Temple of Fire

Find flammende skatte i Temple of Fire, hvor wild-symboler bryder i brand og spreder sig på hjulene! Når Ildgudinden dukker op, antænder hun alle tilstødende Temple of Fire-symboler, hvilket forvandler dem til brændende wild-symboler, der giver brandvarme gevinstmuligheder. Under Gratis Spins-bonussen skal du vælge din vej til sydende rigdomme, hvorefter du kan se Ildgudindens garanteret forvandling på hvert spin!

Sådan satser du

Temple of Fire har 30 faste gevinstlinjer.

Indsatsindstillinger-menu

Tryk på indstillinger-ikonet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillinger-menuen.

Indsatsindstillinger-menuen viser:

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlede indsats i valuta.

Mønter

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles med.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

For at ændre indsatsen:

Vælg den ønskede samlede indsats.

På computere kan du også vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet et forudbestemt antal spins til den nuværende samlede indsats.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelt gevinst-grænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, tryk så på AUTOSPIN og vælg herefter, hvor mange spins, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller herefter det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, indtil der udløses en bonus, indtil saldoen er for lav til at foretage næste spin, eller indtil den aktiverede tabs-/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

Udvidende Wild-funktion

Efter et hjulspin i grundspillet eller under Gratis Spins-bonussen udvider ethvert Ildgudinde-symbol på hjulene sig nedad og forvandler symboler til Ildgudinde-symboler. Ildgudinde-symbolet er Wild og erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet.

Logo-symboler, der støder op til et hvilket som helst Ildgudinde-symbol, lodret og vandret, forvandles til antændte Wild-symboler. Logo-symboler, der støder op til et hvilket som helst antændt wild-symbol, lodret og vandret, forvandles også til antændte wild-symboler.

Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført.

Gratis Spins-bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når der forekommer 3 Bonus scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 i grundspillet.

Vælg et antal gratis spins med en multiplikator blandt følgende indstillinger for at starte bonussen:

Antal Gratis Spins

Multiplikator tildelt

12

1x

6

2x

4

3x

Under hvert gratis spin bliver 1 tilfældigt hjul omgivet af en brændende ramme. Efter hjulspinnet ændres hjulet til et Ildgudinde-symbol.

Gevinster udregnes, efter alle forvandlinger er fuldført.

Under Gratis Spins-bonussen tildeler 3 Bonus scatter-symboler, der fremkommer på hjul 1, 3 og 5, ekstra gratis spins med samme antal og multiplikator, som det oprindelige valg. Hvis antallet af tildelte spins overstiger 600, og den udløsende kombination fremkommer igen, tildeles der ingen ekstra gratis spins. Der tildeles ekstra gratis spins, også selvom symbolet fremkommer på et hjul, som er blevet forvandlet til et Ildgudinde-symbol.

De hjul, der anvendes under Gratis Spins-bonussen, er forskellige fra dem i grundspillet.

Gratis Spins-bonussen spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Gratis Spins-bonussen slutter, når der er 0 gratis spins tilbage, eller når der er blevet spillet 600 gratis spins.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul, startende på hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Bonus-symboler forekommer på hjul 1, 3, og 5 i grundspillet og Gratis Spins-bonussen.

Det antændte wild-symbol erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet.

Ildgudinde-symboler erstatter alle symboler undtagen Bonus-symboler.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus det resultat, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden straks, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel Ejendom

© 2020 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Sidst opdateret den 24. april 2020

Seneste opdatering: 25-03-2021