Easy Slider

Easy Slider er et spil med en 5-hjuls-spilleautomat med en gratisspil og skub en joker som øger dine gevinster. Under normalt spil er målet at opnå en vinderkombination af symboler på en af de valgbare linjer. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95.37%.

Spilleregler

• Spil på 1 op til 25 linjer
  • Udbetalinger foretages i henhold til gevinstoversigten
  • Gevinster på vinderrækker ganges med det beløb, der er satset pr. vinderrække
  • Gevinster for spredning-symboler ganges med det samlede satsede beløb
  • Spredningsgevinster tilføjes til betalingsrækkegevinster
  • Højeste gevinst kun på hver valgte vinderlinje
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges
  • Alle symboler betales i retning venstre mod højre på valgte rækker, undtagen for tilfældigt placeret HJUL, som altid giver betaling
  • BIKER BABE erstatter alle andre symboler med undtagelse af tilfældigt placerede HJUL

SKUB-EN-VILD

• Brug skyderen til at tilføje FORSTÆRKEDE VILD til dit valgte hjul
  • Der vises FORSTÆRKEDE VILD i en STAK på det valgte hjul
  • FORSTÆRKEDE VILD på det valgte hjul vil GANGE gevinsterne som angivet

Skyder placeret på:

Forstærket VILD-multiplikator

Forstærket VILD-multiplikator xX under gratis spil

hjuls 1

x2

x4

Hjuls 2

x3

x6

Hjuls 3

x4

x8

Hjuls 4

x5

x10

Hjuls 5

x6

x12

GRATISSPIL FUNKTION

• 3 eller flere af scatter symbolet HJUL UDLØSER 15 gratisspil
  • I gratis spil fordobles FORSTÆRKEDE VILD-gevinster
  • FORSTÆRKEDE VILD-stakke og multiplikatorer dukker op på samme hjul som den udløsende spinThe Gratisspilfunktionen kan udløses igen under gratis spil
  • Gratis spil bliver spillet på de samme rækker og med samme indsats som det udløsende spil

SPILFUNKTION (HVIS RELEVANT)

• For at satse en gevinst skal du trykke på SPIL og vælg derefter FARVE eller KULØR
  • Gevinsten bliver FORDOBLET (X2), hvis valget af FARVE er korrekt
  • Gevinsten bliver FIRDOBLET (X4), hvis valget af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan satses op til 5 gange
  • Jackpotgevinster kan ikke satses

Sådan spilles spillet

De rækker og den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) piletasterne ved siden af de respektive valgmuligheder. Knappen Maks. for rækker og indsats vælger automatisk det maksimale antal rækker og den maksimale indsats for det respektive felt. Bemærk: Du kan også vælge det antal rækker, du ønsker at spille, ved at klikke på rækkens mærkenummer på siden af hjulene.

Spin: Drejer hjulene.
Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 500 ture.
Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:
Saldo: Viser din samlede saldo.
Indsats: Viser det samlede beløb pr. række, der spilles.
Rækker: Viser det antal rækker, der spilles.
GEVINST: Viser det beløb, du har vundet i turen.
Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb. Det består af indsats ganget med antallet af rækker, der spilles.

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Seneste opdatering: 21-06-2019