Agent of Hearts

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Agent of Hearts er en videospillemaskine, der spilles på et gitter med 7-7-5-5-5-7-7 symboler.

Der lander symboler på gitteret for at skabe gevinst. 5 eller flere tilstødende symboler i en klynge giver gevinst. Kun den højeste gevinst i klyngen udbetales. Vindende symboler fjernes. Der falder nye symboler ned og udfylder de tomme pladser. Flere klynger af det samme symbol, som ikke er sammenhængende, udbetales som separate klynger.

På ethvert spin uden gevinst er der en chance for, at 4 til 7 tilfældige Heart Wilds føjes til gitteret. Heart Wilds erstatter alle symboler undtagen Keys

Agent-symboler indsamles, når de er en del af en vinderkombination. Indsaml 6 for at låse den tilknyttede Agent-funktion op. Alternativt kan White Rabbit tilfældigt vises og øjeblikkeligt give adgang til en Agent-funktion. Agent-funktioner udløses, når vinderkombinationer og kaskader er færdige. Hvis flere Agent-funktioner bliver låst op på samme tid, spilles de i følgende rækkefølge: Cupcake Splat, Smokin’ Phat, Grinning Cat, Mad Hat. Agent-funktioner kan ikke genaktiveres og er garanteret i Queen's Heart Free Spin. Agent-funktioner nulstilles i starten af hvert spin.

I Cupcake Splat-funktionen løber Dormouse fra toppen til bunden af gitteret og efterlader et spor af kagebomber bag sig. Kagebomberne eksploderer og fjerner enten symbolet nedenunder eller omdanner dem til et tilfældigt symbol.

I Smokin' Phat-funktionen blæser Caterpillar 1 til 3 røgspor over gitteret i diagonale linjer. Røgen fjerner enten symbolerne nedenunder eller omdanner dem til et tilfældigt symbol.

I Grinning Cat-funktionen vises Cheshire Cat-grinene over gitteret. Grinet fjerner enten symbolerne nedenunder eller omdanner dem til et tilfældigt symbol.

I Mad Hat-funktionen vises 6 til 9 Mad Hatter-hatte over gitteret. Hattene snurrer og fjerner tilstødende symboler, før de omdanner symbolet nedenunder til et tilfældigt symbol.

Saml 3 Keys i 1 spin for at udløse Queen's Heart Free Spin. Queen's Heart Free Spin er et enkelt gratis spin, der ikke kan genudløses, da Keys fjernes fra gitteret, og ingen yderligere Keys kan lande under denne funktion.

I Queen's Heart Free Spin låses hver Agent-funktion op og spilles i rækkefølge: Cupcake Splat, Smokin’ Phat, Grinning Cat, Mad Hat. Når alle kaskader er afsluttet, udløser Queen's Heart Mega Wild funktionen med tilfældige Heart Wilds, før den hopper på selve gitteret som et 3x2 Mega Wild-symbol, der erstatter alle symboler.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

RTP:96.25%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 17-08-2021