Fortune Dragon

Om dette spil

Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.
Startindsats er det nuværende samlede indsats divideret med gevinstlinje-prisen for 20. Det samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med 20.

Gevinstlinje-regler

En gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
Spillet indeholder 20 gevinstlinjer. Antallet af spillede gevinstlinjer er fast.
Gevinster på gevinstlinjer starter på hjulet længst til venstre og udbetaler kun fra venstre mod højre på tilstødende hjul, undtagen Scatter Bonus. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
Alle gevinster sker på valgte gevinstlinjer, undtagen Scatter Bonus og Link&Win™.

Regler for udbetaling

Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
Hvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. Den samlede udbetaling er summen af alle gevinster fra gevinstlinjer og Indsaml-gevinster for et spin. Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.
 
Link&Win™-funktion

Udløs Link&Win™-funktionen i basisspillet eller under Gratis Spin for en chance for at vinde stort! Link&Win™-symboler inkluderer Link&Win™ og Bonuspræmie-symboler.
3 til 14 Link&Win™-symboler hvor som helst udløser Link&Win™-funktionen. Link&Win™ begynder med 3 re-spin.
Re-spin har særlige hjul, der kun indeholder Link&Win™-symboler og tomme felter. De udløsende Link&Win™-symboler holdes på deres plads under funktionen.
Alle ekstra Link&Win™-symboler, som lander, fastholdes på hjulene, og antallet af re-spin nulstiller til 3. Link&Win™-symboler tildeler Link&Win™-symboler og bonuspræmier.
Link&Win™-præmier kan tildele indsatsmultiplikatorer på 1-5x eller bonuspræmier.

Hvert Mini, Mindre og Større-symbol afslører en bonuspræmie, når vundet under Link&Win™-funktionen.

Vind 1 af de 4 bonuspræmier!

Grand: 5.000x samlet indsats, når Link&Win™-symbolerne fylder alle hjulpositioner.

Større: 500x samlet indsats

Mindre: 25x samlet indsats

Mini: 10x samlet indsats

Funktionen slutter, når der ikke er flere re-spin tilbage, eller når en grand-præmie tildeles.

Wild-symboler

Wild-symboler forekommer på hjul 2 til 5 og erstatter alle symboler, undtagen Scatter og Link&Win™. Wilds kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Vandrende Føniksfugl Wilds

Når både Wild og Link&Win™-symbolet forekommer, bliver det Vandrende Føniksfugl Wild udløst, hvorefter det bevæger sig hen over toppen af skærmen.
Hvis Wild og Link&Win™-symbolet lander på den samme række, efterlader det Vandrende Føniksfugl Wild et Link&Win™ eller wild-symbol på hver firkant i den række.
Hvis Wild og Link&Win™-symbolet lander 1 række fra hinanden, efterlader det Vandrende Føniksfugl Wild et Link&Win™ eller wild-symbol på hver firkant i samme række som Link&Win™-symbolet.
Hvis Wild og Link&Win™-symbolerne lander 2 rækker fra hinanden, efterlader det Vandrende Føniksfugl Wild et Link&Win™ eller wild-symbol på hver firkant i rækken mellem Wild og Link&Win™-symbolerne.

Gratis spin
Ram 3 eller flere scatter-symboler for at udløse 15 gratis spin.
Chancen for at udløse Vandrende Føniksfugl Wilds-funktionen stiger under Gratis Spin-funktionen. Gratis Spin spilles med samme indsats som den udløsende indsats.
Alle spillede indsatser og linjer anvender den samme indsats som i det spin, der udløste funktionen. Gratis spin kan genudløses.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.
Stopknap: Standser det aktuelle spin på hjulet. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
Et klik eller tryk på hjulene vil stoppe det nuværende hjulspin. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet. Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
Hurtigt spinknap: Aktiverer hurtigt spin for at afgøre spins hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
Turbospin-knappen: Aktiverer Turbospin for at afgøre spin hurtigere end ved Hurtigt spin. Dette har ingen indflydelse på spinresultatet. Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.
Indsats-styring: Øg eller sænk indsats med plus- og minussymbolerne. Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi.
Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.
Gevinst: Viser den seneste gevinst. Jetoner: Viser de nuværende saldoer.

Spilmenu

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger. Startknappen: Afslutter spillet.
Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler. Lyd: Slår spillyd til.
Bank-knap: Viser banksiden.
Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.
Afvis-knap: Giver spilleren mulighed for at afvise et gratis spil-tilbud fra basisspillet, hvis aktuelt.

Autospil
Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk. Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.
Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.
Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.
Antal Autospin: Indstiller antallet af spin for Autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige. Stop ved stor gevinst: Autospil stopper ved en stor gevinst.
Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb. I hurtigt spin og turbo-spin (hvor det er tilgængeligt), udspilles spin automatisk i det forøgede tempo, der er valgt.
Start autospil: Starter autospil-sessionen.

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller. Hvert tilbud har et unikt referencenummer.
Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.
Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet. Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.
Vælg Spil nu for at gå i gang med et gratis spin-tilbud. Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.
Vælg Spil senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet. Vælg ikonet Papirkurv for at kassere de gratis spil.
Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret. Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.
Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt. Vælg ikonet Information for at vise indsats-information og tilbuddets udløbsdato og tidspunkt.

Yderligere oplysninger
 
Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist. Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.
Overordnet TBP: 96,53 %.

Seneste opdatering: 15-01-2023