Chaos Crew 2

OM SPILLET

Cranky Cat og Sketchy Skull vender triumferende tilbage med stil! Chaos Crew 2™ er et 5-rækkers, 5-hjulet spil med gevinstlinjer, som giver dig alt, hvad du elskede fra Chaos Crew™ og mere til: nye klæbende og episk klæbende multiplikatorer, den banepydende Best of Bonus-funktion og en ny måde at prøvesmage Epic Drop™-bonusspillet på!

Men det er ikke alt, Chaos Crew 2™ hæver indsatsen med en svimlende maksimal gevinst på 20.000 gange din indsats! Den maksimale gevinst kan opnås i alle spiltilstande, som Chaos Crew 2™ tilbyder!

Hvad venter du på? Lad kaos herske!

FUNKTIONER

EN DRÅBE AF EPISKE PROPORTIONER

Der er en chance for tilfældigt at aktivere Epic Drop™-funktionen i starten af hvert spin, når du spiller grundspillet. Når denne funktion er aktiveret, forvandles spillet til bonusspillet, og mindst fem multiplikator-symboler fra bonussen falder ned på skærmen for at give dig deres multiplikatorer!

På det næste spin vender spillet tilbage til det sædvanlige grundspil og fortsætter som normalt... medmindre du var heldig nok til at aktivere endnu et Epic Drop™!

EN MEGET SUR KAT

Cranky Cat-symbolet er en wild-multiplikator, der ganger alle gevinstkombinationer, som er en del af i grundspillet. Der kan lande mere end én Cranky Cat på samme tid, og de kan være en del af den samme gevinstkombination eller flere forskellige kombinationer. Når mere end én Cranky Cat deltager i den samme gevinst, ganges deres værdier med hinanden, og produktet anvendes derefter på gevinsten.

Hver Cranky Cat kan have følgende værdier: x2, x3, x4, x5, x10, x20

I grundspillet kan der højest lande én Cranky Cat ad gangen på hvert hjul, og Cranky Cat-symbolet erstatter alle andre symboler på gevinstoversigten.

BONUS

Ram 3 BONUS! Scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere bonusfunktionen!

I bonusrunden forvandles spillet, og der findes kun ikke-udbetalende symboler og multiplikator-scatter-symboler på hjulene!

Over hvert hjul vises der en hjulmultiplikator, som starter på 1x. Ved at lande multiplikator-symboler af forskellige typer, øges hjulmultiplikatorerne over hjulene gradvist! Når bonussen slutter, lægges alle hjulmultiplikatorer sammen og ganges herefter med din indsats for at bestemme det endelige gevinstbeløb!

De særlige multiplikator-symboler, som vises i Bonusfunktionen, er som følger.

Sketchy Skull: tilføjer sin viste værdi til hjulmultiplikatoren én gang, hvor den landede.

Sticky Sketchy Skull: forbliver på gitteret og tilføjer sin viste værdi til hjulmultiplikatoren, hvor den landede på hvert efterfølgende spin.

Epic Sketchy Skull: tilføjer sin viste værdi til ALLE hjulmultiplikatorer én gang.

Epic Sticky Sketchy Skull: forbliver på gitteret og tilføjer sin viste værdi til ALLE hjulmultiplikatorer på hvert efterfølgende spin.

De mulige multiplikatorværdier for alle Sketchy Skull-symboler er: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 100x

Cranky Cat: ganger den viste værdi med hjulmultiplikatoren én gang, hvor den landede.

Sticky Cranky Cat: forbliver på gitteret og ganger den viste værdi med hjulmultiplikatoren, hvor den landede på hvert efterfølgende spin.

Epic Cranky Cat: ganger den viste værdi med ALLE hjulmultiplikatorer én gang.

Epic Sticky Cranky Cat: forbliver på gitteret og ganger den viste værdi med ALLE hjulmultiplikatorer på hvert efterfølgende spin.

De mulige multiplikatorværdier for alle Cranky Cat-symboler er: x2, x3, x4, x5, x10, x20

Bonussen har 3 genopfyldningsliv, der nulstilles, hver gang der lander et af ovenstående multiplikatorsymboler. Hvert liv repræsenterer ét spin. Når alle 3 liv er oppugt uden en ny nulstilling, slutter bonussen.

SUPER BONUS

Ram 4 BONUS! Scatter-symboler samtidig i grundspillet for at aktivere Super Bonus-funktionen!

Super Bonus-funktionen følger reglerne for Bonus-funktionen ovenfor, med én undtagelse!

Det første spin i hver Super Bonus er garanteret at indeholde mindst 7 multiplikator-symboler, blandt dem, der er anført i BONUS-sektionen.

BEST OF BONUS

Når der lander 3 BONUS! Scatter-symboler samtidig med et BEST OF BONUS Scatter-symbol i grundspillet, bliver BEST OF BONUS-funktionen aktiveret!

Denne funktion tildeler tre Bonus-funktioner i træk, som spilles fuldt ud, inden resultatet gemmes på resultattavlen ved siden af gitteret!

Når den tredje og sidste Bonus slutter, bliver den højeste værdi fra resultattavlen tildelt og ganget med din indsats for at bestemme det endelige gevinstbeløb!

BEST OF SUPER BONUS

Når der lander 4 BONUS! Scatter-symboler samtidig med et BEST OF BONUS Scatter-symbol i grundspillet, bliver BEST OF SUPER BONUS-funktionen aktiveret!

Denne funktion tildeler tre Super Bonus-funktioner i træk, som spilles fuldt ud, inden resultatet gemmes på resultattavlen ved siden af gitteret!

Når den tredje og sidste Super Bonus slutter, bliver den højeste værdi fra resultattavlen tildelt og ganget med din indsats for at bestemme det endelige gevinstbeløb!

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.27%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

BONUS! og BEST OF BONUS forekommer kun i grundspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på en af de følgende fastlagte linjer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Antallet af mulige linjer i dette spil er 19. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.22%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber EPIC DROP™ FEATURESPINS™ er 96.35%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BONUS er 96.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber SUPER BONUS er 96.3%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BEST OF BONUS er 96.29%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BEST OF SUPER BONUS er 96.35%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 20.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 14-09-2023