisdiktion.

Start spin

Tryk på Play-knappen for at starte drejningen på den viste indsats. Hjulene drejer og stopper derefter og viser resultatet.

Symbol vinder

En gevinst svarer til på hinanden følgende symboler, fra venstre til højre startende fra det mest venstre hjul. Højeste gevinst betalt pr. Vinderkombination.

Alle vinderkombinationer tilføjes sammen. Se BETALINGER for yderligere information.

Reaktioner

Hvert vindende symbol, undtagen Scatter, er en del af en reaktion og erstattes af et Scatter, Balloon Symbol eller Wild.

Reaktionerne fortsætter, indtil der ikke er flere gevinster.

Vild

Wilds erstatter hvert symbol undtagen Scatter. Wilds vises kun på hjul 2 til 4. I basisspillet kan Wilds afsløre en multiplikator på op til x4. Sejre ganges med de viste multiplikatorer for hver Wild, der erstatter sejren.

Sprede

3 eller flere Scatters tildeler 12 gratis spins.

Under de gratis spins tildeler 3 eller flere Scatters yderligere 3 gratis spins samt forøgelse af multiplikatoren på en af disse positioner.

Gratis spins

Hver af de seksten positioner på skærmen har en multiplikator, som vedvarer og kan øges i hele

Gratis spins. Hver gang der er en gevinst med Balloon-symboler eller Wilds i et indledende Free Spin, vil en eller flere vindende positioner få deres multiplikatorer til at stige.

Denne stigning vil være tilfældigt med 1, 2 eller 3, og det beløb, som multiplikatoren øger, forbedres med en for hver retrigger.

Ved starten af de gratis spins vil en eller flere positioner, der havde udløsende Scatters, have multiplikatorerne start ved x2, x3 eller x4. Alle andre positioner begynder med x1 multiplikatorer.

Multiplikatorer for gratis spins

Multiplikatorer gælder kun for ballonsymboler og wilds. Alle gevinster ganges med multiplikatorerne, der vises på hver ballon og vildt, der er til stede i den gevinst.

Ingen multiplikatorforøgelser forekommer under reaktioner, kun ved hver indledende Free Spin.

Hvis der er en retrigger, vil en eller flere af positionerne, der har retriggerende Scatters, få deres multiplikatorer til at stige tilfældigt med 1, 2 eller 3 fra det næste Free Spin og fremefter.

Den indsats, der blev brugt til at udløse Free Spins, vil blive brugt i Free Spins-varigheden.

I slutningen af de gratis spins vises den samlede gevinst for spins. Eventuelle gevinster krediteres på spillerens konto, og det normale spil genoptages derefter.

Generel information

Spillet har en RTP på 96,54%

Seneste opdatering: 30-03-2021