Gemix

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Gemix er et kaskadebaseret videoslotspil med et 7x7 gitter. Symboler falder ned i gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Gevinster opnås ved at få 5 eller flere symboler i en sammenhængende klynge, hvor symbolerne støder op til hinanden enten vandret eller lodret. Vindende symboler fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud. Symboler fortsætter med at falde ned, indtil der ikke kan dannes flere vinderkombinationer.

Alle gevinster i en spillerunde lægges til en krystal-ladningsmåler. Når krystal-ladningsmåleren er ladet helt op, og der ikke falder flere symboler ned, aktiveres krystal-ladningseffekten, der udløser én af følgende effekter:

• Kædelyn: To modsatstillede hjørnesymboler skyder en lysbue mod symboler. De ramte symboler omdannes til ét af hjørnesymbolerne.
  • Lysstråle: Lysstråler skydes lodret og vandret ud fra et symbol i gitteret. Alle symboler i den ramte kolonne og række omdannes til andre symboler.
  • Krystalomdannelse: Et symbol udvælges. Det valgte symbol og alle matchende symboler omdannes til andre symboler.
  • Nova-eksplosion: Et symbol udvælges og eksploderer. Tilstødende symboler fjernes fra spillet i denne store eksplosion. Eksplosionen trækker sig dernæst sammen og danner en kerne af symboler. Denne kerne består af de samme symboler. Spillet fortsætter normalt efter effekten, og krystal-ladningsmåleren kan lade op til flere effekter og derved muligvis udløse yderligere gevinster!

Spillet kan opnå Super-ladning. Når krystal-ladningsmåleren er ladet helt op, er det muligt at opnå super-ladning af spillet ved at vinde på yderligere symboler. Hvis du formår at vinde på nok symboler og opnå super-ladning af krystal-ladningsmåleren, inden tilførslen af nye symboler standser, ganges dine allerede opnåede gevinster samt alle yderligere gevinster opnået under effekten i den pågældende spillerunde med 3! Super-ladning kan kun udløses én gang pr. spillerunde.

Gemix inkluderer forskellige verdener. Hver verden har tre forskellige mønstre. Det aktuelt aktive mønster er vist på skærmen. For at rydde et mønster skal du opnå gevinster på de markerede positioner. Det næste mønster for den aktuelle verden aktiveres, når et mønster ryddes. Hvis du rydder tre mønstre i en verden, avancerer du til næste verden, og du tildeles Verdensbonussen. Verdensbonussen øges med enhver gevinst i en spillerunde.

Hver verden har et unikt jokersymbol, der kan fremkomme i ikke-vindende spillerunder. Disse jokersymboler kan gælde for ethvert andet symbol til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer. Disse jokersymboler fjernes, hvis de er en del af en vinderkombination.

• Minearbejderens verden: Jokersymboler falder ned fra oven og lander i forskellige positioner, hvorved de almindelige symboler erstattes. Der kan forekomme op til 10 jokersymboler.
  • Prinsessens verden: Et kantsymbol vælges som udgangspunkt. Symbolet omdannes til et jokersymbol. Jokersymbolet breder sig dernæst til tilstødende symboler, indtil det når til et af kantsymbolerne.
  • Troldmandens verden: Der kan forekomme op til 8 klistrende jokere i forskellige positioner. De klistrende jokersymboler falder ikke ned, når symboler under dem fjernes, og de fjernes heller ikke, når de er en del af en vinderkombination. Klistrende jokersymboler bliver i deres position i en spillerunde, eller indtil Krystal-ladning udløses.

Tilbagebetalingsprocenten er 94.78%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Seneste opdatering: 30-01-2024