Dark Joker Rizes

Velkommen til Dark Joker Rizes Spilleautomat med Mystery Gevinst og Jokerizer Mode.

OM SPILLET

The Dark Joker Rizes er en spilleautomat med 5 hjul, 3 rækker og 10 betalingslinjer. 5 af betalingslinjerne er fra Venstre-til-højre og 5 er fra Højre- til-venstre.

Der er seks regulære symboler og et Joker symbol. De regulære symboler vinder hvis tre eller flere er på linje på en betalingslinje med begyndelse fra den yderste venstre eller yderste højre position. Jokerhjulene giver en Mystery Gevinst når tre eller flere dukker op hvor som helst på skærmen.

Enhver linjegevinst i basis spillet udløser Jokerizer Mode. Din gevinst bliver lagt oveni din Jokerizer balance, som du kan bruge til at vædde i Jokerizer mode. Du kan finde Jokerizer Balancen midt over spilleområdet. Et jokerhjul koster 20 mønter og muligheden for at vinde er højere end i basis spillet. I Jokerizer Mode kræver det kun to jokere til at vinde en Mystery Gevinst. Jokerizer mode ender når der er vundet en mystery gevinst på 500 eller flere mønter, eller når du trykker på indsamlingsknappen.

Hvis 5 jokere lander, er Mystery Gevinst altid på 6000.

Hvis 4 jokere lander, er Mystery Gevinsten på 3000-6000.

Hvis 3 jokere lander, er Mystery Gevinsten på 1000-6000.

Hvis 2 jokere lander i jokerizer mode, er Mystery Gevinsten på 20-6000.

I Jokerizer Mode, er der mulighed for at satse 200 mønter: Super Satsning med Garanteret Joker. Hvis denne valgmulighed bruges, vil den miderste position altid indeholde en Joker.

Når man vinder en Mystery gevinst med to jokere på et jokerhjul, er der chance for at få et gratis gen-spin hvor alle hjulene indeholder klæbrige jokere. Da gen-spin altid indeholder mindst to jokere, gives endnu en mystery gevinst som spilles efter standard mystery gevinst reglerne. Det er muligt at dit bonus spin fører til endnu et bonus spin.

Når man begynder Jokerizer mode ændrer spin knappen dets udseende til en særlig spin knap.

HVORDAN SPILLER MAN

 • Vælg din pålydende mønt.
 • Tryk på Spin knappen for at starte spillet

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

 • For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
 • For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.
 • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde mønt værdien i Betalingsoversigten. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination.
 • Ovenstående inkluderer ikke enhver Free Spin eller Bonus symboler som betaler spredt.
 • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik på PLUS ikonet i det nederste venstre hjørne for at udvide eller kollapse valgmulighedsfunktionen.

 • Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
 • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
 • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
 • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
 • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

 • Linjer - Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
 • Mønt Værdi – Skift din satsning ved at skifte din mønt værdi. For at omsætte enhver satsning eller gevinst i mønter til din egen valuta, skal du gange dit antal af mønter med din mønt værdi.
 • Satsning– Satsningen er 1 mønt per betalingslinje.
 • Maks Satsninger – Indstiller mønt værdien til den højest mulige. Tryk på Max Satsning-knappen på ny for at vende tilbage til den mønt værdi som du havde før.
 • Spin Knappen– Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop Knap. Tryk på Stop Knappen for at stoppe hjulet med det samme.
 • Automatisk afspilning – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Automatisk Afspilning knappen. Du kan bestemme yderligere betingelser for automatisk afspilning under Spil Indstillingerne. Begrænsning for tab i nogle spil klient versioner hjælper med at undgå at tabe mere end et bestemt antal spil i din automatisk afspilning session. For at stoppe automatisk afspilning på manuel vis, skal du trykke på Automatisk Afspilning knappen.
 • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
 • Balance – Viser du nuværende balance på kontoen.
 • Penge/Mønt oversigt – Du kan vælge at vise Satsning størrelse og Balance i enten Penge eller Mønter. Hvis du vælger penge vil spillet omdanne alle dine værdier i mønter til penge ved at gange summen med din mønt værdi. Du kan skifte imellem Penge og Mønt oversigt ved hjælp af valgmuligheden under indstillingerne eller ved at trykke på Satsning feltet eller Balance feltet.

SPILLEGEVINST

Den samlede teoretiske spillegevinst er på mellem 79.7% og 96.3%.

For at opnå den maksimale tilbagebetaling (RTP), bør du altid satse 200 mønter (i Garanteret Joker tilstand) når det er muligt og i andre tilfælde altid satse 20 mønter (Jokerizer mode) når det er muligt.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

 • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genstarte runden efter at du har genstartet spillet. Du skal blot gøre det inden for en time efter at dit spil blev afbrudt. Efter den tid, vil enhver gevinst fra det afbrudte spil blive tilføjet til din konto. Hvis du vælger at springe spillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din balance med det samme.
 • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakt din gaming hjemmeside.
 • I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil satsninger samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede satsninger vil blive tilbagebetalt.
 • Dette er spillereglerne version 1.0, fra dato 26/8 2015. For at se en tidligere version, bedes du venligst udfylde denne kontakt formular på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
 • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 16-02-2018