Luck O'The Irish Fortune Play 3

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumtasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis der forekommer en gevinstkombination på en gevinstlinje. Gevinster udbetales for 3 eller flere matchende symboler på tilstødende hjul.
  • Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 1 eller flere synlige Scatter-symboler tildeler Pengespins.

Mystisk symbol

• Det hemmelige symbol kan fremkomme hvor som helst.
  • Alle Mystiske Symboler på hjulene vil afsløre det samme tilfældige symbol.

PENGE Scatter-symbol

• PENGE Scatter-symboler kan kun blive tildelt via det Mystiske symbol (eksklusive bonussen).
  • Gevinster fra PENGE Scatter-symboler udbetales ud over hjulgevinster.
  • PENGE-Scatter-symbolet kan tildele en pengepræmie eller en af pengepotterne.
  • Ethvert PENGE-Scatter-symbol udløser Pengespins.

PENGEPULJER

• Der er 4 tilgængelige Pengepotter i spillet.
  • Hver pengepotte har sin egen belønning: MINI-10x, MIDI-25x, STOR-100x, MEGA-1000x grundindsatsen.
  • For at blive tildelt en pengepotte skal Scatter-symbolet vise det matchende pengepotte-navn eller opnås gennem en fyldt skærm med pengepræmier under Pengespins-featuren.
  • Der kan vindes flere pengepotter under samme feature.

PENGESPINS

• I starten af Pengespins vil de udløsende Scatter-symboler blive holdt på plads. Alle andre positioner vil spinne individuelt kun med PENGE-Scatter-, Pengepotte-Scatter-, Dværg- og Pip-symboler aktiveret.
  • Spilleren har 3 spin til at lande yderligere Penge-, Pengepotte- og Dværg-symboler.
  • Hvert nyt Penge-, Pengepotte- og Dværg-symbol, der lander synligt, låses på sin plads og nulstiller de resterende spin til 3.
  • Hvis du lander et Penge-symbol, tildeles den viste præmie.
  • Hvis du lander et Pengepotte-symbol, tildeles den matchende pengepotte.
  • Hvis du lander et Dværg-symbol, indsamles alle synlige pengeværdier.
  • Hvis alle hjulpositioner fyldes med en blanding af Penge-, Pengepotte- og Dværg-symboler, tildeles MEGA-pengepotten.
  • Når Pengespins slutter, tildeles spilleren værdien af alle de synlige Penge, der vises på de aktive hjul.

lykkespil

• Spilleren kan til enhver tid vælge at spille LYKKESPIL ved at trykke på LYKKESPIL-knappen.
  • Spilleren kan vælge at spille med 10x sin samlede indsats. Dette aktiverer ekstra hjulsæt og et særligt Irsk Lykkesymbol, som kan overføres til andre hjulsæt.
  • Spilleren kan ændre sin lykkeindsats efter hvert spin, samt vende tilbage til standardhjulene ved at trykke på knappen STANDARDSPIL.

Autospil

• (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)
  • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul. Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 11-01-2024