Dynamite Strike

SPILLEREGLER

Dynamite Strike

Spræng dig vej til en formue i det eksplosive guldmine maskine-spil, Dynamite Strike.

En vindende kombination udløser 1 re-spin, dynamit eksploderer stenblokkene og ændrer gevinstkombinationerne. MULTIPLIKATOR-VOGNE, MØNT-VOGNE og DUFF-VOGNE afsløres bag stenblokkene.

Hvis alle stenblokkene fjernes, udløses GRATIS SPINS. For hvert GRATIS SPIN øges den samlede multiplikator med 1.

Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 94.02%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

GEVINSTKOMBINATIONER beregnes fra venstre mod højre og kun ad sidestillede hjul. Gevinstkombinationer er fra venstre til højre på tilstødende hjul, op til 3125 gevinstkombinationer

WILD SYMBOLER

WILD-symboler findes kun på hjulene 2,3,4,5 WILD-SYMBOLER erstatter alle symboler.

RE-SPINNER

En vindende kombination udløser 1 re-spin. For hvert re-spin fjernes 2 stenblokke, og antallet af måder at vinde på stiger.

BONUSVOGN-SYMBOLER vil blive afsløret bag blokkene, før hjulene re-spinner.

Multiplikator-vogn

Tilføjer +1 til den samlede multiplikator. Den øgede multiplikator anvendes til det næste re- spin.

Mønt-vogn

Tilføjer beløbet til den samlede gevinst

Duff-vogn

Tildeler ingen re-spin bonus.

RE-SPIN 1

135 gevinstkombinationer

RE-SPIN 2

405 gevinstkombinationer

RE-SPIN 3

675 gevinstkombinationer

RE-SPIN 4

1125 gevinstkombinationer

RE-SPIN 5

1875 gevinstkombinationer

GRATIS SPIL

Ødelæggelse af alle blokke (gevinst på det 5. re-spin) udløser 5 GRATIS SPINS. Den samlede multiplikator fra grundspillet overføres til de GRATIS SPINS. GRATIS SPINS spilles med 3125 måder at vinde på.

Den samlede multiplikator stiger med 1 for hvert GRATIS SPIN.

Yderligere GRATIS SPINS

Under GRATIS SPINS føjes et hvilket som helst WILD-SYMBOL til RETRIGGER-SAMLINGEN 4 WILD-SYMBOLER indsamlet under GRATIS SPINS tilføjer 2 GRATIS SPINS

8 WILD-SYMBOLER indsamlet under GRATIS SPINS tilføjer 5 GRATIS SPINS

SUPERSTAKE

Super Stake (Super indsats) tilstanden giver en spiller mulighed for at fordoble sin indsats og aktivere en bonus, som byder på ekstra præmier. Dette fordoblede væddemål fordobler ikke betalingstabellen. Den forbliver den samme, som det der gælder for et spil, som ikke er Super Stake. I stedet bruges den ekstra placerede indsats til at betale et indskud til Super Stake-funktionen, som har den samme RTP, som standardspillet. I Super Stake-tilstanden er der en chance for at Superstake-funktionen bliver aktiveret.

Når SUPERSTAKE er aktiveret, fjernes DUFF-VOGNE fra spillet, hvilket betyder, at MULTIPLIKATOR-VOGNE og MØNT-VOGNE afsløres bag alle blokke.

MENU

GENERELLE INDSTILLINGER

INTRO SKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTRO SKÆRM (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

MELLEMRUM SPIL (valgfri)

Standardindstilling for MELLEMRUM SPIL er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUM tasten.

SPILLELYDE

Standardindstilling for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstilling for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

BLADRE BERØRING

For din komfort kan du vælge hvor SPIL knappen er placeret på skærmen.

RØR ALLE VEGNE

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

SATS INDSTILLING

SATS MAKS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,

SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i {} sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELT GEVINSTGRÆNSE

Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN

Tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL KNAP (valgfri)

Klik på AUTO SPIL for at aktivere AUTO SPIL indstillingerne.

LYD KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU KNAP

Klik for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

SATS INDSTILLING

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,

SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SPILLEFUNKTION (valgfri)

Hver gang du rammer en vindende kombination, aktiveres SATS-FUNKTIONEN automatisk. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe over SATS-FUNKTIONEN og fortsætte med at spille det almindelige spil, eller vælg SATS-KNAPPEN for at spille med SATS-FUNKTION.

I SATS-FUNKTIONEN placeres et spillekort med billedsiden nedad på bordet og du kan så satse dine gevinster fra det udløsende spin ved at gætte KORTFARVEN eller KORTKULØREN. Hvis det er en GRATIS SPINS-BONUSGEVINST, der udløser SATSFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din totale BONUSGEVINST.

Mulige Alternativer og Resultater:

-Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FORDOBLE (x2) dine gevinster.

-Vælg en KORTKULØR ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet afsløres og et korrekt svar vil FIRDOBLE (x4) dine gevinster.

-Et forkert svar om KORTFARVE eller KORTKULØR afslutter SATS-FUNKTIONEN og du vil miste din totale gevinst (gevinst fra det udløsende spin samt eventuelle gevinster fra den aktive SATS-FUNKTION).

Hvis du vinder en runde med SATS-FUNKTIONEN og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive lagt med billedsiden nedad på bordet og spillet gentages med din nye, tilpassede indsats.

KORTFARVE og KORTKULØR for hvert spillekort, der afsløres i SATSFUNKTIONEN, føjes til HISTORIE-bjælken og gevinster følges på skærmens GEVINSTTÆLLER.

Du kan fortsætte med at spille med SATSFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, når det maksimale tilladte antal runder, når det maksimale tilladte gevinstbeløb eller indtil du klikker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SATSFUNKTIONEN og inkassere din gevinst. Du vil så vende tilbage til hovedspillet og hvis du har vundet kredit, vil den automatisk blive føjet til din saldo.

Note: Hvis det udløsende spin har højere gevinst end den øvre grænse for SATS- FUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

SATS-KNAPPEN

Klik på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.

INKASSÉR-KNAPPEN

Klik på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassére gevinstbeløbet.

Seneste opdatering: 03-06-2022