Dancing Drums Prosperity

Basisspil

Basisspillet spilles på 3 x 5 hjul med 243 hjulkombinationer. Hjulsættet kan udvides vilkårligt. Den maksimale udvidelse er 6 x 5 med 7776 hjulkombinationer.

Kun den højeste gevinst udbetales pr. vindende kombination.

Den samlede indsats er basisindsatsen plus tilknyttet bonusindsats

ANY PAY-udbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre.

Alle gevinster på flere kombinationer lægges sammen.

Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Tromme- og guldtrommesymboler kan blandes.

Gevinstudbetaling pr. symbol.

Trommesymboler

3 eller flere TROMME-/GULDTROMMESYMBOLER på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre, giver gratis spins-bonus.

Hvis mindst et af de udløsende symboler er GULDTROMME, vil gratis Voksende hjul-spins være aktive.

FU BAT-symbolet kan også være en del af den udløsende kombination, hvis TROMME-symboler også vises som en del af den udløsende kombination.

GULDTROMME-symbolet vises kun på hjul 3 i basisspillet.

Gratis spins

Når gratis spins-bonussen udløses, vises 5 bonusmuligheder.

Gitteret vil være en af de mulige størrelser, der svarer til de valgte indstillinger i tabellen på næste side.

Mystisk valgmulighed – vælger tilfældigt en vilkårlig kombination af rækker og spins.

Gratis Voksende hjul-spins

Hvis den udløsende kombination indeholder et GULDTROMME-symbol, tildeles funktionen gratis Voksende hjul-spins.

Gitterstørrelsen ændres vilkårligt under gratis Voksende hjul-spins mellem de 3 gitterstørrelser, som vises i hver af de valgmuligheder, der vises i tabellen på næste side.

Mystisk valgmulighed – vælger tilfældigt en vilkårlig kombination af rækker og spins.

Gratis spins og gratis Voksende hjul-spins

Under gratis spins-bonus giver 2 eller flere TROMME-symboler på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre, 3 ekstra gratis spins.

FU BAT-symbolet kan også være en del af den udløsende kombination, hvis TROMME-symboler også vises som en del af den udløsende kombination.

Gratis spins-tilstanden starter, når gratis spins-tilstanden vælges.

Gratis spins spilles med samme samlede indsats, gevinster og vinderkombinationer som i det basisspil, der udløste funktionen.

Gratis spins ophører, når der ikke er flere gratis spins tilbage.

Gratis spins afsluttes, hvis den maksimale gevinst er opnået.

Fu Bat-symbol

FU BAT-symbolet er et wild-symbol og erstatter alle andre symboler.

I basisspillet og i alle gratis spins-funktioner vises symbolet på hjul 2, 3 og 4.

Hvert FU BAT-symbol, der lander, har en chance for at tildele en FU BABY™-jackpot.

FU BABY™-jackpots kan tildeles på alle spins, både i basisspillet og i gratis spins-funktionen.

Fu Baby™-jackpots

Når en FU BABY™-jackpot tildeles, vises12 mønter, og du skal vælge for at afsløre et FU BABY™-symbol, der svarer til en af FU BABY™-jackpottene: MINI, LILLE, STOR eller KÆMPE.

Når 3 matchende FU BABY™-symboler vises, tildeles den tilhørende FU BABY™-JACKPOT.

Bonusvalg

Der kan udløses et BONUSVALG, når der er tildelt en FU BABY™-jackpot.

De 3 ens FU BABY™-symboler, der allerede er blevet vist, er nedtonet og tages ikke længere i betragtning ved tildeling af jackpots.

Fortsæt med at vælge mønter. Når der vises yderligere 3 matchende FU BABY™-symboler, tildeles den tilhørende FU BABY™-jackpot, og begge FU BABY™-jackpotgevinster lægges sammen.

Der kan kun udløses ét BONUSVALG pr. FU BABY™-jackpotfunktion.

Akkumuleringen af mønter over tid i skålen har ingen indflydelse på udløsning af FU BABY™-jackpotten.

RØD KONVOLUT-FUNKTION

I løbet af basisspillet kan spilleren vilkårligt blive tildelt en rød mysteriumkonvolut som præmie.

For indsatser fra 22 - 62 kreditter er præmien 888 kreditter.

For alle andre indsatser er præmien 3888 kreditter.

Buy Pass™

Buy Pass™-funktionen giver direkte adgang til gratis spins eller spillet gratis Voksende hjul-spins.

Prisen for Buy Pass™ er et multiplum af basisindsatsen og vises i tabellen nedenfor.

Alle funktioner spilles på det valgte indsatsniveau, da Buy Pass™ blev udløst.

Der tildeles ingen udløsergevinst, når bonusspillet udløses via Buy Pass™.

Seneste opdatering: 21-03-2022