Turning Totems

Spilregler

Knap Funktion

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten.
Vis indstillinger for indsats.
Vis indstillinger for autospil.
Vis spilleregler.
Vis gevinsttabel.
Spring præsentation over.
Tænder og slukker for lyden.
Afslut spil.
Afslut aktuelle visning.
Start feature (fx gratis spil).
Stop autospil-session.

Bemærk: Turning Totems videospillet kaldes Turning Totems spillet eller blot spillet.

• Turning Totems er en videospillemaskine med 5 hjul og 11 faste spillelinjer, med gevinster i to retninger. Spillet har Thunder Reels, Sleeping Wilds, Thunder Snakes, ekstra spins og et bonusspil. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller er 96,1%.
  • En ny spillerunde startes med action-knappen, og spillet spilles med det valgte indsatsniveau.
  • Indsatser kan ikke ændres under en spillerunde.
  • Autospil spiller automatisk det antal spillerunder, der er valgt på siden for autospil.
  • Thunder Snake-symbolet forvander det hjul, det lander på, til et Thunder Reel i resten af spillerunden.
  • Et spin, der bringer antallet af Thunder Reels til 3 eller flere, udløser et bonusspil på 5 gratis spins. Andre spins, hvor hjulene er forvandlet til Thunder Reels, udløser et ekstra spin.
  • Sleeping Wild er et symbol, der fungerer som en wild, når det lander på et Thunder Reel. Sleeping Wild fungerer som et normalt symbol i andre tilfælde.
  • Wild-symbolet erstatter et hvilket som helst symbol, undtagen Thunder Snake. En spillelinje, som kun består af wilds, vil have en højere udbetaling ifølge gevinsttabellen.
  • Alle ekstra spins spilles med den samme indsats som det spin, de blev udløst af.
  • Alle udbetalinger og gevinstkombinationer i spillet udbetales ifølge gevinsttabellen. Kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje i hver retning bliver udbetalt.
  • Alle gevinster vises og udbetales i den valgte valuta.
  • I tilfælde af fejl i spillet, vil alle påvirkede indsatser og udbetalinger være ugyldige.

Seneste opdatering: 31-07-2018