Saint Nicked

INTRODUKTION

Der er mere end en måde at fejre julen på. Nyd op til 3125 måder på Saint Nicked™, hvor du slutter dig til Julemanden og Rudolf på deres plørede mission for at sprede julestemning, mens de prøver at unddrage sig lovens lange arm.

RTP : 94.57%

Trin 1:Kom i gang

1. Tryk på INDSATS-knappen for at øge eller sænke SAMLET INDSATS-beløbet. Vælg fra listen af tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Tryk på "SPIN" for at starte dit spil.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, der starter hvert spin automatisk. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospil under autospin (afhængig af operatørindstillingerne og jurisdiktionskrav).

Trin 2:Sådan spiller du

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumstasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • En gevinst forekommer, når fortløbende symboler matcher uanset højde fra venstre mod højre med start på hjulet længst til venstre, og som former en sekvens med 2 (afhængigt af symbolet), 3, 4 eller 5 matchende symboler.
  • Alle vindende kombinationer lægges sammen.
  • 3 eller flere synlige BONUS Scatter-symboler udløser Gratis Spil-featuren fra hovedspillet.

Wild-symbol

• Santa er et Wild-symbol i Saint Nicked™
  • Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet forekommer kun på hjul 2, 3 og 4.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte Bonus Scatter-symboler.

Santastiske Multiplikatorer

• Når julemanden og Rudolf er en del af en gevinstmåde, så påføres der en tilfældig multiplikator på alle mådegevinster på dét spin.
  • I Grundspillet kan denne multiplikator være 2, 3, 4 eller 5
  • I Gratis Spil kan Santastiske Multiplikatorer være 2, 3, 4, 5, 10, 15 eller 25.

Bar-måler

• Ethvert symbol på hjulene undtagen Bonus Scatter-symboler kan have et undersymbol med en værdi.
  • Værdien angiver antallet af samlinger, der er vundet fra undersymbolet.
  • Undersymbolet kan have en værdi på 1, 3, 5 eller 10.
  • Bar-måleren stiger i takt med den samlede værdi af synlige undersymboler.
  • Når Bar-måleren når eller overstiger udløsningsværdien, så tildeles den næste Adventskalender-præmie.
  • Udløsningsværdien og de tilsvarende sikkerhedspunkter afhænger af den næste præmie, der vindes på Adventskalenderen.
  • Der skal indsamles undersymboler på efterfølgende spins.
  • Hvis Bar-måleren når eller overstiger et sikkerhedspunkt, så kan den ikke gå under dette sikkerhedspunkt, før den næste Adventskalender-præmie bliver udløst.
  • Hvis et spin ikke lander nye undersymboler, så nulstilles Bar-måleren til det senest opnåede sikkerhedspunkt eller tilbage til nul.

Adventskalender

• Spillet har en adventskalender med 25 præmier.
    • Præmierne åbnes én efter én i numerisk rækkefølge, hvor Stjernen er den sidste præmie.
    • Der er 24 julekugler, som kan tildele Gratis Spil eller Pengepræmier.
    • Der er 3 slags julekugler på adventskalenderen hver med specifikke udløsningsværdier.

Grøn = 20 samlinger
Rød = 40 samlinger
Guld = 60 indsamling

• Den sidste præmie på Adventskalenderen er en Stjerne.

Stjerne = 100 samlinger

• Stjerner vil tildele et varierende antal af Gratis Spil.

Adventskalender Fuldførelse

• Når Stjernen tildeles for første gang, anses adventskalenderen for at være fuldført.
  • Stjernen er herefter den eneste tilgængelige præmie i den fuldførte Adventskalender på ethvert spin i grundspillet.
  • Sikkerhedspunktet låses på 60, når adventskalenderen er fuldført.

Gratis Spil

• 3 Bonus Scatter-symboler på hjulene tildeler Bonussen med 5 Gratis Spil. 4 Bonus Scatter-symboler tildeler 10 Gratis Spins, og 5 Bonus Scatter-symboler tildeler 20 Gratis Spil
  • Santastiske Multiplikatorer er nu op til x25!
  • Under Gratis Spil udvider hjulene sig fra 3 rækker med 5 hjul til 5 rækker med 5 hjul, hvor Række 1 og Række 2 er låste.
  • Symbolpositioner kan låses op ved at lande Nøglesymboler på samme hjul som de låste symbolpositioner. Den position, som Nøglesymbolet lander på, må ikke være en låst position.
  • Nøgle- eller Sæbesymboler, som lander på hjulet, tildeler +1 gratis spil.
  • Mådetælleren viser antallet af måder, som spilleren aktuelt kan vinde på, op til maksimum 3.125 forskellige måder.

Gratis Spil Bonuskøb (afhængig af Operatørindstillinger)

• Bonuskøbet kan aktiveres under Hovedspillet.
  • Når aktiveret, garanterer det adgang til Bonussen.
  • Bonuskøbet består af 2 muligheder, der varierer i volatilitet og købspris.
  • DoubleLUX™ aktiverede bonuskøb tildeler spilleren endnu en chance for Gratis Spil, hvis deres gevinst fra den første runde ikke lever op til de annoncerede betingelser. DoubleLUX™ kan kun tildele én ekstra chance pr. køb.

Autospil

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, der starter hvert spin automatisk. (Tilgængeligheden af Autospil er underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav.)
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antallet af "Autospil"-indsatser, som du vil spille.
  • (Følgende ekstra funktioner er også gældende, afhængig af jurisdiktion)
  • Vælg din Tabsgrænse (maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter på SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse, eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe Autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilleregler

• Udbetalinger ganges med indsatsen.
  • Grundindsatsen defineres som det beløb, der kræves for at starte en almindelig spillerunde. Dette omfatter ikke ekstra indsatser såsom sideindsatser, indsatser under spillet eller bonuskøb.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.
  • Spilhistorik-fremviseren viser en gengivelse af resultatet på skærmen. Nogle grafiske elementer og spilelementer kan variere fra spil til spil. Dette påvirker ikke spillets resultat.
  • Under Demospil er demo-saldoen begrænset til maksimum 1.000,00 (eller tilsvarende i anden valuta).

Seneste opdatering: 23-11-2022