Lil Devil

Spil kampagne

Lille djævel er en sekshjulsvideo med 4096 måder at vinde på.

Hvordan spiller man

• Vælg dit væddemål ved at klikke på knappen venstre og højre pil øverst på væddemålet. BETVÆRDIEN vises på betskærmen.
  • Alle udbetalinger multipliceres med hver spinners indsats.

Automatisk Afspil

• Tryk på Autoknappen for at indstille Automatisk afspilning. Dette indikerer det Auto Play panel som spilleren kan bruge til at ændre antallet af spil, oprette en tabs-eller gain-grænse. Når en tabsgrænse er sat, kan spilleren vælge Start for autoplay.
  • Når Automatisk afspilning er aktiveret, vil afspilningsknappen ændre sig med stopknappen. De resterende autospil vises på stopknappen. Afspilleren kan annullere automatisk afspilning ved at klikke på stopknappen. Automatisk afspilning stopper automatisk når en af grænseindstillingerne nås eller hvis noget kræver spillerintervention.

Start opkald

• Tryk på knappen Afspil for at starte spin på det viste væddemål.
  • Når hjulene drejer og stopper, viser det resultatet.

Symbolgevinster

• Gevinsten svarer til det venstre hjul til højre, bortset fra scattere, der betaler et beløb.
  • Alle vinderkombinationer samles. Se betalinger for mere information.

Visner

• Visner erstatter alle ikoner undtagen Scatters.
  • Djævlens vildnis ses på hjul 2-5. Angelvisnen ses på hjul 3 og 4.
  • Alle vinder, når en Vild Engel erstattes, ganget med NK4, NK6, A8, nk10 eller nk12.
  • Op til 2 engle kan dukke op i hver rotation for en kombineret multiplikator op til 1 44.

Scatters

• Spredningssymbolet kan ses på alle ruller.
  • 3 eller flere Scatters belønner dig med en egenskab.
  • Vælg Min Engels frie spin eller dynamit elsker fri spin.
  • Funktionen Afspiller automatisk efter markeringen er foretaget.
  • Det betbeløb, der bruges til at starte funktionen, vil blive brugt i hele funktionens varighed.
  • Scatter vinder.

Pick 1-Bliv Min Engel Fri Snurre

• Han fik 7 Gratis dåser.
  • Et tilfældigt symbol vælges for at være klistret vildt under frie rotationstider i hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Fire klæbrige vildnis tjener 3 ekstra gratis dåser på et hjul. Der er op til 12 ekstra gratis spil til rådighed.
  • Fire klæbrige visner i hjul 3 eller 4 bliver til en engel vild.
  • Englens vilde multiplikator starter ved NT4 og stiger 2 til Nt12 med hver rotation.
  • Spred jer ikke i mine Englefree Spins.

Valg 2-Dynamit Elsker Fri Bane

• Han fik 12 gratis dåser.
  • Alle vindende symboler undtagen Scatters er en del af en reaktion og erstattet med symboler ovenfra.
  • Dynamit vild forekommer i hjul 3 og 4.
  • Den dynamit-vilde faktor starter ved 1 og øges med 1 hver gang en reaktion indeholder dynamit, der er vild.
  • Dynamitten formerer sig på forskellige hjul og samles på samme hjul.
  • 3 Scatters med 6 ekstra gratis spins, mens yderligere Scatters belønner hver med yderligere 6 Gratis Spins.

Hjertestopper Forstærket Frie Spil

• Med kun 2 Scatters giver hvert spil en Hjertepris.
  • Hjerter gemmes hver for sig for hvert væddemål.
  • 40 hjerte udløser Hjertestopperen advanceret fri Rotation.
  • Symbolet for Purple Heart bliver endnu en klistret vild i den udviklede Engel Ol spins.
  • I dynamit-Elskerfri Spin starter dynamit-multiplikatoren med NS5.

Generelle Oplysninger

Spillet har en RTP-sats på 96,43%, når der vælges frit spil. Spillet har en RTP-rate på 96,31%, når der udvælges dynamit-Elskerfrie dåser.

Seneste opdatering: 25-09-2019